Top 10 Leukste Videoland Series Voor Stellen

Bingen doe je natuurlijk niet alleen, maar samen tijdens de leukste Videoland series voor stellen. Je kunt altijd zelf een serie kijken die je geliefde niet zo leuk vind, maar samen kijken naar een leuke serie is hartstikke gezellig. Het enige waar je wel allebei rekening mee moet houden, is het feit dat de serie toegankelijk moet zijn voor beide partners.

Het Nederlandse Videoland weet hier wel raad mee. Naast een groot aantal spannende en romantische series, heeft het platform ook een groot aantal series die uitermate geschikt zijn om met elkaar te bingewatchen. Van een romantische komedie, tot een spannende actie serie, Videoland staat vol met toppers. Dit zijn de top 10 leukste Videoland series voor stellen.

1. The Handmaid’s Tale

Er kan er maar één de beste zijn, en in dit geval is dat The Handmaid’s Tale op Videoland. Deze bizarre, maar uitstekende serie speelt zich af in een apocalyptische toekomst waar vrouwen niet meer vruchtbaar zijn, behalve een kleine groep. Deze vrouwen worden als slaven behandeld om voor het nageslacht te zorgen bij rijke en invloedrijke mensen.

De serie volgt zuster Offred, die nog vruchtbaar is, en haar leven in deze aangrijpende wereld. Maar Offred laat het er niet bij zitten, en dat er alles aan om te ontspannen aan de horror die ze dagelijks meemaakt. The Handmaid’s Tale is een spannende en dramatische serie, die uitstekend is gefilmd en je van het begin tot eind meesleept.

2. The Good Fight

The Good Fight is de spin-off van de Netflix serie The Good Wife. Deze Videoland serie draait om de advocate Diane Lockhart, die neergezet wordt door een ijzersterke Christine Baranski.

Diane Lockhart staat op het punt om met pensioen te gaan, maar komt erachter dat al haar vermogen is gestolen en moet opnieuw beginnen. Ze neemt hierbij ieder mogelijk risico, wat resulteert in een zeer spannende serie. Je kunt deze serie zowel kijken als standalone, mocht je de The Good Fight niet hebben gezien, of als vervolg.

3. The Wire

Deze misdaadserie wordt gezien als een van de beste series ooit gemaakt, en dat is niet zonder reden. De serie speelt zich af in Baltimore, en neemt kijkers mee naar de onderwereld die zich afspeelt buiten het oog van de gewone mensen.

Idris Elba maakt de serie helemaal af, en speelt de drugsbaas Stringer Bell vol overtuiging. De serie laat de kanten zien van zowel de drugsbaronnen, als vanuit de agenten onder leiding van James McNulty. Met vijf seizoenen kun je wel even vooruit, maar de serie kijkt weg als een trein. Ga er dus eens goed voor zitten, want als jullie beginnen aan The Wire, dan kun je niet meer stoppen.

4. Killing Eve

Met alle heftige en diepgaande series in deze lijst, hebben we gelukkig ook nog wat lichters om te kijken. In Killing Eve draait het allemaal om humor. De serie volgt een klunzige agent genaamd Eve Polastri die achter een moordenaar aanzit. 

Het geheel ontpopt zich als een kat en muis spel, waarbij Eve erachter komt dat de moordenaar de onweerstaanbare Villanelle is, gespeeld door Jodie Comer. Een heerlijke serie waarbij je iedere avond een aflevering kunt kijken zonder de draad kwijt te raken.

5. The Blacklist

The Blacklist is een andere serie op Netflix waar je samen prima een paar avonden naar kunt kijken. Raymond ‘Red’ Reddington is een crimineel die gezocht wordt en al jarenlang de FBI weet te ontlopen.

Totdat hij op een dag opeens zichzelf aangeeft, maar wel in ruil van iets. Raymond wilt namelijk gaan samenwerken met de FBI om terroristen en gezochte criminelen op te sporen, uiteraard samen met een jonge FBI-agente. De complete serie is te kijken op Videoland, en bevat acteerprestaties van wereldniveau met een interessant verhaal. 

6. De Bachelorette

Dat Videoland ook aan de liefhebbers denkt van realityseries laten ze zien met De Bachelorette. In deze serie wordt Gaby Blaaser gevolgd die op zoek is naar de ware liefde. Zoals het bij een echte realityserie hoort, zien we dan ook een groot aantal karakters voorbij komen die hopen het hart van Gaby te kunnen stelen. Een leuke realityserie om op een paar avondjes te kijken, met de nodige liefde, drama en een hoop sensatie.

7. Grey’s Anatomy

Alsof The Good Doctor nog niet genoeg was, staat er nog een uitstekende ziekenhuisserie op Netflix. En deze is niets minder dan Grey’s Anatomy. Alle vijftien seizoenen van de bekende dokter zijn terug te vinden op Netflix. Het is een gigantische opgave om ze allemaal te kijken, maar wel een topserie van niveau.

Alles in de serie draait om Meredith Grey en haar werk in het Grace hospital. Ze krijgen te maken met moeilijke opgaven, en natuurlijk is de nodige drama ook van de partij in het ziekenhuis.

8. The Good Doctor

Freddie Highmore schittert als Shaun Murphy in deze ziekenhuisserie op Videoland. Shaun is een topdokter, maar tegelijkertijd ook autistisch. Hij komt te werken in een van de beste ziekenhuizen, en krijgt te maken met vooroordelen en lastige situaties.

Hij weet echter onmogelijke situaties te redden en blijkt een waar genie te zijn. The Good Doctor heeft drie seizoenen, die je allemaal op Videoland kunt bekijken. De bekroonde serie is zeker de moeite waard, en je bent wel een paar weken zoet met kijken.

9. Judas

Judas is de serie naar het gelijknamige boek van Astrid Holleeder. Hoewel het in eerste instantie er misschien op lijkt, dat het een eenvoudige serie zou worden, is gebleken dat Judas een knap staaltje werk is.

Het verhaal gaat natuurlijk over de familie Holleeder, waar Astrid Holleeder constant op haar hoede moet zijn voor de toorn van haar broer, Willem. De serie geeft een uitstekend beeld van het leven van de familie, en van de meest beruchte crimineel van Nederland.

10. Hawaii Five-0

De eerste naam die we op deze lijst terugvinden is een oude bekende, namelijk Hawaii Five-0. Deze serie is een van de meest succesvolle misdaadseries die ooit gemaakt is en volgt een elite team van misdaadbestrijders op het eiland Hawaii. 

Willen jullie samen deze serie op Videoland kijken, dan mag je er wel even klaar voor gaan zitten. De serie telt namelijk 9 volledige seizoenen, die je allemaal kunt kijken. Gelukkig maar, want het is een serie die je niet mag missen.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Leukste Series Voor Vrouwen

Top 10 Beste Rappers Van Nederland