Top 10 Leukste Netflix Series Voor Het Hele Gezin

Wat is er nou beter dan met z’n allen genieten van de leukste Netflix series voor het hele gezin. De gigantische catalogus van Netflix heeft niet alleen series en films voor volwassenen, maar een complete sectie speciaal voor kinderen en families. De series die daar terug te vinden zijn, zijn ingedeeld op leeftijd zodat je gemakkelijk een serie kunt vinden die past bij de leeftijd van de kinderen.

De beste series voor het hele gezin op Netflix staan niet in het teken van seks en bloed, wat nog wel eens kan zorgen voor een ongemakkelijke situatie. Een avondje op de bank samen zorgt voor een hele hoop plezier met een leuke serie die bij iedereen past. Om je een hoop zoekwerk te besparen, hebben we 10 uitstekende series op een rijtje gezet. Dit zijn de top 10 leukste Netflix series voor het hele gezin.

1. Stranger Things

Met tieners in huis kan het nog wel eens lastig zijn om een serie te vinden die iedereen leuk vindt. Stranger Things raakt precies de juiste snaar en is een combinatie tussen een jaren 80 drama met een aantal enge monsters.

De serie is niet geschikt voor iedereen, maar heb je een aantal oudere kinderen in huis die wel van een spannend verhaal houden, dan zit je goed. In Stranger Things verdwijnt een jongetje op mysterieuze wijze, en krijgt het dorp te maken met een vreemd meisje en een geheim plot vol met experimenten. Spannender dan Stranger Things wordt het niet, en zelfs ouders zullen vol spanning meekijken.

2. Avatar: The Last Airbender

De bekende Nickelodeon serie is nu ook terug te vinden op Netflix. Avatar is een animatieserie die gaat over Aang, een jongen met speciale krachten van de vier elementen die als missie heeft om de wereld te redden.

De serie bestaat uit drie seizoenen met afleveringen van ongeveer 20 minuten, perfect voor tussendoor. Het verhaal is grappig, en op momenten spannend. Avatar heeft ook een aantal belangrijke levenslessen verwerkt in het verhaal. Hoewel de serie zich van origine richt op kinderen, is deze ook voor volwassenen zeer leuk om te kijken.

3. Once Upon A Time

In Once Upon A Time komen de klassieke sprookjes verhalen op een compleet andere manier bij elkaar. De serie vertaald karakters uit sprookjes naar echte mensen met een aantal speciale gaven, en bekende figuren zoals de heks, assepoester en sneeuwwitje komen als personages erin terug.

Dit is een uitstekende serie met meerdere seizoenen om te kijken met kinderen en tieners. Once Upon A Time combineert sprookjes met een hoop romantiek, actie en avontuur. De serie kijkt lekker weg en staat garant voor een aantal gezellige avondjes op de bank samen.

4. All Hail King Julien

Heb je nog jonge kinderen in huis, en ben je op zoek naar een leuke serie om samen te kijken? Lang Leve Koning Julien gaat over de bekende koning Julien uit de Madagascar films. Met de nodige muziek, avonturen en schattige dieren worden de avonturen in de jungle van Madagascar over de koning gevolgd. De serie is niet eng, de afleveringen duren niet te lang, en zit vol met herkenbare momenten. De kids zullen smullen van deze leuke kinderanimatie serie.

5. The Big Bang Theory

The Big Bang Theory is een humoristische serie om samen te kijken met wat oudere kinderen. In deze serie komt een leuk meisje samen te wonen met twee jongens. De jongens zijn echte nerds en er wordt dan ook veel gerefereerd aan games, natuurkunde en comics.

De serie heeft veel prijzen gewonnen, en is ook onder jongeren zeer populair. Met afleveringen van 25 minuten is het dan ook de perfecte serie om samen met oudere kinderen te kijken zonder dat je urenlang op de bank moet zitten. Uitstekend voor wat quality time samen met je pubers.

6. Glee

Glee is een echte feel-good serie op Netflix voor gezinnen. Glee draait om een docent die probeert de lokale Glee club tot een succes te maken op een Amerikaanse school. Maar zelf krijgt ze ook te maken met heel wat weerstand en persoonlijke relatieproblemen.

Glee is een zeer leuke serie vol met zang en dans. De serie blaast het oudere concept nieuw leven in, en voor veel volwassenen is dit ook een feest der herkenning. Alle bekende nummers komen voorbij, en iedereen kan heerlijk meezingen met Don’t Stop Believing, We Are Young en Rise.

7. A Series Of Unfortunate Events

In A Series Of Unfortunate Events worden de Baudelaire kinderen gevolgd, die allebei wezen zijn. Ze komen te wonen bij de slechte graaf Olaf, die er alles aan doet om de familiegeheimen te ontrafelen en de erfenis van hun ouders in handen te krijgen.

Deze serie is een echt Tim Burton verhaal. Op tijdens komen er hilarische scènes voorbij, maar de kinderen maken de nodige avonturen mee in de afleveringen. Neil Patrick Harris is de perfecte acteur voor graaf Olaf, en met drie seizoenen is de serie niet te langdradig en blijft het verhaal interessant. 

8. Transformers Prime

Bij een mannenhuis hoort een spectaculaire serie. Transformers Prime is de geanimeerde serie gebaseerd op de Transformers films, en richt zich op wat jongere kinderen. De serie bestaat uit een enkel verhaal met 26 afleveringen van elk ongeveer 20 minuten.

In Transformers Prime komen Bumblebee, Ratchet, Arcee, Optimus Prime en de andere transformers weer in actie wanneer de Megatrons een nieuwe poging wagen om de aarde te veroveren. 

9. Anne Met Een E

In Anne Met Een E wordt de oude serie een nieuw leven ingeblazen. En niet zomaar eentje, want de serie was een groot succes en kreeg veel positieve reviews. Anne is een weeskind die terecht komt bij een lieve vrouw en haar broer.

De serie zit zeer goed in elkaar, en wisselt spanning af met de nodige humor. Anne Met Een E raakt echte problemen die herkenbaar zijn, en de soundtrack alleen al is een hoogtepunt.

10. Jurassic World Camp Cretaceous

Jurassic World Camp Cretaceous is de nieuwste serie in het Jurassic Park genre. De serie is geanimeerd, en de hoeveelheid bloed drastisch verminderd waardoor je de serie kunt kijken met jongere kinderen.

In de serie wordt een groepje kinderen uitgenodigd om op Isla Nublar te gaan kamperen tussen de dino’s. Maar wanneer de dino’s uitbreken, moeten ze samenwerken om te ontsnappen. Een leuke, spannende serie voor kinderen met herkenbare Jurassic Park momenten voor de ouders.

Wat vond je van dit artikel?

Top 11 Meest Bekende Kledingmerken Ter Wereld

Top 10 Beste Duitse Automerken