Top 10 Beste Xenon Verlichting Met De Hoogste Lichtopbrengst

Goede xenon verlichting met de hoogste lichtopbrengst bij moderne auto’s is een genot voor de ogen van iedere autobestuurder. Ten opzichte van de ouderwetse halogeen lampen zijn de verschillen zichtbaar groot. In de begintijd was xenon verlichting enkel nog maar te vinden in de meest luxe auto’s maar nu kan bijna iedereen hiervan genieten.

Daarbij moet je natuurlijk wel goed opletten welke lampen op jouw auto passen en of het een betrouwbaar merk is nu steeds meer partijen de markt van xenon verlichting betreden. Wil jij weten welke lampen als beste naar voren komen? Hieronder zie je de top 10 beste xenon lampen die in 2020 beschikbaar zijn.

1. Philips CrystalVision Ultra – 3350 lumen

Wat betreft verlichting zal Philips geen introductie meer nodig hebben. Met meer dan 100 jaar ervaring aan de wereldtop van verlichting kan je altijd vertrouwen op lampen van Philips. En als je op zoek bent naar misschien wel de beste lamp die vandaag de dag op de markt beschikbaar is, dan zit je goed met de CrystalVision Ultra. Vergis je niet in de lichtopbrengst van ‘slechts’ 3350 Lumen. De gebruikte technologie, materialen en de perfecte afstelling van de kleurwarmte zorgen voor een onvergelijkbare ervaring voor iedereen die deze prijzige lampen op hun auto installeert. Geleverd met echtheidscertificaat waardoor je altijd van de kwaliteit uit mag gaan.

2. Opt7 Boltzen – 3900 Lumen

Opt 7 is één van de merken waar je waarschijnlijk niet veel van hebt gehoord maar zodra je er mee in aanraking komt is het liefde op het eerste gezicht. Zoals de meeste merken in deze lijst zijn de lampen beschikbaar in een breed spectrum van kleuren, is de installatie zeer gemakkelijk en de lamp weerbestendig tot in de hevigste omstandigheden. Maar door de extra sterke behuizing van aluminium en 3900 lumen per lamp ben je met de Opt7 Boltzen zeker dat je nooit en te nimmer in het donker komt te staan.

3. Sylvania D1S Silverstar HID – 4000 lumen

Als dochtermerk van Osram, één van de grootste namen in xenon verlichting, doen ze absoluut niet voor het moederbedrijf onder. De D1S Silverstar HID van Sylvania is de powerhouse onder de xenon verlichting voor op de openbare weg. De verlichting van deze lamp wordt niet meer gewoon door elektriciteit opgewekt. Plasma zorgt ervoor dat de Silverstar van Sylvania qua lichtopbrengst verreweg de hoogste ervaring heeft in vergelijking met de anderen in deze lijst.

4. Osram Xenarc Night Breaker Laser – 3200 lumen

Osram is misschien wel één van de meest bekende namen in HID verlichting en dat is niet zonder reden. Met hun meer dan 25 jaar ervaring weten ze wat niet goed maar vooral ook wel goed werkt met xenon verlichting. Daardoor rijd je niet alleen probleemloos in het donker maar wordt het zelfs een geweldige ervaring. Zelfs met een lager aantal lumen dan de meeste andere lampen die in deze top 10 voorbijkomen. Premium kwaliteit waar je altijd op kan rekenen.

5. Kensun HID Bulb – 3900 Lumen

Kensun is een andere zeer goede fabrikant van xenon verlichting die met hun sterke behuizing zeker een streepje voor heeft op de meeste andere merken. Hun pakket komt standaard met alle beschikbare contacten en het installeren kost nog geen 20 minuten tijd. Buiten dat kan je kiezen tussen bijzonder veel kleurtemperaturen, vanaf 3000 tot 15000 Kelvin. Wie gemak en veel keuze wenst, is bij Kensun aan het juiste adres.

6. Hilox Evolution 2– 4200 Lumen

De lampen van Hilox zijn het neusje van de zalm als we het hebben over lichtopbrengst. Met een ongelofelijke 4200 lumen laten ze iedere andere fabrikant ver achter zich. Ze gebruiken enkel de beste componenten die ze van over de hele wereld importeren en brengen dit In Nederland samen tot een lamp van de hoogst mogelijke sterkte. Zo sterk dat ze enkel maar toegestaan zijn op eigen terrein, het circuit of een autotuningshow. En daarom niet op plek 1 staan.

7. Innovited HID Bulb – 3900 Lumen

Innovited is een jong bedrijf dat zelf onderdelen van auto’s maakt en deze ook zelfstandig verkoopt. Om die reden zijn de producten misschien wat lastig te vinden maar kunnen ze zelf niet alleen de kwaliteit maar ook nog de prijs in de gaten houden. Het resultaat : Zeer goede lampen voor een zachte prijs. De lampen van Innovited geven een lichtopbrengst van 3900 lumen, werken tot wel 5500 uur en zijn beschikbaar in 12 verschillende kleur. Voor elk wat wils dus.

8. CougarMotor DS – 3800 lumen

Wanneer je gewoon goede lampen nodig hebt zonder alle bijkomende zaken, dan is CougarMotor voor jou een goede partij. Hun lampen geven samen een indrukwekkende 7600 lumen aan licht en zijn beschikbaar in veel verschillende kleurtemperaturen. Uiteraard is de verlichting net als alle anderen in deze top 10 voorzien van de water en stofdichte IP-67 keuring en krijg je twee jaar garantie op je lampen die meer dan 4000 uur meegaan.

9. Xentec HID – 3500 lumen

Als je een goede balans tussen prijs en kwaliteit belangrijk vindt dan ben je bij Xentec aan het juiste adres. Hun lampen zijn in veel verschillende kleuren aanwezig, 3500 lumen sterk en hebben een lange levensduur van bijna 5000 uur. Door de geavanceerde techniek die zij gebruiken is het in de meeste gevallen inpluggen en wegrijden.

In de naam van de lampen staat vaak ‘HID’. Dit betekent ‘High-Intensity Discharge’. Elektrische stroom wordt door een capsule met edelgas gestuurd. Xenon is door de lichtopbrengst en natuurlijke kleuren het beste en daardoor meest populaire voorbeeld.

10. HYB Auto Xenon – 3200 lumen

Standaard Halogeen lampen van 55 watt geven ongeveer 1000 lumen aan opbrengst. Een simpele xenon lamp, zoals deze van het merk HYB, geeft al ruim 3000 lumen. Dit terwijl er maar 35 watt verbruikt wordt. Dit betekent méér licht maar minder stroomverbruik en restwarmte. Niet alleen goed voor je ogen dus maar óók goed voor de veiligheid van je auto. HYB levert lampen met 7 verschillende connectoren zodat er voor bijna iedere fabrieksstandaard een optie mogelijk is.

Wil je een lamp vervangen? Net als met banden en remmen is het wel zo handig beide gelijktijdig te vervangen. Hierdoor voorkom je dat er kleurverschil aanwezig is en dat rijdt niet enkel prettig maar ook veilig.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Beste Gratis Websites Voor Huurwoningen

Dit waren de 10 grootste epidemieën ooit in Nederland