Top 10 Leukste Challenges Van Dit Moment

Je houdt ervan of je hebt er een enorme hekel aan. Er is eigenlijk geen tussenweg mogelijk wanneer het om challenges gaat. Challenges bestaan al jaren maar feit is dat ze eigenlijk ieder jaar meer en meer populairder waren.

Eén van de bekendste challenges die wereldwijd viral ging was de Ice Bucket Challenge. Hierbij moesten mensen een emmer met ijswater over hun hoofd heen laten vallen. Wanneer dit niet gedaan werd, moest er een geldbedrag gedoneerd worden aan een ALS-Stichting.

Later deden mensen de challenges én een donatie. In juli en augustus 2014 leverde dit wereldwijd meer dan 100 miljoen euro op. Wauw! Maar wat zijn nu de 10 leukste challenges van dit moment? Hieronder vind je ze allemaal terug.

1. Eat it or weat it challenge

Deze challenge is al een tijdje populair op youtube en is niets anders dan een voedselgevecht in vermomming. Bij deze challenge worden ongeveer 10 tot 15 plastic of papieren zakken genummerd. Iedere zak krijgt ander voedsel als inhoud.

Dat kan lekkere appelstroop zijn maar bijvoorbeeld ook gefermenteerde haring of gemalen knoflook. Iedereen trekt om de beurt een nummer en wanneer je de inhoud van jouw zak niet op wil eten, dan moet je het leeggieten over je hoofd of T-shirt.

2. Try not to laugh challenge

Deze challenge is makkelijker en schoner uit te voeren. Buiten dat ook leuk voor alle leeftijd. De ‘try not to laugh challenge’! Deze challenge kan met een groep vrienden of familie uitgevoerd worden en het enige wat nodig is, is een stabiele internetverbinding.

Vind een compilatie van grappige filmpjes en wie lacht, is af. Natuurlijk zijn er ook spin-offs over wie het eerst schrikt of huilt mogelijk.

3. The whisper challenge

Deze challenge wordt met twee personen uitgevoerd. Eén persoon draagt een koptelefoon waarop muziek afgespeeld wordt. Zorg natuurlijk wel dat de muziek luid genoeg is. Vervolgens moet hij of zij gesproken woorden van de andere persoon liplezen.

Omdat er natuurlijk niemand is die gebruikelijke woorden kiest kan zelfs de woordkeuze voor de andere personen rondom al hilarisch zijn. Punten tellen is mogelijk maar het hoofddoel is toch echt enkel maar amusement.

4. Speed drawing challenge

Iedereen kan deze challenge uitvoeren, hoewel het vanzelfsprekend handig is als je van jezelf al een beetje aardig tekenen kan. Zo niet is dat geen probleem want juist dat kan tot de meest grappige momenten leiden! Iedereen heeft slechts een pen en papier nodig.

Vaak wordt er een thema gekozen waar de gehele challenge om zal draaien (tekenfilmfiguren, dieren etc.) en in één of twee minuten tijd moet iedereen zo goed mogelijk zijn versie tekenen.

Een gekozen jury kiest nadien de winnaar, of er wordt gezamenlijk gekozen wie de beste tekening gemaakt heeft.

5. Touch my body challenge

Zoals de naam al aangeeft is dit een vrij intieme challenge waarbij je afhankelijk met wie je het speelt misschien een flesje handreiniger bij de hand houdt. Deze challenge wordt het meest gespeeld door koppels of twee personen van het andere geslacht.

Eén persoon doet een blinddoek op en de ander leidt de vinger van die persoon naar een plek op zijn of haar lichaam. De geblinddoekte moet dan raden welk lichaamsdeel het is.

6. Chubby bunny challenge

De chubby bunny is al jaren oud maar desondanks nog altijd populair en aan een echte revival bezig. Voor deze challenge is een zak marshmallows noodzakelijk. Om de beurt moet iedereen een marshmallow in zijn mond doen en ‘chubby bunny’ zeggen.

Iedere keer wanneer je weer aan de beurt bent moet je een nieuwe marshmallow in je mond doen. Zorg voor een spuugbakje want dit wordt ongetwijfeld een kliederboel! Degene die het het langste volhoudt heeft gewonnen.

7. Innuendo bingo challenge

Nog een challenge waar je kans loopt om nat te worden. De innuendo bingo draait allemaal om je eigen verbeelding. Twee personen zitten tegenover met een bepaald aantal glazen water naast iedere speler.

Het doel is om een volle slok water zo lang mogelijk in je mond te houden. Een derde speelt verschillende geluidsfragmenten en clips af met de bedoeling om de twee spelers in de lach te laten schieten. De winnaar is de laatste persoon die nog water over heeft.

8. The cinnamon challenge

De cinnamon challenge is een challenge die al jaren oud is maar toch niet uit lijkt te sterven. Het doel is om een volle lepel kaneel in je mond te doen en door te slikken.

Fysiek gezien is deze uitdaging zo goed als onmogelijk omdat kaneel zo droog is dat je het onder normale omstandigheden niet doorgeslikt krijgt en in een enorme hoestbui uitbarst.

Pas op want deze challenge heeft al voor veel medische problemen gezorgd!

9. Say anything challenge

Dit is een uitdaging die met een hoger aantal deelnemers nog leuker is om te doen maar ook een stuk lastiger. Het spel is erg gemakkelijk : Iedereen moet binnen twee seconde een woord zeggen die in deze ronde nog niet door iemand anders gezegd is.

Wanneer iemand verliest krijgt hij een stuk plakband op zijn gezicht geplakt. De verliezer is de persoon die aan het einde van het spel de gekste bek heeft door al het plakband, of de persoon met de meeste plakbandjes op zijn gezicht geplakt.

10. Ghost pepper challenge

De Ghost pepper challenge is vaak het einde van een weddenschap waarbij de verliezer een hete peper moet opeten. Dit kan een ‘madame jeannet’ zijn maar bijvoorbeeld ook een ‘Carolina reaper’ die bekend staat als één van de heetste pepers ter wereld.

Sommige mensen beginnen de challenge door direct al zo’n peper te eten en te zien wie er vervolgens het best (of eerder, minst slecht) tegen kan. Mensen die ook maar een beetje slecht tegen pittig eten kunnen mogen deze uitdaging nooit uitgaan omdat het voor serieuze gezondheidsproblemen kan zorgen.

En voor de mensen die het wel proberen : Vergeet vooral geen handschoenen te dragen en raak nooit je oog of neus aan. Een gewaarschuwd man telt voor twee.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 beste boodschappen bezorgservices van Nederland

Top 10 Grootste Steden Van Polen