Top 10 Meest Populaire Websites Voor Mannen In Nederland

Als man kun je niet zonder de meest populaire websites voor mannen in Nederland. je hebt geen zin om de hele dag het nieuws te lezen, of op websites te kijken die eigenlijk voor vrouwen zijn. In plaats daarvan zijn er natuurlijk genoeg websites voor mannen te vinden die de juiste onderwerpen weten aan te snijden.

De beste websites speciaal voor mannen worden ook gewoon door mannen gerund. En wie weet er nou beter wat mannen willen dan…. juist, mannen! Je vindt op deze website leuke artikelen, kleding, informatie, filmpjes, mooie vrouwen of gewoon een hele hoop vermaak. Met een goede mix van korte onderwerpen en interessante pagina’s, kun je overal even de beste websites checken. Dit zijn de top 10 meest populaire websites voor mannen in Nederland.

1. FHM

FHM staat voor For Him Magazine, en is de online website van het bekende magazine. De website is zeer vermakelijk, en heeft alles van knappe vrouwen tot snelle auto’s. Alle onderwerpen die voor mannen relevant zijn worden aangesneden op de populaire website van FHM.

De website is handig ingericht in allerlei categorieën. De auto onderwerpen blijven zeer populair, evenals de sectie met mooie dames die regelmatig voor FHM poseren. Iedere dag wordt het laatste nieuws en merkwaardige artikelen geplaatst. Het is een perfecte website voor mannen en de populairste van Nederland. 

2. Vice

Bij Vice gaan diepgaande onderzoeken en ongepaste journalistiek hand in hand. Wat begon als een YouTube kanaal, is uitgegroeid tot een volwaardige online zender met duizenden documentaires en onderwerpen.

Vice blijft populair onder de Nederlandse mannen die het beu zijn om naar reguliere televisie te kijken. De redactie van Vice snijdt onderwerpen aan de je nergens anders tegenkomt, en verdienen hiervoor regelmatig internationale erkenning. Het is een prima manier om een paar avondjes op de bank te spenderen onder het genot van een lekker biertje.

3. De Speld

De Speld is de website voor het meest (on)betrouwbare nieuws van Nederland. De Speld zorgt voor wat afleiding tijdens bijvoorbeeld je werk of in de trein. De website brengt niet zomaar nieuws, maar neemt actuele berichten en geeft hier een eigen twist aan.

Het resultaat is een website vol met bizar nieuws waarvan je dubbel ligt van het lachen. De verhalen en artikelen liggen tegen het absurde aan, maar zijn nog redelijk geloofwaardig. Er is niets leuker dan na het werk even een paar artikelen op De Speld te lezen.

4. Mr. Porter

Mr. Porter blijft voor mannen een van de beste kledingwebsites. De winkel richt zich op het luxere segment, en heeft een breed aanbod aan goed gestylde outfits. De meeste luxe merken zijn op de website terug te vinden, maar je kunt hier ook met een lager budget prima shoppen.

De webwinkel is voorloper op het gebied van mode voor mannen. Ze hebben een team van stylisten die ervoor zorgt dat je de perfecte outfit kunt uitkiezen. Voor mannen die op zoek zijn naar een unieke, nette en luxe stijl, is Mr. Porter de beste website. 

5. Dumpert

Dumpert mag natuurlijk niet missen in deze lijst. De website met het bekende groene logo blijft een van de meest populaire websites voor mannen. Op Dumpert kunnen gebruikers grappige, bizarre of unieke filmpjes uploaden en delen met anderen.

Dankzij de populariteit van Dumpert worden er dagelijks tientallen filmpjes op de website gezet. Veel mannen kijken dan ook in de pauze of na het werk op de website voor een kwartiertje vermaak. Daarnaast heeft Dumpert ook behoorlijk wat foto’s, waarvan een deel van niet geheel onaantrekkelijke dames.

6. Quotenet

De Quote heeft ook een eigen website, en wordt dagelijks door veel mannen bezocht. Het is de plek voor de zakelijke en moderne man om alles te weten te komen over zaken, stijl en luxe producten.

Quotenet wordt dagelijks aangevuld met nieuwe berichten en zakelijk nieuws. Daarnaast hebben ze een apart gedeelte voor lifestyle, met de nieuwste luxe auto’s, jachten en natuurlijk horloges. Ook besteed Quotenet aandacht aan de rijkste Nederlanders en is het een bron van inspiratie voor ondernemende mannen.

7. Voetbal International

Als voetballand kan het ook niet anders dan dat er een voetbal website in deze lijst staat. Voetbal International blijft toonaangevend op het gebied van uitslagen, wedstrijden en natuurlijk de laatste voetbalnieuwtjes.

Voetbal International heeft een zeer goede website en is altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de wereld van voetbal. Als voetballiefhebber moet je deze website opgeslagen hebben, en veel mannen openen regelmatig de site om hun geliefde clubs op de voet te volgen.

8. Business Insider Nederland

Wanneer je op zoek bent naar diepgaand nieuws over zaken, lifestyle, auto’s en tech ben je net zoals veel andere mannen bij de website van Business Insider op de juiste plaats. Het is een van de grootste zakelijke websites van Nederland, en wordt maandelijks miljoenen keren bekeken. Het is een ijzersterke website als het gaat om zakelijk en financieel neutrale artikelen, die zorgvuldig door een professionele redactie in elkaar worden gezet.

9. Sneakerbaas

Waar worden mannen nou vrolijker van dan een perfect paar sneakers. Sneakerbaas is in Nederland uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van de nieuwste en meest exclusieve sneakers. De website is lekker overzichtelijk, en je kunt als een echte baas op zoek naar geschikte sneakers.

De website heeft regelmatig aanbiedingen van merken als Adidas en Nike, maar ook genoeg unieke schoenen die je niet snel ergens anders zult zien. De website is voor veel mannen de plek om heen te shoppen als het gaat om een paar verse sneakers.

10. Esquire

Als man ken je de Esquire waarschijnlijk wel van de magazines die in de winkels te vinden zijn. Maar Esquire heeft ook een eigen website waarop dagelijks nieuwe artikelen, informatie en tips worden gepubliceerd specifiek voor mannen.

Esquire is toonaangevend op het gebied van stijl voor mannen, en volgt altijd de laatste trends op het gebied van mode, lifestyle en mannelijke verzorging. Met de tips van Esquire, weet je zeker dat je altijd stijlvol op straat loopt, en precies weet waar die ene goede bar zit met de lekkerste drankjes.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Hoogst Vliegende Vogels

Top 10 Meest Verkochte Boeken Op Amazon