Top 10 Mooiste Vrouwen Ter Wereld

Met heel wat vrouwelijk schoon op de wereld, is het moeilijk kiezen wie tot de mooiste vrouwen van de wereld behoren. Ondanks dat schoonheid vrij subjectief is en gebaseerd is op de mening en smaak van een enkele persoon, zien we toch veel van de mooiste vrouwen regelmatig terugkomen.

De mooiste vrouwen ter wereld zijn sterke dames die stuk voor stuk een indruk achter laten en met hun carrière bezig zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel een openbare functie hebben zoals actrice of zangeres waardoor ze veel op de voorgrond treden. Daarnaast zijn deze power vrouwen veel bezig met goede doelen en andere belangrijke zaken. Wie deze beauties zijn, is terug te lezen in deze lijst. Dit zijn de top 10 mooiste vrouwen van de wereld.

1. Jennifer Lopez

De titel voor de mooiste vrouw ter wereld gaat naar niemand minder dan de zangeres en actrice Jennifer Lopez. Voor veel mensen is Jennifer het toonbeeld van schoonheid en elegantie. 

De zangeres heeft er een uitstekende carrière opzitten, en reisde de hele wereld over. Ook was ze te zien in verschillende films. Jennifer Lopez staat natuurlijk bekend om haar curves, die ze met allerlei bijpassende outfits goed weet te showen. Ze is het voorbeeld van vrouwelijke perfectie, en één van de meest gewilde vrouwen ter wereld.

2. Marilyn Monroe

Niemand anders dan Marilyn Monroe wordt vaak gelinkt met schoonheid. Marilyn Monroe kwam op als mooiste vrouw ter wereld tijdens de jaren 50. Ze had een compleet leven in de schijnwerpers, en was geliefd bij miljoenen mensen van over de hele wereld.

In haar privéleven had Marilyn een hele hoop obstakels, maar wist met haar kennis iedereen versteld te doen staan. Ze speelde in films vaak het ‘domme blondje’, maar begon in 1954 haar eigen productiebedrijf om vrouwen betere kansen te bieden in de filmwereld. Tot op de dag van vandaag wordt Marilyn Monroe gezien als het boegbeeld van schoonheid.

3. Beyoncé

Een naam die iedereen van over de hele wereld kent, is Beyoncé. Ze is een van de meest succesvolle artiesten ter wereld, en een echte powervrouw die diverse eigen initiatieven heeft op het gebied van zang, mensenrechten en muziekproductie.

Beyoncé is bekend geworden als onderdeel van Destiny’s Child, maar won de meeste prijzen tijdens haar solo carriere. Ze ziet er altijd uit als een pareltje, en weet gewaagde kleding stijlvol te dragen. Gelukkig krijgen we de komende jaren nog genoeg te zien van deze prachtige beroemdheid.

4. Miranda Kerr

Beeld: Flickr / Eva Rinaldi

Miranda Kerr is op haar 13de begonnen met modellenwerk, en groeide door de jaren heen uit als een van de mooiste vrouwen ter wereld. Het Australische model staat bekend om haar zwoele glimlach en prachtige ogen.

Merken en bedrijven van over de hele wereld hebben er een fortuin voor over om Miranda Kerr als model in te huren. Ze stond in tientallen magazines, en laat de hele wereld keer op keer zien waarom ze bij de top van de modellenwereld behoort. 

5. Natalie Portman

Een andere actrice die we graag terugzien op het grote scherm is Natalie Portman. De actrice heeft meerdere oscars op haar naam staan, en is een regelrecht plaatje om naar te kijken. De eerste grote rol voor Natalie was die van Padme Amidala in de Star Wars trilogie. Daarnaast is ze terug te zien in V for Vendetta, Black Swan en Jackie.

Recentelijk is Natalie Portman niet alleen meer bezig met acteren zelf, maar heeft ook het regisseren eigen gemaakt. Naast films is ze zeer actief bezig met dierenrechten, en een voorstander van het verminderen van armoede in verschillende landen. We hopen nog veel te zien van deze beeldschone dame, die ons al jaren verrast met haar acteerprestaties.

6. Gigi Hadid

Gigi Hadid is nog maar net de 25 gepasseerd, maar het model heeft nu al een grote voetafdruk achtergelaten. Als een van ‘s werelds meest gefotografeerde modellen, heeft Gigi in elk denkbaar magazine gestaan en op talloze catwalks gelopen.

De laatste tijd is ze een tweede carrière aan het maken als actrice. Een switch die menig man wel ziet zitten. Voorlopig is Gigi nog niet uit de spotlights verdwenen, en staan er nog genoeg shoots gepland.

7. Emma Watson

Veel mensen kennen Emma Watson vanuit haar rol in de Harry Potter films. Ze begon al met acteren op jonge leeftijd, en is uitgegroeid van jonge studente in Harry Potter tot een beeldschone vrouw. 

Naast actrice is Emma Watson ook philanthropist, strijd ze voor gelijke rechten voor vrouwen en is ze de voorzitter van een globale boekenclub. De laatste jaren zien we Emma Watson steeds vaker terug in grote rollen, en is ze vaak te zien op openbare evenementen in prachtige jurken.

8. Eva Green

Beeld: Flickr / Dan Shao

Eva Green is een vrouw die een klassieke look met moderne uitstraling weet te combineren. De Franse actrice speelt dan ook in veel rollen waar de charme van vroeger geprojecteerd wordt op de personages.

De schoonheid speelde onder andere in Sin City en Casino Royale. We kunnen dan ook niet anders stellen dan dat Eva Green een echte Bond girl is, en eentje die we graag op het grote scherm blijven zien.

9. Rihanna

De grootste popster ter wereld is tegelijkertijd ook een prachtige vrouw. Want Rihanna heeft niet alleen een gouden stem, ze heeft ook nog eens een ongelooflijk sexy uitstraling en weet de harten te veroveren van menig man. 

Met meer dan 8 uitgebrachte albums en een aantal wereldtournees, is de zangeres die vaak pikante outfits aan heeft niet weg te denken uit de popmuziek. Gelukkig voor de meeste mannen, komt Rihanna dagelijks op verschillende magazines, advertenties en websites voorbij.

10. Blake Lively

We openen de lijst met niemand minder dan Blake Lively. De actrice brak door bij het grote publiek met haar rol in Gossip Girl, en is sindsdien een graag geziene gast in veel films. Tijdens het filmen van Gossip Girl had ze niet alleen een relatie met haar vriend in de serie, maar ook in het echte leven.

De knappe blondine is vaak te zien in prachtige kleding, en komt regelmatig op bezoek bij verschillende award shows. Tegenwoordig is Blake getrouwd met mede-acteur Ryan Reynolds.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Leukste Campings Aan Het Gardameer In Italië

Top 10 Leukste Pretparken Van Europa