Top 10 Nederlandse Youtubers Met De Meeste Volgers

Er wordt tegenwoordig erg veel geld verdiend met YouTube. Elke view en abonnee levert geld op, omdat adverteerders de mogelijkheid hebben om advertenties te tonen. Ook in Nederland hebben we een aantal hele populaire YouTube accounts.

In dit lijstje vind je de 10 met de meeste abonnees. Het zal je opvallen dat het vooral gaat om kanalen die wereldwijd bekend zijn – wat natuurlijk logisch is.  

1. Spinnin’ Records

Spinnin’ Records is de grootste. Dit YouTube kanaal heeft 28,3 miljoen abonnees. Spinnin’ Records is een label waar een aantal eer grote EDM artiesten aan verbonden zijn.

Denk bijvoorbeeld aan Martin Garrix, Dimitri Vegas, AfroJack en ga zo maar door. Het bekendste nummer op het kanaal is Animals. Deze video heeft 1,4 miljard views.

2. Martin Garrix

Martin Garrix, de artiest van het nummer Animals waar we hierboven over schreven, staat op nummer 2. Deze Nederlandse DJ heeft ongeveer 14 miljoen volgers op zijn YouTube kanaal.

Hij post hier video’s over zijn leven, maar natuurlijk ook nieuw muziek. Martin Garrix is meerdere keren gekozen tot beste DJ van de wereld.

3. Trap City

Ook Trap City is weer actief in de elektronische muziek. Al – het zou je niet verbazen – gaat het vooral om Trap muziek.

Net iets minder abonnees dan Martin Garrix, namelijk 13,9 miljoen. Trap City is een Nederlands Label, en daarom past hij zeker thuis in dit rijtje.

4. NikkieTutorials

NikkieTutorials is het account van Nikkie de Jager. Zij is wereldwijd bekend als make-up artiest.

Op haar kanaal post ze video’s waar ze de grootste artiesten van de wereld opmaakt. Haar kanaal heeft 13,8 miljoen volgres. Een echte bekendheid dus.

5. Atro

Atro is ook een Nederlander, al zou je dat misschien niet denken als je zijn account ziet. Hij is namelijk ook half Iraniër. Op zijn kanaal post hij gamevideos.

Hij speelt vooral PUBG – een spel dat lijkt op Fortnite. Atro heeft 10 miljoen abonnees en is een van de bekendste Iraniërs die er is. 

6. Saskia’s Dansschool

Saskia’s Dansschool heeft bijna 6 miljoen abonnees en is niet alleen in Nederland bekend.

Er worden mooie tutorials geplaatst over hoe bepaalde dansen moeten worden gedaan. De choreografie is leuk om te zien, en de uitleg is duidelijk. 

7. Hardwell

Dan komen we weer bij een Nederlandse DJ, namelijk Hardwell. Deze DJ heeft net geen 5 miljoen abonnees, maar is er hard naar op weg.

De Nederlandse DJ’s doen het goed en dat is ook te zien aan het aantal abonnees dat ze hebben op YouTube. 

8. Tiesto

Tiësto is een oude rot in het DJ vak, maar is daarom niet minder bekend. Hij is de bekendste Trance artiest van de wereld, en heeft net iets minder abonnees dan Hardwell, namelijk 4,9 miljoen.

Op zijn kanaal vind je zijn nieuwe muziek, alsmede meerdere livestreams waar hij live draait.

9. Silo Entertainment

Silo Entertainment is een Youtube kanaal waar je veel gamevideo’s zal vinden. Ook worden hier video’s geplaatst over bepaalde airsoft wedstrijden.

Meestal worden er scenario’s van bekende videospellen nagedaan. Het kanaal heeft ongeveer 4,8 miljoen abonnees. 

10. Armada Music

We sluiten het lijstje af met – hoe kan het ook anders – een muziekkanaal. Het label Armada Music heeft op Youtube ongeveer 4,5 miljoen abonnees. Armin van Buuren is een van de bekendste DJ’s van Armada Music.

De video’s worden heel goed bekeken en het is wederom een bewijs dat Nederlandse makers van elektronische muziek wereldwijd erg populair zijn. 

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Beste Blues Artiesten Aller Tijden

Top 10 Meest Voorkomende Soorten Interviews