Top 10 mooiste Nederlandse voetbalvrouwen

Beeld: Instagram / candy.rae.fleur

Bij goede voetballers horen natuurlijk de mooiste Nederlandse voetbalvrouwen. En de voetballers weten er wel raad mee. Want naast alle kunsten die ze op het veld vertonen, ziet het er naar uit dat ze in het dagelijks leven ook wel een mooie vrouw aan de haak kunnen slaan. Buiten het veld hebben de voetballers namelijk een sterke vrouw aan hun zijde nodig die ze bijstaat.

De mooiste Nederlandse voetbalvouw is Stephanie Bertram Rose. Stephanie is de vrouw van Gregory van der Wiel. De twee zijn sinds 2015 bij elkaar en hebben samen een dochter. Lees verder en ontdek in deze lijst de 10 mooiste Nederlandse voetbalvrouwen.

Maar wie zijn dan precies die mooie voetbalvrouwen die naast het veld staan? Sommige voetballers kiezen voor een bekende Nederlandse vrouw, anderen die scoren gewoon met een jeugdliefde. Hoe dan ook, het zijn stuk voor stuk plaatjes om naar te kijken, de mannen hebben het goed voor elkaar. Dit zijn de top 10 mooiste Nederlandse voetbalvrouwen.

1. Stephanie Bertram Rose

Beeld: Instagram / rose_bertram

Niemand minder dan oud-PSG-speler Gregory van der Wiel heeft de beeldschone Stephanie Bertram Rose aan de haak weten te slaan. Tegenwoordig zit het koppel veel in Istanbul, waar Gregory van der Wiel voetbalt voor Fenerbahçe. De beeldschone Stephanie is een verschijning waar iedere man twee keer van opkijkt, en ze is dan ook te zien in onder andere de Sports Illustrated. 

Het koppel heeft elkaar leren kennen via gemeenschappelijke vrienden. Wie dat precies zijn weten we niet, maar we weten wel dat Stephanie goed bevriend is met wereldster Rihanna. Gregory van der Wiel heeft niets te klagen met deze topper aan zijn zijde.

2. Candy-Rae Fleur

Beeld: Instagram / candy.rae.fleur

Candy-Rae Fleur is de vriendin van niemand minder dan Ajacied Daley Blind. Na een relatie van 8 jaar stappen ze binnenkort in het huwelijksbootje. Daley Blind mag dan ook in zijn handjes klappen met de prachtige Candy-Rae Fleur aan zijn zijde.

De prachtige vrouw van Daley Blind is danseres van beroep, en ze hebben elkaar dan ook tijdens het uitgaan leren kennen. Gelukkig kunnen we regelmatig genieten van alle mooie foto’s die Candy-Rae Fleur plaatst op Social Media.

3. Kim van Heur

Beeld: Facebook / Kim van Heur

De vriendin van FC Utrecht verdediger Justin Hoogma is niemand minder dan Kim van Heur. Net zoals Justin, houd deze brunette ook wel van sport. Ze is regelmatig te zien in de sportschool en tennist op hoog niveau, een perfecte combinatie met de sportieve Justin. 

Kim van Heur ziet er altijd prima uit, en is tot in de puntjes verzorgd en gestyled. Justin zal daar ongetwijfeld geen problemen mee hebben. Tevens is Kim dagelijks te zien op haar Instagram account, die ze goed bijhoudt. 

4. Sigourney Korper

Beeld: Instagram / instavoetbalzone

De vrouw van Jonathan de Guzman is een echte plaatje en een vrouw met een flinke carrière. De danseres en artiest wordt veel geboekt in Nederland, en danst ook samen met allerlei grote sterren. Haar passies zijn zingen, dansen, acteren en fashion, en ze traint regelmatig in de sportschool.

Sigourney Korper en Jonathan de Guzman zijn dan ook vaak te zien in Los Angeles, waar Sigourney in veel clips speelt. Het koppel houd ervan om te genieten van het leven samen, en Jonathan de Guzman mag zich dan ook op de schouder kloppen met deze prachtige vrouw aan zijn zijde.

5. Danielle Slof

Beeld: Instagram / danielleslof

Demy de Zeeuw is tegenwoordig niet zo actief meer als voetballer, maar met zijn kledingmerk BALR gaat het uitstekend. Bij een succesvolle zakenman, hoort ook een powervrouw, en dat is precies wat Danielle Slof is. 

Het is dan ook niet opmerkelijk dat Danielle zelf ook actief is in de mode industrie. Haar webshop IloveClutches groeit hard, en ze combineert werk en het familieleven als geen ander. Samen met Demy de Zeeuw hebben ze dochtertje. Demy mag dan ook trots zijn op zijn vrouw, die een combinatie van beauty en brains is.

6. Lois Klomp

Beeld: Instagram / loisklomp

Lois Klomp is de vriendin van middenvelder Clint Leemans die voetbalt bij PEC Zwolle. De knappe blondine staat al jarenlang aan de zijde van de voetballer, en de twee zijn dan ook onafscheidelijk van elkaar. Ze geniet echt van het leven, wat terug te zien is op haar Instagram account. Regelmatig plaatst ze mooie foto’s van haarzelf in allerlei tropische bestemmingen. Met de terugkeer van Clint naar PEC Zwolle, en met Lois Klomp aan zijn zijde moet het helemaal goed komen in het Oosten van het land.

7. Bouchra El Bali

Beeld: Instagram / bouchravanpersie

Bouchra El Bali heeft tegenwoordig de achternaam van Robin van Persie aangenomen. Ze is de vrouw achter de stervoetballer en hun twee kinderen. De beeldschone Bouchra en Robin kennen elkaar al vanaf hun jeugd, en stapten dan ook samen in het huwelijksbootje. 

Maar ze is niet alleen maar een voetbalvrouw, ze deed mee in het programma Engelen van Oranje en is actief bezig met het ontwikkelen van SOS kinderdorpen in armere landen. Als we Bouchra zo zien, dan snappen we wel dat de combinatie van schoonheid zowel vanbinnen als vanbuiten, onweerstaanbaar was voor Robin van Persie.

8. Jacqueline Steenbeek

Beeld: Instagram / jacquelinesteenbeek

Jacqueline Steenbeek is de vriendin van oud-Ajacied Derk Boerrigter. De twee hebben elkaar een aantal jaar geleden leren kennen via gemeenschappelijke vrienden, en sindsdien zijn ze alleen nog maar samen gespot. 

Jacqueline is een slimme vrouw, die voor verloskundige heeft gestuurd, maar ook wat succes heeft behaald met presenteer- en modellenwerk. De twee zijn dolgelukkig samen, en we snappen wel dat Derk voor Jacqueline heeft gekozen.

9. Mikky Kiemeney

Beeld: Instagram / mikkykiemeney

Mikky Kiemeney is de vriendin van Frenky de Jong. Ze hebben een wat turbulent verleden gehad, maar het gaat helemaal goed met het koppel. Mikky is een echte powervrouw, die naast de steun die ze biedt aan Frenky ook nog eens zelf een aantal ondernemingen op haar naam heeft staan.

Mikky heeft namelijk naast een goedlopend Instagram account, ook haar eigen kledinglijn genaamd Mikki Ki. Ze is op weg om voor zichzelf een naam te maken, en Frenky de Jong mag van geluk spreken met deze slimme vrouw aan zijn zijde.

10. Naomi Veltman

Beeld: Instagram / naomiveltman

Joel Veltman mag het dan een tijdje zwaar gehad hebben na een zware blessure en een hoop tegenslagen, maar de voetballer is er goed bovenop gekomen. De speler van Ajax is onlangs vertrokken naar Brighton & Hove Albion, wat hem recent heeft overgenomen van de Nederlandse club.

Maar aan zijn zijde staat eveneens een prachtige dame, namelijk Naomi Veltman. Ze heeft ervoor gezorgd dat Joel er weer bovenop is gekomen, en mag dan ook niet ontbreken naast de topvoetballer.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Meest Populaire Soorten Frisdrank

Top 10 meest populaire programmeertalen