Top 10 landen met de grootste piemels

Het is een wereldwijd debat waarover men niet raakt uitgepraat, de landen met de grootste piemels. Er zijn talloze studies naar gedaan, en de wetenschap is nog wel eens verdeeld over de oorzaak van het verschil in grootte van piemels per land. Maar door de jaren heen is steeds duidelijker geworden dat geografie, cultuur en genetische verschillen de oorzaak.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat de gemiddelde lengte veel kan verschillen. Maar waar wonen nou precies die mannen van wie de lengte van de penis een stuk groter is dan bij de buurlanden. Maak je gereed voor een reis door verschillende continenten. Dit zijn de top 10 landen met de grootste piemels.

1. Congo – 17.93 CM

In het Westen van Afrika ligt het land Congo, de afkorting voor Democratische Republiek Congo. Het land staat bekend om zijn mooie nationale parken, waar mensen nog echte berggorilla’s in het wild kunnen zien.

Maar Congo staat op de eerste plaats, en dit komt omdat uit onderzoek is gebleken dat de mannelijke bevolking de grootste piemels hebben. In Congo ligt het gemiddelde op maar liefst 17.93 centimeter, en er is geen ander land ter wereld wat in de buurt komt. Congo is dan ook het land waar mannen de grootste piemels bezitten.

2. Ecuador – 17.77 CM

We reizen nog een keer af naar Zuid-Amerika, dit keer naar Ecuador. Het land ligt tegen de Westkust van Zuid-Amerika aan, en we weten niet zeker wat deze gezonde zeelucht met de mannen doet. 

In Ecuador ligt de lengte van de mannelijke piemels namelijk op 17.77 centimeter, waarmee ze op de tweede plaats komen te staan van landen met de grootste piemels. Verder heeft Ecuador prachtige natuur om te ontdekken, en wonen er vriendelijke mensen in het land die je maar al te graag de lokale hotspots laten zien.

3. Ghana – 17.31 CM

We zijn beland bij de top 3, en deze plaats is voor Ghana. Het buurland van Kameroen, die ook in de lijst voorkomt is een opkomend land die hard aan de weg aan het timmeren is. Je kunt hier prachtige stranden bezoeken en de Afrikaanse cultuur ontdekken.

Maar dat is niet waarom Ghana in de lijst voorkomt. Het mannelijke gereedschap in Ghana heeft maar liefst een lengte van 17.31 centimeter, en kan dan ook gezien worden als een land met de grootste piemels.

4. Colombia – 17.03 CM

Op de vierde plaats, staat Colombia, wat de lengte van de piemels deelt met Venezuela. We denken dat het wel eens aan de genen kan liggen van de mensen, want Zuid-Amerika is ruim vertegenwoordigd in deze top 10.

Het mooie land, wat jaarlijks miljoenen toeristen trekt en heel wat producten exporteert, heeft net als Venezuela een gemiddelde grootte van de piemel op die 17.03 centimeter ligt. We geven dan ook geen enkele vrouw ongelijk als ze op vakantie wilt naar Colombia.

5. Venezuela – 17.03 CM

Venezuela, gelegen in Zuid-Amerika is één van de meest dichtbevolkte landen ter wereld. Het grootste gedeelte van de bevolking van 28 miljoen mensen leven in grote steden. Maar wat veel mensen niet weten, is dat ook de Venezolaanse mannen groot gereedschap hebben hangen. Vanuit onderzoek is gebleken dat de mannen een respectabele, gemiddelde lengte van 17.03 centimeter bezitten in dit mooie landen in het midden van Zuid-Amerika.

6. Libanon – 16.82 CM

Op de zesde plaats staat het enige land uit het Midden-Oosten wat in deze lijst voorkomt. Het mooie en culturele Libanon. Dit prachtige land met de hoofdstad Beiroet is de moeite waard om te bezoeken, maar wat veel mensen niet weten is dat de mannen redelijk groot geschapen zijn.

In Libanon is de gemiddelde penislengte namelijk vastgesteld op 16.82 centimeter, en torent letterlijk en figuurlijk hiermee boven de buurlanden uit. We kunnen wel stellen dat de Libanese vrouwen in de slaapkamer niets te klagen hebben.

7. Kameroen – 16.67 CM

We reizen weer terug af naar Afrika, ditmaal naar Kameroen, wat gelegen is in Centraal Afrika, en naast andere landen die hoog in de lijst voorkomen zoals Ghana. Het is één van de landen die het meest vooruitstrevend is in de regio. Maar ook hier zijn mannen te vinden met grotere piemels dan gemiddeld. Volgens wetenschappelijk onderzoek bedraagt de lengte van het mannelijke gereedschap in dit land maar liefst 16.67 centimeter, een trend die we vaker terugzien in de omringende landen. 

8. Bolivia – 16.51 CM

Voor de achtste plaats in de top 10 reizen we af naar centraal Zuid-Amerika. Hier ligt Bolivia, een land dat is ingesloten tussen een aantal andere Zuid-Amerikaanse landen. Hoewel Bolivia een stuk minder toeristen trekt dan andere landen zoals Peru, blijft het een prachtig land om te bezoeken.

Ze delen de gemiddelde lengte van de piemels onder de mannelijke bevolking samen met Hongarije. Ook in Bolivia is de lengte gemiddeld een aardige 16.51 centimeter. Het land van de suiker mag zich dan ook voegen bij de andere landen met de grootste piemels. 

9. Hongarije – 16.51 CM

Het Centraal Europese Hongarije is de volgende in onze lijst. Het land van de lekkere gerechten, mooie steden en vaak beeldschone vrouwen. Maar in Hongarije zijn het niet alleen de vrouwen die opvallen. De gemiddelde lengte van de piemels bij mannen is in Hongarije 16.51 centimeter. 

Het is dan ook zeer opvallend dat ze in de lijst voorkomen, want dit is het enige Europese land dat in de top 10 staat. Dus vrouwen hebben vanaf nu ook een reden om af te reizen naar Boedapest. En dan hebben we het niet alleen over de cultuur of de goede drankjes die daar te verkrijgen zijn. 

10. Sudan – 16.47 CM

Sudan is een groot land in het Noordoosten van Afrika. Het land ligt deels in de woestijn, en wordt gekenmerkt door een droog en warm klimaat. Met een populatie van 42 miljoen mensen, is dit een vrij groot land in dit tropische continent.

Sudan staat op de tiende plaats. De gemiddelde grootte van de piemels van de Sudanese mannen bedraagt maar liefst 16.47 centimeter. Het zal je dan ook niet opvallen dat er nog meer Afrikaanse landen in deze lijst staan, maar Sudan is een respectabele opener.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 populairste soorten diëten van dit moment

Top 10 Beste Stephen King Films Ooit Gemaakt