Top 10 meest sexy lingerie reclames ooit gemaakt

Reclames voor lingerie zijn bijna zo oud als de weg naar Rome. Er zijn immers waarschijnlijk even weinig vrouwen die er niet graag sexy uitzien als mannen die hun vrouw er niet graag sexy uitzien. En er is weinig zo sexy als een vrouw in lingerie.

Nu zijn we natuurlijk benieuwd wat dan de meest sexy lingerie reclames ooit gemaakt zijn en daarom zijn we op zoek gegaan en hebben deze top 10 gemaakt. Ben je even benieuwd als dat wij waren? Lees en kijk hieronder dan snel verder!

1. Under.Me – Under Pressure

De commercial wordt gedragen door topmodel Bar Rafaeli en is naast supersexy ook nog eens een inspirerende advertentie die je aanspoort om verder te kijken dan enkel naar het uiterlijk. Bar Rafaeli is overigens niet alleen maar het model die te zien is in de commercial maar ze is zelfs de eigenaresse van het merk dat opgericht is om zowel sexy als comfortabel te zijn. Na het bekijken van de reclame geloven we dat dit beide enorm goed gelukt is!

2. Jane Pain – What You Can’t See Is All You Want To See

Deze reclame was te zien in vele modebladen en gaf alles weer waar Jane Pain voor staat. Sexy, uitdagend en misschien net een beetje over het randje. Een simpele fotografische truc maakt van de standaard en daardoor soms zelfs wat saaie lingeriefoto’s direct iets provocatief waar mensen niet uitgesproken over raakten. Jane Pain is een Spaans merk dat lingerie, zwemgoed en bijkomende accessoires verkoopt en is zoals ze het zelf zeggen “Not Just A Label”.

3. Intimissimi – The Perfect Bra

Ondanks dat de reclame vrij klassiek is met vrouwen die verschillende soorten ondergoed tonen op een simpele achtergrond is het er één om je vingers bij af te likken. Begeleid door een fantastische muziek komen tal van verschillende stijlen lingerie voorbij en getoond door prachtige vrouwen, de één nog mooier dan de ander. Ondanks dat de naamsbekendheid van Intimissimi wordt verkocht in de winkels van vrij veel bekende lingeriemerken waarvan er opvallend genoeg geen enkele in de Verenigde Staten staat. In Italië is het zo populair dat het ook wel bekend staat als ‘De Victoria’s Secret van Italië’.

4. Liaison Dangereuse – Sexyness for everyone. Everywhere.

Liaison Dangereuse is een Franse webboetiek voor lingerie die helaas niet meer bestaat. Maar gelukkig hebben we de reclames nog! In 2010 schokte Liaison Dangereuse de gehele moslimwereld door letterlijk de sluier van de moslima te lichten. Duits supermodel Miriam Wimmer is de grote ster van de reclame die door haar provocatieve aard volledig viral is gegaan en vele miljoenen views gekregen heeft. Missie geslaagd dus en wat ons betreft zien we dit nog heel wat vaker.

5. Agent Provocateur – The Chase

De naam verklapt het natuurlijk al een beetje. Agent Provocateur is een Brits lingeriemerk dat af en toe wat provocatief overkomt en veel kritiek heeft gehad waarbij sommige reclames zelfs verboden zijn geweest omdat ze “te denigrerend tegenover vrouwen zijn”. Eén van de reclames die niet verboden is geweest is ‘The Chase’ waarbij de vrouw de superheldin is die een dief vangt die zo traag is als dikke stront tegen de berg op. En tja.. Het is natuurlijk een lingeriereclame dus ze hebben haar toch op een manier naakt moeten krijgen. Hoe dan ook, hartstikke sexy en verdient absoluut een plekje in deze top 10.

6. Hunkemöller – Kerstcommercial

Toegegeven, er zijn vast meer sexy reclames te vinden maar niets mis met een beetje Hollands Glorie van tijd tot tijd. Hunkemöller is in 1886 opgericht in Amsterdam als corsetwinkel en vandaag de dag marktleider in de Benelux op het gebied van vrouwenondergoed met inmiddels ruim 7500 werknemers verspreid over 21 landen. In de reclame speelt Sylvie Meis spelletjes met andere mannen en vrouwen waarbij de heren uiteraard in tuxedo gekleed gaan maar de dames in te kleine onderbroekjes rondlopen. Geen probleem voor ons natuurlijk en een kerstcadeautje dat we met alle liefde zouden uitpakken.

7. Alyssa Miller – The Summer Collection by Inimissimi

De reclame van de zomercollectie 2015 van Alyssa Miller is letterlijk en figuurlijk stomend. De vintage en roestige omgeving geven en extra kunstzinnig tintje aan de toch al sexy reclame en ook het grafisch design team heeft flink hun best gedaan. De reclame is eigenlijk precies wat de zomercollectie pretendeert te zijn. Exotisch, sensueel, romantisch en vooral ongelofelijk sexy.

8. Victoria’s Secret – Very Sexy TV Commercial

Een lijst als deze mag natuurlijk nooit zonder Victoria’s Secret gaan en deze reclame voor de zomercollectie van het jaar 2016 is exact wat het belooft. Heel. Erg. Sexy! Voor de reclame trekt Victoria’s Secret alles uit de kast met hun topmodellen Taylor Hill, Josephine Skriver, Lais Ribeiro en Sara Sampaio. De reclame heeft bijna 685 duizend views op youtube en we zullen niet ontkennen dat er daarvan een flink aantal van ons IP-adres afkomstig zijn. Victoria’s Secret toont eens maar weer aan waarom ze al jarenlang aan de absolute wereldtop staan wanneer het lingerie betreft.

9. Amanté – Dare To Be 2014

De ‘Lace Masquarade’ van Amarante komt in deze schitterende reclame goed tot uiting. De reclame speelt zich af in een chique herenhuis en zit vol elegantie, levendige kleuren, mysterie en gracieuze gezichten. Samen met de zachte muziek en door de kamers paraderende mooie vrouwen vormt het een mooi samenspel waarbij de essentie zoals het hoort op de lingerie ligt maar de krioelende dames absoluut meehelpen bij het in gedachte houden van de reclame.

10. jungstil.de – Gewalt ist keine Lösing

Na zoveel naaktheid en seks gezien te hebben, wat denk je van wat geweld? De reclame waarin vrouwen elkaar de pan uit vechten over een banaal stuk ondergoed is al vele malen, misschien zelfs wel tot in verveling uitgevoerd. Maar vermoedelijk toch nooit zo grafisch als in de reclame van jungstil.de. Gemaakt in 2009 en zorgt ook vandaag de dag nog voor veel fronsende wenkbrauwen.

 

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 meest voorkomende gezondheidsklachten

Top 10 leukste TV programma’s van de afgelopen 10 jaar