Top 10 Beste Kerstfilms Op Videoland

De leukste kerstfilms op Videoland zijn de favorieten van veel mensen tijdens de feestdagen. Met de komst van kerst, zorgt Videoland er ieder jaar voor dat abonnees de leukste kerstfilms op het platform kunnen vinden. Tijdens deze gezellige periode is er natuurlijk niets leuker dan samen een romantische, grappige of spannende film kijken.

Door de jaren heen zijn er veel kerstfilms verschenen, maar niet iedere film was een even groot succes. Toch zijn er nog genoeg leuke films te vinden die je tijdens de kerstdagen kunt opzetten. Mocht je een echte fan zijn van kerstfilms, dan kun je deze natuurlijk ook het hele jaar door bekijken. Om je op weg te helpen de juiste keuze te maken in het grote aanbod aan kerstfilms op Videoland, hebben we ze op een rijtje gezet. Dit zijn de top 10 leukste kerstfilms op Videoland.

1. Love Actually

De leukste kerstfilm op Videoland is een echte klassieker die door veel fans ieder jaar weer op Videoland wordt bekeken met kerst. Love Actually volgt het liefdesleven van acht mensen uit Londen naar aanloop van kerst. 

Op het eerste gezicht lijken de verhalen los te staan van elkaar, maar ze hebben meer met elkaar gemeen dan je zou denken. Love Actually is een leuke film die je gezellig op bijvoorbeeld kerstavond met z’n tweetjes kunt kijken op de bank, onder het genot van een hapje en drankje.

2. Office Christmas Party

Clay heeft ruzie met zijn zus, die de baas is van het bedrijf en het lijkt erop dat hij zijn baan gaat verliezen. Om ervoor te zorgen dat hij niet ontslagen wordt, probeert Clay een grote klant binnen te halen op een originele manier, namelijk met een kerstfeestje op zijn werk.

Maar het bescheiden feestje loopt al snel uit de hand in een zeer groot feest met een aantal verrassingen. Tussen alle romantische kerstfilms is Office Christmas Party een heerlijke, humoristische film met veel herkenbare punten en aantal grappige twists.

3. How The Grinch Stole Christmas

De Grinch is een monsterlijk figuur die in de buurt van een dorpje woont. Kerst nadert maar als er een ding is waar de Grinch een hekel aan heeft, dan is het wel kerst. Hij besluit om zich te verkleden als een kerstman, en in het dorpje alle kerstcadeautjes van de kinderen te stelen.

Maar een klein meisje genaamd Cindy wilt weten wie er achter de diefstal van de cadeautjes zit en gaat op zoek naar de gemene Grinch. How The Grinch Stole Christmas is een zeer leuke film die je met de hele familie kunt kijken.

4. Midden In de Winternacht

Gelukkig heeft Videoland ook nog een aantal Nederlandse kerstfilms, en Midden in de Winternacht is hier een goed voorbeeld van. In deze leuke familiefilm valt de week voor kerst een eland door het dak van het huis van Max.

De eland heet Moos, en Max komt er al snel achter dat hij kan praten. Moos viel door het dak omdat hij een testvlucht voor de kerstman maakte, maar het is al bijna kerst. Max moet Moos dus helpen om zo snel mogelijk bij de kerstman terug te komen voordat het te laat is.

5. A Gift Wrapped Christmas

Romantische kerstfilms zijn altijd leuk om te kijken, en A Gift Wrapped Christmas is hierop geen uitzondering. De film gaat over Gwen, die een personal shopper is en voor kerst op jacht gaat naar cadeautjes voor Charlie.

Maar Charlie is een alleenstaande vader die niet veel tijd besteed met zijn zoontje Owen. Gelukkig is daar Gwen, die er alles aan doet om de feestdagen te redden voor Owen. Tegelijkertijd begint ze gevoelens te krijgen voor Charlie, en nadert het kerstfeest.

6. A Wedding For Christmas

De zus van Haley gaat trouwen net voor kerst, en vraagt Haley als weddingplanner om alles te regelen voor de bruiloft. Om ervoor te zorgen dat de bruiloft een groot succes wordt, gaat Haley terug naar haar geboortedorp.

Maar daar komt ze haar oude vriendje tegen het lijf, en voor ze het weet is ze weer verliefd. Haley moet de keuze maken om terug te gaan naar de grote stad, of met kerst in haar dorp te blijven.

7. A Christmas In Royal Fashion

Je viert kerst in een koninklijk jasje met A Christmas In Royal Fashion. In de film is Kristin werkzaam bij een groot PR bedrijf die voor een grote klant een kerstshow in elkaar moet zetten.

De kerstshow wordt gesponsord door de koninklijke familie, die natuurlijk daar ook aanwezig is. Deze film zou niet compleet zijn zonder een vleugje romantiek, en dat mist Christmas In Royal Fashion totaal niet. Prins Patrick komt namelijk kijken bij de show, en valt als een blok voor Kristin.

8. Hachi

Hachi is een unieke film die ervoor kan zorgen dat je een traantje moet laten. De film speelt zich af in Japan, en is gebaseerd op waargebeurde verhalen. Een professor komt een kleine puppy tegen op een perron in de sneeuw, en neemt het hondje mee naar huis.

De twee worden beste vrienden, en Hachi wandelt iedere dag mee naar het perron met de professor waar hij wacht tot zijn baasje weer terug thuis komt. Maar op een dag komt hij niet meer thuis. Een ontroerende film over de liefde van honden, en eentje die je niet onbewogen zal laten.

9. Christmas Wonderland

Heidi woont als kunstenares in New York maar is niet helemaal tevreden met haar baantje als curator. Wanneer ze tijdens de kerstperiode teruggaat naar haar oude dorpje om op een paar neefjes en nichtjes te passen, slaat de liefde toe.

Ze komt haar oude jeugdliefde weer tegen, en krijgt weer een passie voor schilderen. Ze begint zichzelf af te vragen of ze nog wel naar New York terug wilt, of in dit sprookje wilt blijven wonen.

10. Get Santa

Is de kerstman nou wel eigenlijk zo een goede kerel, of heeft hij ook een slechtere kant. In Get Santa komen Tom en Steve voor een verrassing te staan als ze erachter komen dat de kerstman zich in hun garage bevindt.

De kerstman heeft een ongeluk gehad met zijn arrenslee, en bovendien is de politie ook nog eens op zoek naar hem. Maar Tom en Steve willen kerst redden, en doen er alles aan om de kerstman te helpen ontsnappen zodat kerst wordt gered.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Grootste Steden Van Gelderland

Top 10 Slechtste Vliegtuigmaatschappijen Ter Wereld