De 20 Beste Torrent Sites

Ben je op zoek naar de beste website om torrents te downloaden? We hebben een lijst samengesteld van de 20 beste torrent websites die het nog steeds doen in 2022.

Bekijk snel welke torrent website jij kunt gebruiken om films en series te downloaden. Uiteraard staat The Pirate Bay in deze lijst, maar ook alternatieven voor The Pirate Bay mocht deze website niet meer bereikbaar zijn voor jouBekijk ook onze lijst met de beste Nederlandse torrent websites.

Torrents blijven de ongeslagen manier om (illegaal) te downloaden. Hoewel het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal natuurlijk niet legaal is, blijven Nederlanders volop films, series en games downloaden via torrent.

Weinig andere manieren om illegaal te downloaden kunnen toppen aan het aanbod en de downloadsnelheden van torrents.

1. The Pirate Bay

Voordelen
 • Groot aanbod
 • Het is makkelijk te zien welke torrents betrouwbaar zijn
Nadelen
 • Niet bereikbaar in Nederland, behalve via niet altijd even betrouwbare proxies
 • Vervelende reclames

The Pirate Bay is de beste torrent website. Torrents zouden torrents niet zijn geweest zonder The Pirate Bay. Toen deze torrentsite in 2003 werd opgericht, werd het torrenten pas echt toegankelijk en populair. Als een doorn in het oog van auteursrechtorganisaties heeft de Zweedse website veel te verduren gehad.

De website is meerdere malen uit de lucht geweest dankzij invallen van de Zweedse politie, maar kwam altijd weer terug. Werd de hoofdwebsite onbereikbaar, ontstonden er in een mum van tijd meerdere The Pirate Bay-klonen.

In 2017 verplichtte de Nederlandse rechtbank meerdere internetproviders de toegang tot The Pirate Bay te blokkeren. Klik hier voor een proxy lijst met websites voor The Pirate Bay. Een jaar later werd deze blokkade aan nog meer Nederlandse providers opgelegd.

Hierdoor is in Nederland de populariteit van de Zweedse torrentsite fors gedaald. Er zijn nog steeds vele zogenaamde proxysites die alsnog toegang verlenen tot de geblokkeerde website, maar deze komen en gaan. De blokkade kan het best omzeild worden met VPN-software.

Dat kost vaak geld en is net iets moeilijker, waardoor veel mensen gewoon andere torrentsites zijn gaan gebruiken. Hoewel The Pirate Bay dus niet zo populair meer is in Nederland als het ooit was, verdient het wegens zijn positie in de torrentwereld toch echt de eerste plaats op deze lijst.

2. YTS

Voordelen
 • Mooie en makkelijke interface
 • Makkelijk bijbehorende ondertiteling downloaden
Nadelen
 • Er bestaan alleen nog klonen van de originele YTS-website, die niet altijd even betrouwbaar kunnen zijn
 • Er zijn alleen films

Op de tweede plek staat YTS, een torrent site die zich exclusief richt op films. De opzet van YTS is prachtig en overzichtelijk, waardoor het een beetje lijkt op Netflix. Bijna alle films zijn terug te vinden op YTS, en bovendien verbruikt de site veel minder data dan andere torrent sites.

YTS is ook geheel advertentievrij en wordt regelmatig geupdate zodat de beveiliging up-to-date blijft. Deze site staat bij veel internetproviders op de radar. Om YTS veilig te gebruiken wordt aangeraden een VPN in te zetten zodat je films kunt downloaden met maximale snelheid.

Wil je een film kijken, dan ben je bij YTS, ook wel bekend als YIFY, aan het juiste adres. De torrents van YTS zijn films van HD-kwaliteit met tegelijkertijd een relatief kleine bestandsgrootte. Wanneer je normaal gesproken een film gedownload hebt, ben je vaak wel even bezig met de juiste ondertitels te vinden.

Niets is vervelender dan halverwege de film merken dat de ondertitels nu toch wel heel erg achterlopen met wat er gezegd wordt. Dat wisten de makers van de YTS-website ook. Daarom vind je bij elke film niet alleen de torrent, maar ook een lijst met bijbehorende ondertitels. Zo heb je bij een YTS-film gelijk altijd de goede ondertitels.

Lees ook: de 10 beste websites om Nederlandse ondertiteling te downloaden

De officiële YTS-website bestaat sinds 2015 niet meer, maar verschillende klonen zijn vervolgens opgericht met dezelfde kwaliteit en dezelfde website als de originele YTS. Deze hoge kwaliteit en de handige website, met name de ondertitels, maken YTS nummer twee op de lijst.

3. Torrentz2

Voordelen
 • Je doorzoekt veel meer torrents dan er beschikbaar zijn op één torrent site
 • De torrent sites die doorzocht worden, worden door Torrentz2 als veilig gezien
Nadelen
 • Je moet als beveiliging voor de website vijf seconden wachten voordat je de website kunt betreden
 • Er zijn reclamelinks die misleidend zijn, zoals de ‘Download Direct’-link bij torrents

Update 2: Ook het backup adres lijkt niet meer te werken. Het onion adres is nog wel bereikbaar: torrentzwealmisr.onion.ly.

Update: Torrentz2.eu is op dit moment niet bereikbaar, de backup domeinnaam torrentz2.is werkt wel.

Torrentz2 is de grootste torrent website. Je kunt hier in één keer tot wel 50 verschillende torrent websites doorzoeken naar je gewenste bestanden.

Torrentz2 is de opvolger van de oude Torrentz website. Je kunt makkelijk door de site navigeren en de indeling is overzichtelijk.

Deze website is eigenlijk geen torrentsite, maar is de Google onder de torrentsites. Als je op Torrentz2 naar iets zoekt, doorzoek je in één zoekopdracht 50 verschillende torrentsites. Vervolgens laat de zoekmachine hyperlinks naar torrents op torrentsites zien.

Op Torrentz2 zelf vind je dus geen torrents. Torrentz2 is de wedergeboorte van Torrentz, die in 2014 op verzoek van de Britse politie offline werd gehaald. Aangezien je 50 torrentsites doorzoekt, geeft deze website het grootste aanbod van alle torrentsites. Hierdoor staat Torrentz2 op de derde plaats.

4. Kickass Torrents

Voordelen
 • Populair, dus een groot aanbod
 • Overzichtelijke en duidelijke lay-out
Nadelen
 • Irritante reclames voor VPN-software, zelfs met adblocker
 • Torrents worden soms offline gehaald wanneer de rechthebbende een klacht indienen. Hierdoor is niet alles beschikbaar.

In 2014 haalde deze torrentsite The Pirate Bay in qua populariteit en dat wil wat zeggen. Totdat de Amerikaanse regering beslag legde op Kickass Torrents in 2016, hield deze populariteit aan en kon de website rekenen op zo’n miljoen gebruikers per dag.

Aangezien de website zo populair was, kon een wedergeboorte van de site niet uitblijven. Hetzelfde jaar dat de website uit de lucht werd gehaald kwam er al een nieuwe Kickass Torrents op het domein katcr.co.

5. 1337x.to

Voordelen
 • Ruim aanbod
 • Geen reclames die de adblocker omzeilen
Nadelen
 • Net zoals Kickass Torrents worden verzoeken van auteursrechthebbende gehonoreerd en wordt er dus content verwijderd op aanvraag
 • Het kost een paar (onnodige) klikken om van uitgekozen film tot downloaden over te gaan

Op dit moment is 1337X één van de meest gebruikte en veiligste torrent websites die er bestaat. De website ziet er vrij simpel uit, maar schijn bedriegt. Veel gebruikers vinden de simpele opzet fijn.

1337X focust zich vooral op de kwaliteit van de torrents en de snelheid. Dit is terug te zien in het aanbod. Torrents downloaden razendsnel, en zelfs bij minder populaire titels zijn er genoeg seeds beschikbaar om een film of serie binnen te halen.

Toen KickassTorrents even uit de lucht was, rees de torrentsite 1337x in populariteit tot het punt dat het op de derde plaats van populairste torrentsites van 2018 kwam.

De torrentsite heeft een ruim aanbod, van films tot computerprogramma’s.

6. Limetorrents.cc

Voordelen
 • Met een account kun je gebruik maken van de RSS-feed om op de hoogte te blijven van de nieuwste torrents
 • Ze beloven geen gebruikersdata zoals IP-adressen op te slaan
Nadelen
 • Verwijdert torrents op verzoek van rechthebbenden
 • Er zijn veel pop-ups

Een andere populaire torrentsite is de in 2009 opgerichte LimeTorrents.cc. De site heeft dan wel een groot aanbod, ze laat ook veel pop-ups zien.

Je kunt dus maar beter een adblock-extensie gebruiken voor je deze website bezoekt. Iets wat overigens voor het merendeel van de torrentsites geldt.

Naast de vele advertenties is Limetorrents een prima all-round torrent website die gebruik maakt van de meeste grote trackers.

Bij Limetorrents zijn nieuwe films en series vaak heel snel te downloaden, met een groot aantal seeders. Toch staat Limetorrents op de 9de plaats. Dit komt omdat oudere titels wat trager downloaden over het algemeen.

Maar een nette interface en goede downloadsnelheid voor nieuwere titels zorgt ervoor dat Limetorrents een uitstekend alternatief is wanneer jouw vaste torrent site niet beschikbaar is .

7. RARBG.to

Voordelen
 • Kwaliteit boven kwantiteit is de kerngedachte
 • Het is bekend en vertrouwd
Nadelen
 • Niet alles is beschikbaar dankzij de kwaliteit boven kwantiteit-filosofie
 • De lay-out is niet veel veranderd sinds 2008

RARBG heeft net zoals ThePirateBay veel last van blokkades. Daarom is een VPN aan te raden om RARBG goed te kunnen gebruiken. Deze torrent site heeft een zeer actieve gemeenschap, met enorm veel torrents

Waar RARBG vooral sterk in is, is het ontdekken van nieuwe films of series. Er bestaan voor allerlei categorieën top 10 lijstjes met daarin de beste nieuwe films van dat moment. Ook doet de website aanbevelingen op basis van de zoekgeschiedenis.

Rarbg.to biedt dezelfde categorieën aan als andere torrentsites, maar heeft niet een even groot aanbod. Bij Rarbg.to ligt de focus namelijk iets meer op de kwaliteit van de torrents.

Ze beloven dan ook alleen torrents beschikbaar te stellen van werkende films of programma’s.

8. Eztv.io

Voordelen
 • Specifiek voor één soort torrents: series
 • De lay-out is makkelijk ingedeeld
Nadelen
 • De huidige website is van oplichters, dus het is niet geheel betrouwbaar
 • Haalt torrents op verzoek offline

Speciaal voor het downloaden van series is er EZTV. De originele domeinnaam van EZTV, eztv.it, werd in 2015 weer beschikbaar ter registratie omdat er bij registratie onjuiste gegevens ingevuld bleken te zijn. Oplichters zagen toen de kans schoon om het domein over te nemen.

De oplichters kaapten vervolgens met fraude alle andere EZTV-domeinen. Aangezien EZTV geen winstoogmerk had en een hobbyproject was van de eigenaar, zag hij het na deze domeinovernames niet meer zitten om EZTV nog voort te zetten. De huidige EZTV is dus niet de originele, maar biedt nog wel nieuwe torrents voor series aan.

EZTV mag er dan misschien wat ouder uit zien, aan de hoeveelheid series die erop staan is dat niet te merken. Waar veel torrent sites zich richten op films en games, is EZTV de specialist voor televisie series.

Waar EZTV vooral in uitblinkt, is de manier waarop alle series zijn georganiseerd. Iedere serie heeft een eigen pagina, waarop alle afleveringen en seizoenen zijn terug te vinden. De gemiddelde snelheid van torrents op EZTV is hoog, waardoor series binnen een tiental minuten te bekijken zijn.

9. FitGirl Repacks

Voordelen
 • Makkelijk te installeren games
 • Snel te downloaden wegens de verkleinde bestandsgrootte
Nadelen
 • Het wordt door één persoon bijgehouden, dus niet alles is er
 • Iets moet eerst door anderen gekraakt worden voordat deze website ze kan repacken. Je vindt er dus niet de allernieuwste releases.

Wanneer je op zoek bent naar games die makkelijk te installeren en snel te downloaden zijn, heeft FitGirl Repacks misschien wel wat voor je. Deze releaser kraakt zelf geen games, maar neemt gekraakte games, comprimeert ze en maakt het vervolgens makkelijk te installeren.

De bestandsgroottes worden met het comprimeren soms wel zo’n 50% kleiner, wat het downloaden een stuk sneller maakt. Je komt releases van FitGirl Repacks vaak al tegen op andere torrentsites, maar ze heeft zelf ook een lijst van al haar releases en downloads op haar website fitgirl-repacks.site.

10. Nyaa.net

Voordelen
 • Grootste anime-aanbod voor een openbare torrent site
 • Het is een vrijwilligersproject waar elke programmeur aan kan bijdragen, dus het is (relatief) veilig en bugs worden snel verholpen
Nadelen
 • Een klein gedeelte anime is verloren gegaan toen de vorige versie offline ging
 • Soms is er misleidende reclame, zoals de ‘Direct Streaming’-knop

Geen openbare torrentsite heeft zo’n groot anime-aanbod als Nyaa. De originele eigenaar stopte in 2017 plotseling met de website, waardoor ontzettend veel films en stripboeken in de Japanse tekenstijl verloren leken te zijn.

Veel animeliefhebbers verzamelden zich toen om aan een nieuwe Nyaa te werken. Binnen de kortste keren stond een nieuwe versie online.

Achteraf bleek er niet heel veel anime verloren te zijn gegaan, aangezien mensen die eerder wat van de site gedownload hadden de torrents nog hadden.

Nu kun je op nyaa.net dus weer je favoriete anime downloaden!

11. Torlock

Voordelen
 • Er zullen zeer weinig neptorrents zijn op deze No Fakes Torrent Site
 • Nieuwe torrents hebben gelijk veel mensen die deze torrents downloaden (seeders), waardoor de torrents snel zullen zijn
Nadelen
 • Op het moment van schrijven laadt de lay-out alleen voor de homepagina; ga je naar een torrent, zul je een onopgemaakte, onoverzichtelijkere pagina zien
 • Het is niet de bekendste torrent site en het aanbod zal dus ook niet even omvangrijk zijn als andere torrent sites

De slogan van Torlock is The No Fakes Torrent Site en daar is dan ook gelijk mee duidelijk waar Torlock voor staat. Een torrent downloaden en er daarna achter komen dat wat je gedownload hebt niet werkt, is iets waar je hier geen last van zult hebben.

Om te zorgen dat er geen neptorrents zijn, wordt achter de schermen speciaal ontworpen software gebruikt. Deze software, VeriPLUS, heeft al veel neptorrents verwijderd en doet dat met een nauwkeurigheid van 89%.

Hoewel het op vrijwel elke torrent website mogelijk is om een torrent te beoordelen als goed of slecht, is het natuurlijk veel handiger als deze neptorrents er in eerste instantie niet zijn.

Om te bewijzen dat er echt bijna geen neptorrents waren, had de eigenaar van Torlock zelfs beloofd per gemelde neptorrent één dollar te zullen betalen aan de melder. Zo’n zekerheid wil iets zeggen.

12. Zooqle

Voordelen
 • Werkt handig voor het downloaden van films en series
 • Groot aanbod omdat het het aanbod van alle torrent sites combineert
Nadelen
 • DMCA-verzoeken worden ingewilligd
 • Irritante pop-ups wanneer je ergens op klikt

Op Zooqle staan ondertussen al meer dan 37.000 films, wat een flink aantal is voor een kleinere, nieuwe site. De interface van Zooqle is eenvoudig ingericht, waardoor het een eitje is om een goede film te vinden.

De naam Zooqle lijkt wel erg veel op de naam Google en dat is geen toeval. Ook Zooqle is namelijk een zoekmachine, maar dan juist voor iets wat Google niet doorzoekt: torrents. Qua werking is het bijna hetzelfde als de hierboven genoemde Torrentz2. Een programma doorzoekt geautomatiseerd achter de schermen meerdere torrent sites en vervolgens kun je zoeken door deze doorzochte torrents.

Het grote verschil tussen Zooqle en Torrentz2 is dat Zooqle goed werkt met films en series. Bij elke serie staat een afbeelding en de beschrijving. Ook kun je op een serie zoeken en dan makkelijk een aflevering kiezen. Bij Torrentz2 is er geen speciale lay-out voor films of series en moet je het dus doen met enkel tekst.

Bij elke seriepagina vind je ook een RSS-feed, waarmee je updates kunt ontvangen wanneer er een nieuwe aflevering van je favoriete serie beschikbaar is. In veel torrent clients kun je zo’n RSS-feed toevoegen en anders zijn er waarschijnlijk ook RSS-plug-ins beschikbaar.

De kwaliteit van het aanbod is uitstekend, en Zooqle heeft een trouwe schare aan fans weten te verzamelen. Zooqle wordt regelmatig uitgebreid, en ze blijven aan de weg timmeren. Wie weet wordt Zooqle binnenkort wel een volgende ThePirateBay.

13. TorrentDownload.info

Voordelen
 • Veel relevante en goede zoekresultaten
 • Een groot aanbod omdat het aanbod van torrents van torrent sites als het ware gebundeld worden
Nadelen
 • Misleidende links
 • Vervelende pop-ups

Ook TorrentDownload.info is een metazoekmachine: de naam voor een zoekmachine die andere zoekmachines doorzoekt. De zoekmachines die TorrentDownload.info doorzoekt zijn die van torrent sites. De hierboven genoemde Torrentz2 en Zooqle zijn andere voorbeelden van zo’n metazoekmachine.

Van alle beschikbare categorieën zie je hier per categorie de tien recentste én populairste torrents. Sommige van deze torrents hebben soms na nog geen 15 uur geüpload te zijn al meer dan 500 seeders.

Qua werking is Torrentdownload.info eigenlijk hetzelfde als de hierboven genoemde Torrentz2. Het enige merkwaardige verschil is dan het verschil in lay-out: Torrentz2 is licht, terwijl torrentdownload.info juist een donkere lay-out heeft. Ook heeft Torrentz2 minder advertenties.

14. Torrentseeker

Voordelen
 • Minimalistisch
 • Moderne lay-out
Nadelen
 • Geen details over de torrents zelf
 • De zoekresultaten zijn ongeordend ingedeeld

Wederom een torrentmetazoekmachine. Het samenbundelen van de torrents van meerdere torrent sites, is iets waar een enkele torrent site moeilijk tegenop kan.

Als je begint met zoeken, krijg je al gelijk zoeksuggesties. Iets wat al gelijk doet denken aan de meest bekende zoekmachine, Google. De resultaten die je vervolgens krijgt zijn iets wat dan weer niet zo doet denken aan Google; de resultaten zijn niet heel netjes ingedeeld. Er staat namelijk wel een afbeelding bij ter illustratie, maar deze zorgt ervoor dat het wat ongeordend staat.

Daarnaast ontbreekt iets wat bijvoorbeeld Torrentz2 wel heeft: details over de torrents. Bij TorrentSeeker zie je alleen de naam van de torrent en soms een afbeelding. Hierdoor zie je niet welke torrents het snelste te downloaden zijn en de resultaten worden hier dus ook niet op gerangschikt.

Al met al is het wel een goede zoekmachine voor torrents en maakt het minimalisme het misschien juist wel een goede optie voor beginners, die technische termen misschien afschrikwekkend vinden.

15. Torrent Downloads

Voordelen
 • Duidelijk en overzichtelijk
 • Goed aanbod
Nadelen
 • Het is niet de populairste en meest bekende torrent site, waardoor je mogelijk niet alles zult vinden wat je zoekt
 • Vervelende pop-ups verschijnen elke keer als je ergens op klikt

Alhoewel TorrentDownloads niet de allergrootste of bekendste website is voor torrents, verdient deze wel een plek in deze lijst.

Naast een nette lay-out, is TorrentDownloads vooral perfect geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar minder populaire downloads.

Veel onbekende films, series, games en software zijn niet terug te vinden op de veelgebruikte torrent websites, maar staan wel op TorrentDownloads.

Wat een website met de naam Torrent Downloads biedt is duidelijk. En ook de lay-out is duidelijk. Het is een torrent site net als alle anderen, met categorieën van televisieseries tot boeken. Op de homepagina zie je de vijftien momenteel populairste torrents van elke categorie.

Heb je dus software nodig die je nergens kunt vinden, of wil je een paar nummers downloaden van een onbekende artiest?

Grote kans dat deze gewoon op TorrentDownloads terug te vinden zijn. Bovendien kun je deze torrent site nog gewoon gebruiken in Nederland zonder restricties.

Er is een gedetailleerde weergave waarbij je ook ziet hoe het gesteld staat met de torrent. Dit zie je aan het gekleurde ‘health’-balkje. Is het balkje rood en klein, zal het lang duren voordat de torrent gedownload is.

Er zijn dan namelijk weinig mensen die de torrent nog uploaden, het zogenaamde seeden.

16. iBit

Voordelen
 • Informatie en afbeeldingen bij veel torrents
 • Amper advertenties
Nadelen
 • Het is niet de mooiste website die we ooit gezien hebben
 • De zoekfunctie geeft niet altijd even relevante resultaten

Wanneer je IBit bezoekt, word je begroet door een niet al te mooi overzicht van beschikbare categorieën en daarboven een zoekveld. Hier voorbij blijken de torrents toch best grafisch aangekleed te zijn, met bijbehorende afbeelding en beschrijvingen. Bij films en series staan netjes de genres, cast en een trailer vermeld.

Iets waar IBit zich in onderscheidt is het feit dat dit een van de weinige torrent sites is die je zonder adblocker zou kunnen bezoeken. Geen een keer komt er een pop-up uit het niets tevoorschijn en er zijn zelfs geen reclames in de zijbalken.

17. MagnetDL

Voordelen
 • Er komen voortdurend nieuwe torrents bij
 • Weinig reclame
Nadelen
 • De website ziet er erg oud uit
 • Een van de weinige reclame die er is, is er eentje die misleidend is. Het gaat om de afspeelknop op de torrentpagina die je doorstuurt naar een dubieuze website

De homepagina van MagnetDL lijkt regelrecht uit het begin van de eeuw te komen. Toch wil dit niets zeggen over de torrents die aangeboden worden. Er komen nog elk uur nieuwe torrents bij. Ook de downloads-teller die op elke pagina te zien is, laat zien dat er meer dan genoeg activiteit is.

Een jaar geleden was er een boodschap op de website van MagnetDL te zien dat de website ermee stopte na zeven jaar. Nu blijkt de site weer een doorstart te hebben gemaakt. Onduidelijk is of deze nieuwe site een kloon betreft, maar al is het een kloon: de torrents werken gewoon.

Blijkbaar gaat het hebben van een niet al te mooie homepagina gepaard met weinig advertenties; net als IBit heeft ook MagnetDL maar weinig advertenties.

18. Bittorrent.am

Voordelen
 • Er is een speciale uTorrent-plugin voor deze website te doorzoeken binnen uTorrent
 • Aangezien het een oude torrent site is, is dit een goede site om te doorzoeken als je op zoek bent naar een oude torrent
Nadelen
 • Er is amper activiteit en het aanbod wordt dus niet veel groter
 • Als je ergens op klikt worden er vensters met reclame geopend

De naam maakt er geen mysterie van wat er op de website te vinden is; BitTorrent verwijst hier naar de volledige naam van het torrentprotocol. Maar van deze torrents lijkt hier niet heel veel sprake te zijn. De meest recente torrents zijn inmiddels al een paar maanden oud en de nieuwste films zul je er ook niet vinden. Ook bij het tabje populairste torrents is het akelig stil.

De website bestaat dan ook al een tijdje, met een van de eerste torrents afkomstig uit 2004. Dit wil dus niet zeggen dat er weinig torrents te vinden zijn op BitTorrent.am, alleen zul je de nieuwste films en series er niet zo snel vinden. Het is ondertussen meer een archief geworden van meer dan 8 miljoen torrents. Ben je op zoek naar een film van een paar jaar oud, kun je deze hier dus waarschijnlijk wel goed vinden.

19. Monova

Voordelen
 • Er worden veel nieuwe torrents toegevoegd
 • Minimalistisch
Nadelen
 • Geen details over de torrents, iets wat eigenlijk wel een must is
 • Veel irrelevante zoekresultaten

Ook Monova is een minimalistische website. De homepagina biedt alleen een zoekveld en menu and that’s it. Net zoals TorrentSeeker tonen de zoekresultaten van Monova weinig technische details. Alleen de bestandsgrootte, de naam en de datum van uploaden is te zien. Zelfs wanneer je de torrent opent, zie je niet hoeveel seeders en leechers een torrent heeft. Opmerkelijk, aangezien dit wel belangrijke informatie is.

Zoals je op de pagina van de recent toegevoegde torrents kunt zien, worden er wel zowat elke minuut nieuwe torrents geüpload. Een tekort aan torrents zal zich dus niet snel voordoen. Althans, zolang torrents niet verwijderd worden. Je zult namelijk wel tegenkomen dat populaire torrents verwijderd zijn; iets waar je pas achter komt nadat je op de torrent hebt geklikt.

20. Torlook

Torlook is een simpele en overzichtelijke torrent zoekmachine website. Onderschat deze website niet door zijn uiterlijk. Het doorzoekt namelijk alle populaire torrent trackers voor jouw zoekopdracht. Je kunt de resultaten sorteren op aantal seeds, bestandsgrootte en datum.

Handig overzicht van de beste torrent sites

NaamWebsite
The Pirate Bayhttps://thepiratebay.org
YTShttps://yts.mx
Torrentz2https://torrentz2.is
Kickass Torrentshttps://kickass.onl
1337x.tohttps://1337x.to
LimeTorrentshttps://www.limetorrents.info
RARBGhttps://rarbg.to
EZTVhttps://eztv.io
FitGirl Repackshttp://fitgirl-repacks.site
Nyaahttps://nyaa.net
Torlockhttps://www.torlock.com
Zooqlehttps://www.zooqle.com
TorrentDownload.infohttps://www.torrentdownload.info
TorrentSeekerhttps://torrentseeker.com
Torrent Downloadshttps://www.torrentdownloads.me
iBithttps://ibit.to
MagnetDLhttps://www.magnetdl.com
Bittorrent.AMhttp://bittorrent.am
Monovahttps://monova.org
Torlookhttps://torlook.info/

Veelgestelde vragen

? Hoe kan ik downloaden met torrents?

Voor het downloaden van torrents heb je speciale software nodig. Met een torrent programma kun je bestanden downloaden via .torrent bestanden of magnet links. Het downloaden van bestanden via torrents lijkt nog wel eens ingewikkeld, maar het is het vrij simpel. Bekijk onderstaande video waar alles haarfijn wordt uitgelegd. Aan het einde van deze video kan ook jij beginnen met het downloaden van torrents.

❓ Zijn torrents illegaal?

Torrents zijn legaal, maar het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal niet. Het gebruiken van torrents is dus legaal zolang je er geen illegale bestanden mee download.

⏰ Welke torrent websites werken nog?

De afgelopen jaren zijn er veel torrent websites verdwenen of opgerold door instanties. Aan de andere kant schieten er nieuwe torrent websites als paddestoelen uit de grond. Voor het meest actuele overzicht bekijk je onze top 20 torrent websites die nog steeds werken hierboven.

? Wat zijn betaalbare alternatieven voor torrents?

Ook al komen legale en betaalbare alternatieven zoals Netflix, Disney+ en Amazon Prime voor series en video’s steeds meer op, het aanbod is niet altijd even toereikend. Daardoor wijk je soms alsnog af naar de illegale kant van het web.

Bekijk hier een lijst met de top 10 beste websites voor gratis films en series

Voor betaalbare muziek kun je terecht bij Spotify, Apple Music, Deezer of Tidal.

De beste torrent sites van 2020 wijzigen nog wel eens. Sommige websites verdwijnen, en nieuwe komen er weer bij. Gelukkig blijven de meeste wel een tijdje bestaan, en zijn bijna alle films, series en games wel te vinden op verschillende torrent sites.

?️ Waarom zou ik een VPN gebruiken bij het downloaden?

Omdat het kan voorkomen dat je doelwit wordt van hackers of andere kwetsbaarheden, raden we aan om altijd een VPN te gebruiken bij het downloaden van torrents. Ook zorg je er dan voor dat jouw activiteiten niet door derden worden opgemerkt, en je internetsnelheid omlaag gaat.

? Wat is de beste torrent client?

Om torrent bestanden te downloaden heb je een torrent client nodig. Met zo’n programma kun je magnet links en bestanden met de .torrent extensie openen. Heb je nog geen torrent programma geïnstalleerd? Bekijk dan hier onze lijst met de top 10 beste torrent programma’s.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Beste Cabaretiers Van Nederland

Dit is de reden waarom Caroline niet meer langs gaat bij de familie Meiland