Top 10 Beste Pokersites Van Dit Moment

Poker is tegenwoordig op zoveel websites te spelen. Sommige aanbieders zijn het beste voor de Pro’s en als amateur kan je beter bij de andere terecht. Daarom leek het ons handig een Top 10 te maken voor de beginnende pokerspelers.

De beste pokersite op dit moment is Bwin. Met een gigantisch aanbod aan tafels, inzetten en extra’s staat Bwin zonder twijfel op de nummer 1 in deze Top 10. Lees hieronder ons oordeel over de 9 andere pokersites die wij hebben geselecteerd voor onze lijst.

1. Bwin Poker

De nummer 1 op deze lijst kennen we allemaal. Voor veel pokerspelers de eerste en de laatste pokersite waar ze op spelen. De laatste omdat Bwin alles aanbiedt wat je zou kunnen willen. Tafels met 2 cent BB.

Tafels met € 500,00 BB. Toernooien met een buy-in van € 10.000 maar ook non stop Freerolls waaronder satellites waarmee je potentieel een miljoen euro kan winnen. Het is zelfs mogelijk om vanuit een Freeroll uiteindelijk jezelf te kwalificeren voor de officiële WSOP.

Hier moet je zo’n 15 toernooien voor winnen maar de prijs is het waard. De vluchten en transfers, een speciaal maatpak, hotels en alles wat hierbij komt kijken wordt betaald door Bwin.

2. Unibet Poker

Hetgeen wat sommige spelers naar Unibet Poker trekt, dat is ook wat veel spelers juist weghoudt. De tafelselectie is namelijk volledig willekeurig. Je kiest een soort toernooi of tafel, selecteert een inzet en je wordt automatisch geplaatst aan een tafel.

Het voordeel is dat je nooit hoeft te zoeken of te wachten. Het nadeel is dat je bijvoorbeeld niet kan kiezen om aan een 6-speler tafel met (nog) maar 3 spelers te gaan zitten. Unibet Poker heeft weinig negatieve punten.

Alles werkt en het werkt goed. Uitbetalingen zijn rap, net zoals de klantenservice.

3. Pokerstars

Sinds 2001 afwisselend met 1 of 2 andere pokersites, de grootste pokersite van de wereld. In 2006 werd de grootste concurrent op dat moment, PartyPoker(de nummer 5 op deze lijst), van de US markt gehaald vanwege een nieuwe wetgeving.

3 jaar hierna, drukte Pokerstars zijn stempel met het pokertoernooi met de meeste spelers, 149.196 spelers. Ze verbraken hun eigen record pas in 2013. Dit keer waren er 225.000 spelers in hetzelfde toernooi aan het spelen.

De eenvoudige software die zelfs in China wordt aangeboden is erg makkelijk in gebruik en ook hierdoor kiezen veel spelers voor Pokerstars en gaan dan ook niet meer weg.

4. 888poker

888poker wordt gezien als de zogeheten softest standard op het gebied van competitie. Elk kaliber speler is hier welkom, kan tafels vinden met spelers van hetzelfde niveau en dus ook flinke winsten pakken. Het is altijd druk, met honderden volle of bijna volle tafels per budget.

Woon je in de UK? Dan krijg je 20 pond gratis. Zonder storting, uitbetaald in cash en toernooi tickets. Als je ergens anders woont, maak je geen zorgen, transacties gaan zeer snel een eenvoudig bij 888poker.

Als je de helft van de manieren om te storten of opnemen herkend, is dat best veel. Storten kan namelijk op 34 verschillende manieren, opnemen kan naar 33 verschillende aanbieders.

5. PartyPoker

PartyPoker is een van de grootste en oudste namen in deze Top 10. Niet alleen op nummer 5 in deze lijst, ook is het de nummer 5 van meest bezochte pokersites op de wereld.

Het supportteam van PartyPoker is erg goed en reageert bijna direct op elke vraag. Uitbetalingen gaan dan ook heel snel. Speel je graag poker op je tablet of mobiel, PartyPoker heeft een van de beste mobiele poker apps op de markt.

6. bet365

Ook bet365 is onderdeel van het bekende iPoker Network. De kwaliteit van bet365 ligt hoger dan gemiddeld in Europa, hoewel er een paar aanbieders zijn die hier in de buurt komen.

Het gigantische aanbod van Micro stake tafels maakt ook bet365 toegankelijk voor de spelers zonder Big Bank. Freerolls zijn ze ook erg goed in, wat samen met bet365 Speed Poker de populairste tafels zijn op de site.

7. Betfair Poker

Het moederbedrijf van Betfair Poker staat op de London Stock Exchange geregistreerd. Dit geeft bijna zekerheid op dat ze alles doen volgens de regels. De lage minimale storting van € 10,00 legt de drempel ook laag.

Ben je op zoek naar toernooien of Sit & Go’s, dan ben je sinds kort ook bij Betfair op het goede adres. Ze boden alleen cashgames aan met een maximale inzet van 5 tot 10 euro, inmiddels zijn er multi-table toernooien maar ook Sit & Go’s met verschillende karakters.

8. Ignition Casino

Met een maandelijkse pot van 10 miljoen US Dollar voor GTD-games, valt hier genoeg te winnen. De Sit & Go’s met loterij karakter kunnen leuk zijn als je even genoeg hebt van het grote aanbod aan Hold’em tafels. 1 hand, 1 inleg.

Spelers uit Australië en de US zijn hier ook welkom. Vanwege de strenge ‘ken je speler’ regels in deze landen is het altijd verplicht je ID door te sturen. Het is een redelijk nieuwe aanbieder met nu al een sterke reputatie.

9. PaddyPower

Paddypower is onderdeel van het kwalitatieve iPoker Network. Na aanmelding ontvang je direct een Odds Calculator, hiermee kan je in een opslag zien hoeveel kans jouw kaarten maken om te winnen.

Vind je 1 tafel tegelijk spelen niet voldoende, maar 8 eigenlijk ook niet? Bij PaddyPower kan je 16 tafels tegelijk spelen. US-spelers worden niet toegelaten. De deposit bonus is redelijk en hoeft minder vaak rondgespeeld te worden om te kunnen uitbetalen dan gemiddeld.

Hoeveel dit precies is hangt af van met welke valuta je betaalt.

10. BetOnline Poker

De pokerrooms van BetOnline vallen onder de meest populaire van de US. Ook in Europa is het een erg bekende aanbieder. Waar BetOnline Poker zich het meeste mee onderscheidt van de meeste pokerrooms is dat je kan betalen met cryptovaluta.

Te spelen op Windows, Mac, maar ook Android en iOS. BetOnline bestaat al sinds 1991 en is gestart als aanbieder van Poker in 2011.

Een minder puntje bij BetOnline Poker is dat er bij alle stortingsopties via creditcard of bank, hoge transactiekosten worden gerekend.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 grootste criminelen van Nederland

Top 10 Leukste Tijdschriften Voor Meiden