Top 10 Beste Nederlandse Torrent Sites

Ben je op zoek naar de beste Nederlandse torrent sites? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres. Op basis van een uitgebreid onderzoek hebben wij de 10 beste torrent sites voor in Nederland op een rijtje gezet, waarmee je allerlei torrent bestanden kunt downloaden.

Bij het vergelijken van de torrent sites moet je op meerdere aspecten letten. Zo is het aan te raden om goed naar de gebruiksvriendelijkheid, de snelheid, de mogelijkheden én de lay-out te kijken. Om jou hier een handje bij te helpen, hebben wij een top 10 voor je samengesteld. Lees hieronder meer informatie over de verschillende beste Nederlandse torrent sites, waarna je voor jezelf direct de juiste keuze kunt gaan maken.

In deze lijst bespreken we de top 10 Nederlandse torrent sites, hoewel het aanbod op deze websites niet gelimiteerd is tot alleen maar Nederlandse films, series en boeken zul je voor Engelse content wellicht meer success hebben op een van de internationale torrent websites. Voor het downloaden van torrents heb je een goed torrent programma nodig. Wil je veilig en anoniem downloaden? Overweeg dan om gebruik te maken van een gratis VPN.

1. Extreme Torrents

In elke lijst kan er maar één de beste zijn; in deze lijst is die eer weggelegd voor Extreme Torrents. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze torrent site behoorlijk extreem te noemen. Het aanbod is onwijs divers én het aanbod is super uitgebreid. Met meer dan 10.000 verschillende torrents is dit wat ons betreft de allerbeste Nederlandse torrent site.

Iets wat ons bij deze torrent site ook aanspreekt, is de rustige lay-out. Veel sites kiezen voor felle kleuren (blauw/rood), maar Extreme Torrents kiest voor een combinatie van grijs en zwart. Dat is een stuk rustiger voor de ogen en maakt het surfen op deze torrent site een stuk aangenamer. Al met al de terechte nummer 1 in deze lijst!

2. Film-Paleis

Wil je graag film torrents downloaden? Daarvoor kan je terecht bij één van de beste Nederlandse torrent sites; Film Paleis. Deze website heeft meer dan 10.000 verschillende film torrents in het aanbod, waardoor je altijd wel een geschikte film torrent kunt vinden. Een film torrent waarmee je heerlijk van een filmavondje kunt genieten.

Met dank aan de prettige lay-out, het uitgebreide aanbod en de aantrekkelijke torrents verdient deze torrent site de tweede plek in deze lijst met de 10 beste Nederlandse torrent sites!

3. MediaMaatjes

‘Alles is gratis’. Met die woorden word je welkom geheten op de torrent site Media Maatjes. Die uitspraak spreekt ons uiteraard aan, maar dat geldt ook voor de rest van de torrent site. Wij zijn onder meer zéér te spreken over het uitgebreide aanbod van deze torrent site; je vindt op Media Maatjes meer dan 10.000 verschillende torrents terug.

De kans dat je de gewenste torrent op Media Maatjes kunt vinden, is al met al behoorlijk groot. Mede daarom zijn we zeer te spreken over deze torrent site en is de plek 3 in deze top 10 meer dan terecht.

4. Muziekfabriek

Uit ervaring weten wij dat behoorlijk veel Nederlanders een torrent site gebruiken voor het downloaden van muziek. Geldt dat ook voor jou? Dan kan je niet om de torrent site ‘Muziekfabriek’ heen. Deze torrent site heeft een uitgebreid aanbod van allerlei soorten muziek(albums) en is een walhalla voor de muziekliefhebbers.

Volgens de meest recente cijfers kan je op Muziekfabriek meer dan 10.000 verschillende torrents te vinden. Deze torrents zijn van een hoge kwaliteit en bieden dus veel (luister)plezier. Al met al een torrent site die wij absoluut aan kunnen raden.

5. First Release

We komen dichter en dichter bij de plek 1 binnen deze lijst met de 10 beste Nederlandse torrent sites. Aangezien we dichter bij de plek 1 komen, begint de kwaliteit van de torrent sites ook steeds beter te worden. Dat is precies het geval bij First Release.

Op deze torrent site vind je meer dan 4000 verschillende torrents terug. Vanwege dit uitgebreide aanbod is het één van onze lievelingssites. In dit aanbod vind je bovendien allerlei soorten torrents terug, waardoor de kans groot is dat je een gewenste torrent via deze website kunt downloaden!

6. E-book Paradijs

Lees je graag op vakantie e-books? Lees je graag thuis e-books? Ben je geen fan van hardcopy boeken? Dan ben je bij E-book Paradijs aan het juiste adres. Bij deze torrent site vind je allerlei soorten torrents van e-books terug. Dankzij deze torrent site kan je jouw e-reader naar hartenlust vullen met (gratis) e-books. Wat wens je nog meer?

Een ‘nadeel’ van deze website is wel dat het aanbod nogal specifiek is. Mocht je geen interesse in e-books hebben, kan je deze torrent site volledig links laten liggen. Mede daarom zetten wij de torrent site E-book Paradijs op plek 6 in deze lijst en niet enkele plekjes hoger.

7. Torrents Plaza

De torrent site Torrents Plaza bestaat al meer dan 10 jaar. Wat dit zegt? Onder meer dat deze torrent site goed is aangeslagen bij het Nederlandse publiek. Als dat níet het geval zou zijn geweest, zou de website immers geen 10 jaar bestaan. Deze website heeft eigenlijk hetzelfde ‘nadeel’ als de hierboven beschreven site; de kinderlijke lay-out. Desalniettemin is het aanbod van Torrents Plaza behoorlijk uitgebreid te noemen; je vindt duizenden torrents op deze torrent site terug!

8. Tutti’s Place

Ook over Tutti’s Place zijn we goed te spreken. Op het moment dat je op deze website uitkomt, verbaas je je wellicht over de lay-out. De lay-out ziet er namelijk ietwat kinderlijk uit, maar deze torrent site heeft zijn sporen in de afgelopen jaren zeker weten te verdienen. Veel Nederlanders maken reeds met veel plezier gebruik van deze torrent site; wij weten absoluut waarom dat het geval is!

9. DutchMovie

Ook op DutchMovie kan je onwijs veel verschillende torrents terugvinden. Zowel oude als nieuwe torrents zijn in groten getale aanwezig op deze torrent site. Met dank aan de duidelijke lay-out is het makkelijk om de gewenste torrent te vinden.

Het enige waar je bij deze torrent site rekening mee moet houden, is het feit dat de focus ligt op het aanbieden van films. Voor overige torrents ben je bij DutchMovie dus níet aan het juiste adres.

10. Pandora-Place

Deze lijst met de 10 beste Nederlandse torrent sites trappen we af met Pandora-Place. Op deze torrent site zijn meer dan 2000 verschillende torrents te vinden. Opvallend hierbij is dat de torrents van een behoorlijke hoge kwaliteit zijn, maar je moet tegelijkertijd ook rekening houden met torrents van mindere kwaliteit. Het kost dus soms enige tijd om de juiste torrent te vinden!

Conclusie

Het aanbod van Nederlandse torrent sites is behoorlijk uitgebreid te noemen. Bepaal voor jezelf naar wat voor torrents je op zoek bent (e-book, muziek, film, etc.) en loop vervolgens de 10 hierboven genoemde torrent sites af. Je vindt dan ongetwijfeld direct de torrents waar je naar op zoek bent! Toch nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze lijst met de top 19 beste internationale torrent sites.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Meest Voorkomende Soorten Daken in Nederland

Top 10 Beste Golfbanen in En Rond Amsterdam