Top 4 Beste Sokaantrekkers

Je sokken aantrekken, het klinkt als een van de meest basale taken van de dag. Toch is het niet voor iedereen zo gemakkelijk. Mensen met een slechte rug of die om andere redenen niet soepel kunnen bewegen hebben erg veel moeite met hun sokken.

Om deze mensen te helpen zijn er gelukkig genoeg technologische ontwikkelen. Hierdoor zijn er ook speciale sokaantrekkers op de markt gebracht. Op deze pagina hebben we er een aantal op een rijtje gezet, zodat jij snel ziet welke voor jou de beste is.

1. Sock Slider

De Sock Slider staat als eerste op ons lijstje omdat deze heel gemakkelijk is in gebruik. Doordat er gebruik is gemaakt van een lange hendel, kun je hem gewoon gebruiken terwijl je op een stoel zit.

Je doet je sok simpelweg om het daarvoor bestemde gedeelte, en door deze naar beneden te halen kan de sok om de voet worden geschoven. Heel gemakkelijk, en dat voor nog geen 20 euro. Deze sokaantrekker is gewoon beschikbaar op bol.com

2. Strex Sokaantrekker

De Strex sokaantrekker werkt op een iets andere manier dan de Sock Slider, maar is toch ook zeer effectief. Door eerst de sok over de aantrekhulp te trekken maak je het jezelf erg gemakkelijk. Je zet de sokaantrekker vervolgens op de grond terwijl je de trekkoorden vasthoudt.

Vervolgens trek je aan deze koorden en de sok glijdt zo van de sokaantrekker over je voet. Zo gebeurd, zonder je rug te belasten. Deze sokaantrekker is ook geschikt voor steunkousen. Net als de Sock Slider is de Strex 20 euro en kan deze besteld worden bij bol.com 

3. Easy Pull Sokaantrekker

De Easy Pull sokaantrekker onderscheidt zich omdat hij een flexibele kern heeft. Hierdoor wordt de vorm van jouw voet langzaam hetzelfde als die van de sokaantrekker. Dit maakt het gebruik van deze sokaantrekker nog makkelijker.

De koorden zijn 81 centimeter lang, want meer dan genoeg is. Je kunt rustig blijven zitten zonder voorover te buigen om je sokken aan te trekken. Deze is iets goedkoper dan de vorige twee, namelijk ongeveer 18 euro.

4. Aantrekhulp steunkousen

Deze sokaantrekker is vooral geschikt voor het gebruik met steunkousen. Daarom is hij ook wat duurder. De Aantrekhulp steunkousen is ongeveer 46 euro, en is gemaakt van hoogwaardig metaal. Hij gaat lang mee en maakt het aantrekken van steunkousen heel makkelijk

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Grootste Belgische Bedrijven

Top 10 Beste Bezienswaardigheden Op Lombok, Indonesië