Top 10 Leukste Netflix Films Voor Stellen

Een kwartier lang zoeken naar een goede film met z’n tweeën is verleden tijd met de beste Netflix films voor stellen. Een film uitkiezen op het grote entertainment platform samen kan nog wel eens een uitdaging zijn.

De leukste Netflix film voor stellen is Coming To America. Een film vol humor met Eddie Murphy die voor elk koppel gegarandeerd voor een leuke avond zal zorgen. Bekijk snel de complete lijst voor de andere 9 leuke films voor stellen.

Zeker wanneer jullie beide een andere smaak hebben, zijn er veel films die niet heel erg geschikt zijn om een avondje samen mee te vullen. Het is ook niet goed voor de sfeer om een avond eindeloos langs verschillende kanalen te zappen op zoek naar iets leuks, maar je kunt gewoon Netflix aanzetten.

Maar Netflix zou Netflix niet zijn als ze niet een aantal zeer goede films hebben die je gezellig met z’n tweetjes in je eigen huis kunt kijken. De films zijn niet te romantisch, of te gewelddadig. De films die we in deze lijst hebben gezet, zijn echter wel heel erg goed, en zorgen ervoor dat jullie beide niet verveeld op de bank zitten. Dit zijn de top 10 beste Netflix films voor stellen.

Bekijk hier de top 10 leukste Netflix series voor stellen

1. Coming To America

De beste film op Netflix om samen met je geliefde te kijken is deze klassieker uit 1988. In Coming To America speelt Eddie Murphy een van zijn meest hilarische en beste rollen ooit. De gehele film van begin tot eind is een feest om te kijken, en zit vol met humor en hilarische scènes. 

In Coming To America gaat prins Akeem naar de Verenigde Staten om op zoek te gaan naar een vrouw om mee te trouwen. Alleen is de prins steenrijk en heel erg verwend. Toch is Akeem op zoek naar die ene speciale, slimme vrouw, en doet er alles aan om zijn prinses te vinden.

2. 10 Cloverfield Lane

Op de tweede plaats staat de Netflix thriller 10 Cloverfield Lane. Deze film is voor stellen die houden van psychologische thrillers, en op het puntje van hun stoel willen zitten tijdens de film. J.J Abrams and Lindsey Weber weten wederom samen een geweldige film neer te zetten, met een spectaculair einde.

De film volgt Michelle, een vrouw die vast zit met twee mannen in een ondergrondse bunker. Michelle denkt dat ze is ontvoerd, en probeert te ontkomen. De mannen proberen haar echter tegen te houden, omdat het oppervlak van de aarde niet meer leefbaar is. De film heeft heel wat spannende momenten, en is dan ook een echte aanrader.

3. Now You See Me

Direct nadat Now You See Me in de bioscoop kwam, was het een daverend succes. De Four Horsemen is een groep goochelaars die niet alleen het publiek vermaken, maar ook goocheltrucs gebruiken om corruptie binnen bedrijven aan het licht te brengen.

Maar een ex-goochelaar heeft als doel om de vier helden te ontmaskeren, en ze belanden dan ook regelrecht in een actievol spel boordevol intriges. Er is ook een tweede film uitgebracht waarin het spannende verhaal wordt vervolgd.

4. Set It Up

Set It Up is een echte humoristische feel-good film. Twee collega’s die nogal overwerkt zijn gaan samen met beide managers op een korte vakantie. Ze hopen dat de bazen gevoelens krijgen voor elkaar, maar als snel krijgen de assistenten ook te maken met vlinders in de buik. 

De karakters in Set it Up worden gespeeld door een aantal bekende namen zoals Zoey Deutch, Glen Powell en Lucy Liu. Deze kaskraker is een aanrader om te kijken tijdens de koudere dagen, en is dan ook een film waarbij je lekker dicht bij elkaar kunt zitten op jouw bank.

5. Moonlight

Eén van de betere films die je online kunt bekijken heet Moonlight. In deze dramafilm wordt een jongen gevolgd genaamd Chiron, die als homoseksueel opgroeit met zijn drugsverslaafde moeder in een achterstandswijk in Miami.

In de heftige film zien we Chiron opgroeien van kind tot volwassene, waar hij gelukkig de steun heeft van drugsdealer Juan. De film heeft verschillende awards gewonnen, en is de moeite waard om eens een keertje op te starten.

6. Brain On Fire

Een uitstekende drama die lekker wegkijkt is Brain On Fire. Een jonge vrouw die werkzaam is voor The New York Post heeft te maken met allerlei gevolgen van een psychose en verlies van haar geheugen. Ze gaat zelf op zoek naar de oorzaken en komt daarbij een aantal zaken te weten die ze liever niet wist. Chloë Grace Moretz zet een geweldige prestatie neer in Brain On Fire, en weet een heel realistisch beeld neer te zetten die je meesleurt in de film.

7. Killers

De Amerikaanse Jen valt tijdens haar vakantie aan de Côte d’ Azur als een blok voor Spencer. Van het ene komt het andere en het stel kiest er al snel voor om te gaan trouwen en te gaan samenwonen.

Maar als snel gaat het fout wanneer ze erachter komen dat de buren huurmoordenaars zijn, die het ook nog eens op ze gemunt hebben. Spencer blijkt een apart verleden te hebben, en samen moeten ze alles uit de kast halen om hun huwelijk te overleven.

8. Snow White & The Huntsman

Zijn jullie uitgekeken op alle klassieke Disney films? Dan kun je samen Snow White & The Huntsman eens kijken tijdens een avondje op de bank. Deze film tilt het klassieke Disney verhaal naar een ander niveau. 

Sneeuwwitje haar moeder komt te overlijden, en een kwaadaardige stiefmoeder komt ervoor in de plek. Ze is haar leven niet meer zeker, en The Huntsman jaagt op haar. Een donkere en spannende film die lekker wegkijkt. 

9. Ride Along 2

Ride Along 2 is een echte comedy van de bovenste plank. Zijn jullie dus samen op zoek naar een film waar je gewoon rustig naar kunt kijken en flink kunt lachen? Zet dan Ride Along 2 aan. 

In de film gaat Ben samen met zijn toekomstige schoonbroer op jacht naar een drugsdealer. De mannen zijn alleen niet de handigste twee agenten, en komen in een aantal bizarre situaties terecht. Voor een comedy zijn de acteerprestaties zeer goed, en de film zorgt dan ook voor een paar uur vermaak van topniveau.

10. She’s The Man

We openen deze lijst met She’s The Man, die op het witte doek kwam in 2006, afgeleid van het bekende William Shakespeare script. In She’s The Man staat Viola centraal, die van voetballen houd. Als meisje kan ze echter niet zomaar in een team met jongens voetballen.

Wanneer haar tweelingbroer bovendien op vanuit het niets voor een paar weken vertrekt, vraagt hij Viola om zijn plek op school in te nemen. Viola vermomt zich precies als haar broer, en begint te voetballen in zijn team, terwijl ze tegelijkertijd voor een jongen valt.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Warmste Landen Van Europa

Top 10 Snelste Dieren Ter Wereld