Verschrikkelijk nieuws voor Samantha de Jong

Realityster Barbie, bijnaam van Samantha de Jong, heeft op de Schenkkade in Den Haag een auto-ongeluk gehad. Op het moment ligt ze in het ziekenhuis, zo vertelt haar ex-manager Jake aan het programma Shownieuws.

Toen de chauffeur de macht over het stuur verloor, botste de auto tegen het hek van een viaduct. Bijrijder Samantha is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd.

Oud manager Jake

In het TV-programma vroeg de oud-manager zich af of ze het ongeluk wel zou overleven. En als ze het ongeluk zou overleven, wat de blijvende schade zou zijn. Later heeft hij zijn uitspraken bijgesteld. Zo zei Jake dat hij geen contact meer heeft met de realityster en dat hij dus zonder zekerheid zijn uitspraken deed. De uitspraken deed hij daarentegen vanuit geruchten uit de woonplaats van Samantha, Scheveningen.

Op Twitter zegt politie Den Haag dat er drie inzittenden waren in de auto, waarvan één zwaargewond. Alle drie zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Of de Jong betrokken is bij het auto-ongeluk, wil de politie niets over zeggen.

Wat vond je van dit artikel?

Top 19 Leukste Vakantieparken In Nederland

Top 3 Beste Middeltjes Om Autokrassen Te Verwijderen