Top 10 TikTok Accounts Met De Meeste Volgers In Nederland

De beste TikTok accounts met de meeste volgers in Nederland bieden dagelijks de leukste filmpjes aan op dit razend populaire platform. TikTok is de laatste jaren uitgegroeid tot een gigantisch platform, waar alles en iedereen eigen, korte filmpjes kan delen. Met meer dan anderhalf miljard downloads, blijft de applicatie zich bewijzen bij de nieuwe generaties.

Markie (markie.ly) is het Nederlandse TikTok account met de meeste volgers. Met maar liefst 5,7 miljoen volgers is dit het meest gevolgde TikTok account van Nederland. Benieuwd naar de andere grootste TikTok accounts van Nederland? Bekijk dan snel de gehele lijst.

Met meer dan 500 miljoen actieve gebruikers, zijn er dan ook verschillende TikTok beroemdheden opgestaan. Ook Nederlandse TikTok’ers hebben niet stilgezeten, en hebben een grote schare aan fans en volgers gecreëerd. Dit zijn de top 10 TikTok accounts met de meeste volgers in Nederland.

1. Markielucas

Met ruim 7 miljoen volgers op TikTok, heeft Markie de meeste volgers van heel Nederland. De TikTok ster woont een deel van het jaar in de USA, en zijn avonturen en dagelijks leven heeft ervoor gezorgd dat zijn account is uitgegroeid tot één van de grootste.

Hij heeft meer dan 237 miljoen likes op zijn account, en zijn filmpjes waarin hij danst zijn altijd een groot succes. Naast een succesvol TikTok account, heeft Markie ook meer dan 750.000 volgers op zijn Instagram. Hij is uitgegroeid tot een grote influencer en een echte social media ster.

2. antonielokhorst

Antonie Lokhorst is met zijn 22 jaar uitgegroeid tot een echte coach en social media persoonlijkheid. Hij staat op de tweede plaats met maar liefst 4.400.000 volgers op zijn account, antonielokhorst. Op zijn account plaatst hij vooral filmpjes waarin motivatie en fitness centraal staan. Antonie is dan ook een doorgewinterde sporter, en gebruikt zijn kennis om anderen te motiveren te gaan sporten. 

Daarnaast plaatst hij wekelijks humoristische filmpjes over zijn alledaagse leven. Antonie is uitgegroeid tot een waar icoon, en hij heeft een hele community gebouwd van mensen die dezelfde uitgangspunten als hem hebben en het beste uit zichzelf willen halen.

3. indigojael

IndigoJeal, ook bekend als DreamChaser staat op nummer drie in onze lijst. Met 2.7 miljoen volgers kunnen we stellen dat indigojael een grote schare aan fans achter hem heeft die hem dagelijks op TikTok volgen. 

Dreamchaser is een echte alleskunner, en dat is terug te zien op zijn TikTok. Hij maakt filmpjes waarin hij danst, maar ook veel sketches met daarin alledaagse dingen komen terug. Ook plaatst indigojael veel rap en RnB lipsyncs op zijn account.

4. officialsaarx

Sara Dol is een echte TikTok influencer van het eerste uur. Sara maakt niet alleen maar TikTok filmpjes, maar is ook actrice en ze heeft veel fans van haar tijd op musical.ly. Met 2.500.000 volgers heeft ze een zeer groot account op TikTok.

Sara plaatst dagelijks allerlei leuke filmpjes op haar account, officialsaarx. De filmpjes op TikTok van Sara zijn heel leuk ge-edit, en bevatten vaak danselementen of wat acteerwerk van Sara. Eén ding is zeker, Sara timmert hard aan de weg.

5. ninaschotpoortxx

Nina Schotpoort, is net zoals veel bekende TikTok’ers begonnen met het maken van filmpjes voor YouTube. Maar tegenwoordig is Nina niet alleen maar actief op YouTube. Ze heeft ook een Instagram kanaal, en een TikTok account met maar liefst 1.400.000 volgers. 

Nina plaatst op haar account, ninaschotpoortxx dagelijks een aantal filmpjes over haar leven en hobbies. Zo houd ze van kleding en make-up, maar ook van lekker eten. Door Nina op al haar kanalen te volgen, weet je zeker dat je niks mist.

6. djamilaly

MeisjeDjamila is één van de populairste influencers op TikTok van dit moment. Ze weet dagelijks 1.1 miljoen volgers te bereiken met haar hilarische video’s. Ze maakt veel video’s waarin ze danst en playbackt, maar ook sketches samen met vriendinnen. De humoristische filmpjes die djamilaly maakt zijn heel herkenbaar, en gaan vaak over alledaagse dingen die mensen doen. Haar account, djamilaly, is zeker de moeite waard om te volgen zodat je niks mist van haar.

7. yooitskeanu

Om te leren dansen moet je bij het account van yooitskeanu zijn. Keanu Bruijnen toont op zijn TikTok zijn dans-skills aan de hele wereld. Hij staat op de gekste plekken de moeilijkste dansjes te doen, en we moeten zeggen, het ziet er goed uit. Naast dansjes gooit Keanu ook de nodige dosis humor in zijn video’s op TikTok. Dus als je altijd al eens hebt willen leren dansen, dan moet je het kanaal met 952.000 volgers van yooitskeanu zeker volgen op TikTok.

8. ninahouston_

Nina Houston is nog maar 16 jaar, maar heeft al een gigantisch groot aantal volgers op TikTok. Met 950.000 volgers heeft ze de miljoen bijna binnen. Nina plaatst veel make-up tutorials, vlogs en challenges op haar TikTok. 

Op haar kanaal ninahouston_ plaatst ze meerdere malen per dag een nieuw filmpje. Ze test onder andere nieuwe producten uit, of laat het resultaat van een complete make-over zien. Als je van fashion en make-up houd, moet je het account van Nina zeker volgen.

9. milanknoller

Milan Knol is ook begonnen op YouTube, maar heeft tegenwoordig veel volgers op TikTok. Hij maakte veel sketch- en parodievideo’s, en had ook een eigen gamingkanaal. In 2017 deed Milan mee met het programming Legends of Gaming NL.

Op zijn TikTok account, milanknoller, zien we vooral veel filmpjes samen met zijn lieve hond terug. Ook plaatst hij regelmatige grappige filmpjes met zijn vrienden, of doet Milan mee aan nieuwe challenges. 

10. dutchtuber

We openen de top 10 met Job van Grafhorst, bekend onder de naam dutchtuber. Hij heeft 760.000 volgers en is zijn glansrijke internet carrière begonnen op YouTube. Hij maakte meer dan 5000 video’s op het kanaal, en is ook begonnen op TikTok. 

Op TikTok zien we vooral veel filmpjes van dutchtuber over de gekste avonturen en leukste dingen die hij iedere dag meemaakt. Dagelijks zijn er meerdere nieuwe TikToks van Job te zien op zijn kanaal. 

Overzicht van de TikTok accounts met de meeste volgers in Nederland

PositieNaamTikTok AccountAantal volgers
1Mark Lucasmarkielucas7.000.000
2Antonie Lokhorstantonielokhorst4.400.000
3Dreamchaserindogojael2.700.000
4Sara Dolofficialsaarx2.500.000
5Nina Schotpoortninaschotpoortxx1.400.000
6Djamilalydjamilaly1.100.000
7Keanu Bruijnenyooitskeanu952.000
8Nina Houstonninahouston_950.000
9Milan Knolmilanknoller910.000
10Dutchtuberdutchtuber760.000

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Beste Action Producten Onder 1 euro

Top 10 Beste Italiaanse Restaurants In Amsterdam-Zuid