Top 10 Beste Naaktscènes van Carice van Houten

De in 1976 geboren Carice van Houten is de laatste jaren uitgegroeid tot misschien wel de meest bekende actrice die Nederland ooit heeft voortgebracht. Met name haar rol in de hitserie Game of Thrones bracht haar grote internationale faam.

Carice van Houten staat ook bekend als een actrice die naaktheid zeker niet schuwt en ze is dan misschien ook wel de enige Nederlandse actrice van wie zo’n top 10 gemaakt kan worden. Dus wil jij ook graag weten wat nu de top 10 beste naaktscènes van Carice van Houten zijn? Kijk dan vlug hieronder verder.

1. Game of Thrones

Het kan ook niet anders. De schitterende naaktscènes van Carice van Houten in deze serie zijn het dubbel vermelden meer dan waard.

De meest bizarre naaktscène uit haar gehele carrière komt ook uit deze serie en zal bij de meeste mensen nog vers in het geheugen gegrift staan en is overal op het internet te vinden.

Een hoogzwangere Melisandre die uiteindelijk bevalt van de geest die een vroeg einde maakte aan de oorlog tussen de familieleden Stannis en Renly Baratheon.

2. Zwartboek

Deze film van de wereldberoemde regisseur Paul Verhoeven is uitgebracht in 2006. Zwartboek speelt zich af in de tweede wereldoorlog. Carice van Houten speelt samen met haar beste vriendin, Haline Reijn, één van de hoofdrollen.

Carice vertolkt de rol van de Joodse Rachel Stein, die als zangers bij het regionale hoofdkwartier van de bezetters infiltreert als de prachtige zangeres Ellis de Vries.

De scène waarin ze haar schaamhaar blondeert zal bij iedereen nog vers in het geheugen staan! In 2008 is deze film uitgeroepen tot beste Nederlandse film ooit gemaakt.

3. Zwarte Zwanen

Zwarte Zwanen is één van de eerdere films waarin Carice Van Houten gespeeld heeft. De film is afkomstig uit het jaar 2005 en speelt zich af in het warme zuiden van Spanje.

Marleen, het personage van Carice, is een jonge en dromerige vrouw die tijdens haar vrijwilligerswerk de bandeloze Vince ontmoet en de twee vallen al snel in een stomende relatie die uiteindelijk grote gevolgen heeft.

Voor de kijker onder andere een aantal bloedhete naaktscènes op het strand!

4. Ik Omhels Je Met 1000 Armen

Ik omhels je met 1000 armen is een filmbewerking van het gelijknamige boek. Dit boek is geschreven door de bekende schrijver Ronald Giphart. In ik omhels je met 1000 armen speelt Van Houten de rol van Samarinda die getrouwd is met Giph.

De complexe relatie van twee wordt onder druk gezet door de ziekte van Giph zijn moeder en explodeert tijdens een gezamenlijke vakantie met vrienden in La Palma. Dat Carice als model meermaals naakt te zien is maakt deze film enkel nog maar meer de moeite waard om te zien.

5. Black Butterflies

Black Butterflies is een speelfilm over het leven van de Zuid Afrikaanse dichteres Ingrid Jonker. De rol van Ingrid wordt vertolkt door Carice van Houten. In de film heeft ze onder andere met ‘Jack Cope’ een relatie. Jack wordt gespeeld door Liam Cunningham.

Precies dezelfde acteur met wie ze later in Game of Thrones nog veelvuldig in aanraking komt. Wie een meelevende dramafilm wilt zien waarin Carice meer dan eens zonder kleding voorkomt heeft in Black Butterflies een zeer goede keuze gevonden.

6. Komt Een Vrouw Bij De Dokter

Deze film uit 2009 is gebaseerd op het gelijknamige boek van Raymond van de Klundert, beter bekend onder zijn pseudoniem ‘Kluun’. Carice speelt hierin de rol van Carmen. Carmen is getrouwd met Stijn en ondanks dat Stijn dikwijls vreemdgaat is het een goed huwelijk en wordt dit ook door Carmen geaccepteerd.

De enige regel die zij hanteert is dat ze er alleen nooit achter mag komen. Het verhaal neemt een wilde wending wanneer blijkt dat Carmen aan borstkanker lijdt. Wat rest is een meeslepend avontuur met vele hoogte- en dieptepunten in een film die als één van de beste Nederlandse films ooit gemaakt wordt beschouwd.

De prachtige naaktscènes met Carice van houten dragen daar ook nog eens hun steentje aan bij.

7. De Gelukkige Huisvrouw

De eerste film van Nederlandse bodem in deze lijst. In De Gelukkige Huisvrouw, een dramafilm uit 2011, speelt Van Houten de aantrekkelijke Lea Meijer die getrouwd is met de vermogende architect Harry. Lea houdt van haar vrijheid en reist continu de wereld rond.

Om haar man te plezieren gaat ze mee in zijn wens om een kind te krijgen. Dat dit niet de juiste motivatie is om aan kinderen te beginnen brengt de film in het vervolg goed naar voren.

8. De Passievrucht

De Passievrucht is enkel maar een aanrader wanneer je een grote fan bent van Carice van Houten. Haar fantastische vertolking van Monika wordt verpest door de zeer matige andere acteurs. Dat ze veelvuldig naakt te zien is maakt ook erg veel goed.

9. Intruders

We gaan iets verder terug in de tijd naar deze Amerikaanse, Spaanse én Britse supernatuurlijke horrorfilm uit 2012. De film vertelt het verhaal van twee families van wie het leven parallel aan elkaar verstoord wordt door een duistere demon.

In Intruders speelt Carice van Houten de bevallige Susanna, moeder van Mia. Nadat Mia bij haar grootouders een doos met daarin het verhaal van ‘Hollow Face’ vindt gebeuren er de naarste zaken. De korte scène waarin Carice naakt te zien is valt daar in ieder geval niet onder!

10. Game of Thrones

https://www.youtube.com/watch?v=nIbFw-brBvw

We eindigen de lijst met de serie die van haar een wereldster maakte. In de fantasy televisieserie Game of Thrones speelt Carice de duistere Melisandre, alhoewel ze beter bekend staat als “The Red Woman”. Melisandre is een priesteres die ‘The God of Light’ dient en als adviseur diende voor Koning Stannis Baratheon en later Jon Snow.

Dat Melisandre vaak naakt te zien is, is nog een understatement. In totaal ongeveer 15 minuten! Schokkendste scène van allemaal was – zonder veel te verklappen – Melisandre naakt voor de spiegel haar ketting van haar hals afdoet.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Beste Nieuwe Features Van De Playstation 5

De Top 10 Beste Trampoline Oefeningen Voor Volwassenen