Top 13 Leukste Vrouwen Series Op Videoland

Als Nederlandse concurrent van Netflix doen de leukste vrouwen series op Videoland niet onder voor het aanbod op andere entertainment kanalen. Voor de dames is er namelijk genoeg te vinden op Videoland. Het platform staat vol met leuke, romantische en spannende series van zowel Nederlandse bodem, als internationale kaskrakers.

Videoland is net zoals Netflix en Disney Plus een betaalde dienst. Je betaald per maand voor toegang, en je kunt daarbij zoveel films en series kijken als je wilt. Videoland heeft een breed aanbod, en er zijn genoeg series voor vrouwen te vinden waarbij je heel wat avondjes lekker op de bank kunt spenderen.

Om je op weg te helpen, hebben wij de beste, leukste en spannendste series op een rijtje gezet. Dit zijn de top 13 leukste vrouwen series op Videoland.

1. The Handmaid’s Tale

We willen je vooraf wel waarschuwen, The Handmaid’s Tale is een vrij heftige serie. In deze award winnende show wordt Offred gevolgd. Offred is nog een van de weinige vruchtbare vrouwen in een dystopische wereld waar ze onder dwang moet werken en als vrouw wordt misbruikt en bevrucht om voor nageslacht te zorgen.

Maar Offred laat het er niet bij zitten, en probeert samen met andere dienstmeisjes in verzet te komen. De serie speelt zich af in een alternatieve wereld, en het verhaal zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel blijft zitten. The Handmaid’s Tale is een prachtige vertolking van de boeken van Margaret Atwood, en een parel van een serie.

2. Grey’s Anatomy

Op de tweede plaats staat een van de beste vrouwen series ooit gemaakt, Grey’s Anatomy. De serie is het succesverhaal en een combinatie van knappe en slimme dokters, aangevuld met de nodige dosis romantiek en een vleugje drama.

De serie draait om vijf net afgestudeerde dokters die werken in het Seattle Grace Hospital. Ze willen allemaal de beste zijn, en doen er alles aan om dat doel te behalen. De karakters in Grey’s Anatomy zijn goed op elkaar ingespeeld, en staan garant voor heel wat avondjes ontspanning op de bank.

3. Gooische Vrouwen

Cheryl, Claire, Roelien en Anouk zijn nu ook terug te vinden op Videoland. De wijndrinkende vriendinnen uit het Gooi staan hier in de schijnwerpers. In de serie wordt het leven van de dames gevolgd die bestaat uit luxe, etentjes, mannen en vooral veel wijn.

Gooische Vrouwen mag je niet missen, en is een op en top vrouwen serie. Je ligt tijdens de afleveringen dubbel van het lachen, en het verhaal is uitstekend neergezet inclusief alle typische, Gooische karakters.

4. Killing Eve

Eve is een beveiligingsmedewerker bij de geheime dienst met een saaie baan. Villanelle is een huurmoordenares die nogal klunzig kan zijn en geniet van het leven. De twee dames lijken niks met elkaar te maken te hebben, tot het moment dat een aantal moorden ze met elkaar verbindt. 

Eve wordt ingezet om op onderzoek uit te gaan, en zet alles op alles om de dader te vinden. Killing Eve is een uitermate spannende serie, en de afleveringen vormen een zeer sterk verhaal die perfect zijn voor een avondje bingen op de bank.

5. Younger

Liza is 40 jaar en heeft het grootste gedeelte van haar leven als huisvrouw thuis gezeten. Maar op aanraden van een vriendin gaat ze solliciteren, waarbij ze besluit om te liegen over haar leeftijd. Ze doet zich voor en krijgt een baan, waarbij haar werk denkt dat ze 26 jaar oud is.

Maar dit gaat natuurlijk niet geheel volgens plan, en van alles loopt helemaal in het honderd. Younger is een heerlijke romantische en humoristische serie met veel ‘aha’ momentjes en bekende taferelen. Het tempo in de serie is prima, en uitstekend voor een paar ontspannen avondjes op de bank.

6. Meisje van Plezier

Meisje van Plezier is een serie van Nederlandse bodem. Nadine start haar eigen carrière als escort nadat ze is verlaten door haar man, voor haar eigen zus nog wel. Ze begint te werken voor het bureau van een vriendin, maar besluit al snel dat ze het zelf beter kan.

Angela Schijf en Birgit Schuurman spelen de hoofdrol in deze serie. Meisje van Plezier kijkt lekker weg en zit vol spannende plot twists, een flinke dosis humor en natuurlijk de broodnodige liefde.

7. Devious Maids

Devious Maids is een Amerikaanse drama serie met een hele hoop humor. In de serie worden vier vrouwen gevolgd die werkzaam zijn bij hele rijke mensen als huishoudsters in Beverly Hills.

Marisol, Flora, Carmen en Rosie stelen de show in de serie. Ze komen in bizarre situaties terecht, krijgen te maken met een boel romantiek en maken dingen mee. Devious Maids kijkt heerlijk weg, en er zijn meerdere seizoenen van gemaakt zodat de fans voorlopig nog genoeg te kijken hebben op Videoland.

8. Cougar Town

In Cougar Town is de hoofdrol weggelegd voor niemand minder dan Courteney Cox, die helemaal in haar element is. Cougar Town gaat over een recentelijk gescheiden moeder, die na 17 jaar weer verder gaat als single.

Ze krijgt te maken met alle leuke en minder leuke dingen die een single moet meemaken. Daten, vriendschappen en de opvoeding van haar kinderen staan centraal. Maar in deze humoristische serie verloopt niet alles volgens plan, en sommige mensen uit haar verleden achtervolgen haar nog steeds.

9. Scandal

Olivia Pope is een ex PR adviseur van de Amerikaanse president die haar eigen bedrijf begint. Hierbij helpt ze de elite van Amerika om hun imago te verbeteren en te bewaren. Maar wanneer ze aan dit nieuwe hoofdstuk in haar leven begint, blijkt het lastiger dan gedacht om het verleden achter haar te laten.

Scandal is een prima politieke thriller met een vleugje drama. De karakters zitten goed in elkaar, en de serie is niet te traag zoals bij sommige andere politieke series het geval is.

10. A Discovery of Witches

Videoland heeft zijn eigen serie met vampiers, weerwolven en heksen. In A Discovery of Witches draait het allemaal om Diana Bishop, de laatste heks uit een familie met speciale krachten.

Diana krijgt een speciaal boek in haar handen, en gaat erop uit om mysteries te ontrafelen. De romantiek is in deze serie niet vergeten, en Diana krijgt dan ook hulp van Matthew, een vampier. De acteurs zijn sterk in deze serie, en heeft een eigen unieke sfeer met een gezonde combinatie tussen spanning, romantiek en actie.

11. The Fosters

The Fosters is een spannende dramaserie die onlangs is toegevoegd aan Videoland. In deze serie staan twee moeders centraal die zowel biologische, als geadopteerde kinderen in hun gezin hebben.

Wanneer het gezin, wat bestaat uit een geadopteerde tweeling en eigen zoon, nog een jongen wilt adopteren, krijgen ze het niet gemakkelijk. Brandon heeft nog een zus die ook bij het gezin wilt horen, maar het verleden zit achter de kinderen aan en hun zoektocht naar een gelukkige familie wordt bemoeilijkt.

12. Love Life

Dat daten niet gemakkelijk is, laat Love Life wel zien. Darby Carter is een vrouw in de twintig die op zoek is naar de liefde van haar leven, en er flink op los aan het daten is. Maar het is niet allemaal romantiek wat om de hoek komt kijken, en Darby komt heel wat vreemde figuren tegen tijdens haar dates.

Love Life is een goede romantische komedie, en is perfect om tijdens een koude winteravond op de bank te kijken onder het genot van een wijntje. De afleveringen duren een half uurtje, waardoor je niet te lang voor de televisie hoeft te zitten om de serie te volgen.

13. New Amsterdam

New Amsterdam is een prima ziekenhuisserie en een waardige vervanger voor Grey’s Anatomy. Max Goodwin is een knappe en charmante medisch directeur van het oudste overheidsziekenhuis van de Verenigde Staten.

Maar Max loopt tegen heel wat bureaucratie aan waardoor patiënten niet goed geholpen kunnen worden. Hij is dan ook vastberaden om het ziekenhuis te veranderen en de beste zorg te bieden. Ryan Eggold en Janet Montgomery spelen een uitstekende hoofdrol in de serie, die wegkijkt als een trein.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Beste Roeitrainers Van Dit Moment

Top 11 Meest Bekende Kledingmerken Ter Wereld