Top 10 Beste Hosting Websites Van Nederland

Iedereen wilt dat zijn of haar website goed draait, gelukkig behoren de beste hosting websites van Nederland tot de beste ter wereld. Je eigen website hosten kun je helemaal zelf regelen, maar het is veel gemakkelijker om voor een bedrijf te kiezen die alles voor je installeert en configureert. Zo weet je zeker dat je website goed draait, en beveiligt is in een groot datacenter.

De top hosting bedrijven van Nederland bieden voordelige pakketten aan, waardoor een website opzetten niet duur hoeft te zijn. Ook regelen ze de verbindingen, en krijg je vaak een voorgeconfigureerd pakket waardoor je zelf niet meer hoeft uit te zoeken wat de beste instellingen zijn. Om jouw keuze makkelijker te maken, hebben we de beste 10 op een rijtje gezet. Dit zijn de top 10 beste hosting websites van Nederland.

1. Antagonist

De beste hosting website van Nederland is Antagonist. Ze leveren zogenaamde managed hosting oplossingen, en stellen iedereen in staat om zelf, gemakkelijk een website te maken. Antagonist biedt allerlei voorgeconfigureerde applicaties aan zodat je snel en zonder problemen een eigen website, webwinkel, blog of ander platform kunt starten.

De prijzen bij Antagonist zijn competitief, en je weet dat je nooit teveel betaald. Bovendien krijg je een uitstekende ondersteuning, en antwoord de klantenservice zeer snel op alle vragen. Antagonist is dan ook terecht de beste hosting website van Nederland.

2. iXL Hosting

iXL Hosting is een hosting website met veelzijdige hosting, en een perfecte service met daarbij een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt bij deze aanbieder terecht voor standaard diensten zoals webhosting en servers, maar ook voor maatwerk oplossingen waarbij je een flexibeler contract wilt.

Een onderscheidende factor naast de snelle hosting, is de klantenservice. Ze staan altijd voor klanten klaar, en nemen de tijd om vragen te beantwoorden of problemen vakkundig op te lossen.

3. Hosting2GO

Op de derde plaats staat Hosting2GO, een hosting website die zich erop richt om het lanceren van een website zo simpel mogelijk te maken. Op het platform van Hosting2GO, kun je met een paar kliks een website of blog op onder andere WordPress, Joomla, Drupal of Magento installeren zonder zelf enige kennis in huis te hebben van website hosting.

De servers staan in klimaat neutrale datacenters, maar wel tegen een goede prijs. Naast de basis hosting, kun je kiezen voor premium hosting met daarbij onder meer onbeperkte opslag en dataverkeer, SSL en SSD. Hosting2GO is een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande leverancier van website hosting.

4. TransIP

Naast het aanbieden van domeinnamen ter registratie, heeft TransIP ook eigen hosting. Gebruikers die op zoek zijn naar onder andere kant-en-klare WordPress hosting kunnen hier terecht. Je hoeft namelijk zelf niet het hele platform te installeren en te configureren, maar je kunt gebruik maken van de kennis bij TransIP waardoor alles automatisch wordt geregistreerd en geïnstalleerd. Daarnaast is er ook keuze uit andere mogelijkheden, zoals simpele webhosting, en het laten opzetten van een complete VPS waarin je zelf aan de slag kunt bij TransIP. 

5. Argeweb

Argeweb beheert tienduizenden websites en is een van de grootste hostingproviders van Nederland. De provider van hosting richt zich op het leveren van uitstekende service en hoge up-time van hosting servers voor websites.

Je kunt hier terecht voor het hosten van een website, maar ook voor grotere oplossingen zoals private clouds. Ze hebben meerdere datacenters, waardoor Argeweb ervoor zorgt dat websites altijd bereikbaar zijn. De klantenservice reageert bij Argeweb zeer snel, en ze hebben genoeg kennis in huis om technische problemen met het hosten van een website snel en adequaat op te lossen.

6. KPN

Ben je op zoek naar een hosting website die net wat meer maatwerk biedt dan anderen? KPN is gespecialiseerd in de meer complexere oplossingen, en leveren onder andere VPS oplossingen, maatwerk configuraties en private cloud solutions. Het kostenplaatje kan wel wat hoger liggen, maar je krijgt er veel kennis en support voor terug.

De datacenters liggen centraal en zijn razendsnel. Het is daarom ook een goede keuze voor mensen die een website hebben waar veel verkeer op komt, of die speciale hardware nodig hebben om te draaien.

7. SoHosted

SoHosted staat bekend om zijn efficiënte aanpak en uitgebreide ervaring met hosting van websites. De stabiliteit en de kwaliteit van geleverde hosting staat bij deze partij hoog in het vaandel. Wanneer je hulp nodig hebt, staat het team klaar en iedereen ontvangt snelle en adequate oplossing van problemen. 

Bij SoHosted staat de support altijd klaar, en in tegenstelling tot veel andere bedrijven geven ze meestal binnen een uur antwoord. De prijzen zijn scherp, en zowel grote, als kleinere websites kunnen prima worden gehost.

8. Vedaweb

Vedaweb is een echte Nederlandse webhosting provider uit Brabant. Als onderdeel van VedaCom hebben ze veel technische kennis in huis, waardoor de websites bij deze leverancier zeer stabiel zijn en razendsnel laden. 

De instapprijzen bij Vedaweb zijn zeer laag. Al vanaf een paar euro per maand kan er een website gehost worden. Hierdoor zijn ze zeer aantrekkelijk voor startende ondernemingen, of mensen die een persoonlijke website willen opzetten. Ook ondersteunen ze iedereen bij problemen, en worden vragen snel beantwoord.

9. Vimexx

Vimexx doet er alles aan om de best mogelijke kwaliteit te leveren, en dat is te zien in het aanbod. Ze denken niet alleen aan de snelheid, maar ook aan het milieu. De datacenters draaien op groene stroom, en beveiliging is zeer belangrijk bij Vimexx. Gelukkig hoef je bij deze hosting website niet in te leveren op snelheid.

Bij de hosting voor je website zorgt Vimexx ervoor dat er altijd een recente backup klaar staat mocht er iets mis gaan. De klantenservice is vriendelijk, en lost problemen snel op. Hierdoor is Vimexx ook een van de meest betrouwbare van Nederland.

10. Neostrada

Neostrada levert al jarenlang snelle en goedkope hosting voor websites. Bij deze hosting leverancier heb je de keuze uit verschillende pakketten, afhankelijk van je behoeftes en type website die je wilt laten hosten bij Neostrada. 

Je kunt kiezen uit verschillende soorten opslag, het aantal MB aan ruimte, de snelheid van je hosting en de hoeveelheid dataverkeer. Ondanks dat Neostrada niet de mogelijkheid heeft om naar de klantenservice te bellen, beantwoorden ze mails snel en staat het support team altijd voor klanten klaar.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Lekkerste Alcoholvrije Cocktails

Top 10 beste gratis alternatieven voor Windows