Top 10 beste kappers van Utrecht

Beeld: Kinki

Waar kun je beter je haren laten knippen dan bij de beste kappers van Utrecht. De domstad kent tientallen kappers, die ieder een eigen specialisatie hebben. Je kunt in Utrecht terecht bij reguliere kappers voor een klein prijsje, maar er ook voor kiezen om je eens goed te laten verwennen en een met een prachtig kapsel naar buiten te lopen.

Bij de beste kappers van Utrecht krijg je net iets meer service, en wordt je geknipt door echte professionals die precies weten wat ze moeten doen om je te laten stralen. Want een goede knipbeurt, is een feestje voor iedereen. Bij welke kapper moet je dan precies in Utrecht zijn? We hebben het voor je uitgezocht. Dit zijn de top 10 beste kappers van Utrecht.

1. Koep by Ken

Beeld: Koep by Ken

Bij Koep by Ken loop je binnen in de salon van Ken. Een echte vakkundige kapsel met professionals die als geen ander weten wat ze met haren allemaal kunnen doen. Met chirurgische precisie wordt je haar geknipt, in een salon die rust uitstraalt en er heel netjes uitziet. 

Veel Utrechters zweren bij Koep by Ken, en de salon is dan ook bekend in de stad. Wees wel op tijd met reserveren, want het kan zeer druk zijn bij deze kapper. Maar het is het wachten waard, want je loopt naar buiten met het perfecte kapsel.

2. Maeson’s Barbershop

Beeld: MAESONS

Ben je op zoek naar de beste mannen kapper van Utrecht? Dan moet je in de Voorstraat zijn bij Maeson’s Barbershop. Je merkt bij binnenkomst al dat het een pareltje is, er hangt een hele relaxte sfeer, en iedereen loopt naar buiten met een mooi kapsel of een uitstekend getrimde baard. 

De kappers van Maeson’s Barbershop zijn stuk voor stuk professionals. Er wordt vooraf uitgebreid gesproken over jouw persoonlijke wensen, en gaan vervolgens als echte meesters aan de slag. Die prijzen zijn wat hoger dan bij de meeste kappers, maar daar krijg je een uitstekende ervaring voor terug en een top kapsel.

3. Cut & Go

Beeld: Cut & Go

Cut & Go aan de Oudegracht gaat voor een no-nonsens knipbeurt. De stylisten denken met je mee, en weten precies wat ze moeten doen zodat je met een perfect kapsel naar buiten loopt. Cut & Go is een goede, betaalbare kapsalon die ook nog eens op een prima locatie midden in het centrum ligt. Ben je gewoon op zoek naar een top allround-kapper, dan is Cut & Go een uitstekende keuze.

4. Diez Hairdressers

Beeld: Facebook / Diez Kappers

Diez Hairdressers in de Strosteeg is een kleine, maar uitstekende kapsalon. Het begint al bij binnenkomst, je komt binnen een prachtige ruimte die rust en luxe uitstraalt. De salon maakt gebruik van natuurlijke materialen en producten waardoor je met een goed gevoel weer naar buiten gaat.

De kapper knipt je met een nauwkeurige deskundigheid, en ze geven uitstekend advies over de mogelijkheden en opties die je hebt. Diez Hairdressers heeft daardoor ook een grote vaste klantenkring opgebouwd, dus reserveer altijd je plekje van tevoren. 

5. Van der Vlist

Beeld: Facebook / Van der Vlist // kappers

Van der Vlist is in Utrecht een echt begrip. De kapsalon is gelegen aan de Croeselaan, en wordt gerund door Raymond van der Vlist. De kapsalon staat bekend om de kwaliteit die ze leveren, en de stylisten hebben veel kennis in huis waardoor je altijd tevreden naar buiten loopt met een mooi kapsel. Daarnaast hangt er een zeer relaxte sfeer in de salon, en wordt je altijd vriendelijk geholpen door de professionele kappers.

6. Kinki Kappers

Beeld: Kinki

Wanneer je een keer een apart kleurtje wilt, of je jouw haar in een compleet ander model geknipt wilt hebben dan kun je bij Kinki kappers terecht. Bij deze kapsalons, waarvan er meerdere in Utrecht staan kunnen de kapsters en kappers letterlijk de meest aparte en moderne kapsels knippen.

Ze werken met moderne technieken, en zijn niet bang om eens wat nieuws te proberen met je haar. Je gaat gegarandeerd naar buiten met een spannend en uniek kapsel bij Kinki kappers.

7. Kapsalon Beichies

Beeld: BEICHIES

Beichies, wat staat voor ‘met z’n tweeën, is een moderne en uitstekende kapper aan de Oudegracht. Je komt hier binnen in een gezellige kapsalon waar de koffie altijd klaar staat, maar ook een wijntje op de vrijdagmiddag. 

De stylisten en kappers worden gezien als beste in hun vak, en dat zie je terug aan de kwaliteit die geleverd wordt. Let er wel op dat het zeer druk kan zijn bij kapsalon Beichies, en dat het is aan te raden ruim van te voren een plaatsje te reserveren.

8. Hairfix

Beeld: HAIRFIX

Aan de Burgemeester Reigerstraat zit Hairfix, een prima allround kapper die ervoor zorgt dat je tevreden naar buiten gaat met een prachtig kapsel. Je wordt bij Hairfix vriendelijk ontvangen, en de stylisten zijn altijd in voor een praatje. Iedereen die bij Hairfix binnenkomt, krijgt persoonlijk advies, en de stylisten weten precies hoe ze je moeten knippen en stylen zodat je met het beste resultaat naar buiten loopt. De salon is lekker ruim opgezet en modern ingericht, waardoor je tijdens je knipbeurt even helemaal tot rust komt.

9. Beau Rivage

Beeld: Beau Rivage

Beau Rivage is een echte gezellige kapsalon. Het personeel is vriendelijk, en je wordt op een professionele manier geholpen. Bij binnenkomst in de kapsalon voel je jezelf gelijk thuis, en lijkt het alsof je er al jaren komt. 

De stylisten kennen het vak, en ze kunnen dan ook precies aangeven wat wel en niet mogelijk is met jouw type haar. Beau Rivage zit aan de Willemstraat, en is dus gemakkelijk voor iedereen te bereiken. Bovendien werkt Beau Rivage ook met vegan producten, waardoor ze zich dus ook bewust zijn van de aarde.

10. Salon B

Beeld: Salon B

Salon B in Utrecht is een moderne kapsalon voorzien van de allernieuwste snufjes en een gezellig interieur. Je kunt even wachten op comfortabele bankjes, en ook de kappersstoelen zijn uitstekend. 

Bij Salon B staat professionaliteit voorop, en dat zie je overal in terug. Klanten krijgen een passend en persoonlijk advies, en de stylisten luisteren altijd goed naar wat je als klant wilt. Voor een goede knipbeurt ben je hier aan het goede adres. De prijzen zijn wat hoger dan bij andere kappers, maar daar krijg je wel veel voor terug.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Beste Japanse Automerken

Top 10 Snelste Helikopters Ter Wereld