Top 10 Beste Gratis VPN’s

De beste gratis VPN’s van dit moment vinden kan een hele uitdaging zijn. Er zijn honderden verschillende aanbieders te vinden, die ieder een eigen VPN dienst aanbieden.

Bij de ene gratis VPN moet je alsnog betalen om van alle diensten gebruik te maken, terwijl de andere VPN geen hoge snelheden kan leveren waardoor je de VPN eigenlijk niet kan gebruiken. 

Om je op weg te helpen hebben wij een lijst gemaakt van de beste gratis VPN’s die er momenteel zijn. Deze VPN aanbieders zijn betrouwbaar, en leveren een goede gratis VPN. Dit zijn de top 10 beste gratis VPN’s van dit moment.

1. ExpressVPN

Op de eerste plaats staat ExpressVPN. ExpressVPN is op dit moment de allerbeste gratis VPN op de markt. Ze leveren zeer hoge snelheden over het netwerk, waardoor je gemakkelijk in HD kunt streamen. Bovendien is deze gratis VPN beschikbaar op alle apparaten. Je kunt dus een VPN opzetten op de computer, laptop, tv, smartphone of tablet.

Waar andere gratis VPN’s nog wel eens achterlopen qua beveiliging, maakt ExpressVPN gebruik van hoge encryptie. Gebruikers hoeven niet bang te zijn dat ze gebruik maken van een niet-beveiligde verbinding. Waar je ook bent, met deze gratis VPN is het altijd mogelijk om een verbinding op te zetten. ExpressVPN is daarom de terechte winnaar van onze top 10 beste gratis VPN’s van dit moment.

2. TunnelBear

De iconische beer van TunnelBear is overal aanwezig. De gratis VPN van TunnelBear werkt uitstekend, en je wordt niet doodgegooid met reclame om te upgraden naar een betaalde versie. TunnelBear garandeert de beveiliging van de verbindingen door ieder jaar een onafhankelijke test uit te voeren op de systemen. 

TunnelBear is gebruiksvriendelijk ingericht en heeft een vrolijk thema. Het is mogelijk om met een paar klikken een veilige VPN verbinding op te zetten. Als je van beren houdt, en een goede gratis VPN verbinding wilt, is TunnelBear een uitstekende keuze.

3. NordVPN

NordVPN steekt boven veel andere gratis VPN’s uit omdat ze niet alleen goede snelheden aanbieden, maar ook een ad-blocker hebben. Zo heb je tijdens het browsen geen last van allerlei advertenties. NordVPN is al een aantal jaren een van de betere leveranciers van VPN verbindingen en dat zie je terug. 

Ze leveren goede snelheden, zonder in te leveren op de beveiliging van de VPN verbindingen. Je kunt NordVPN bovendien overal ter wereld gebruiken, ze hebben in meer dan 55 landen een VPN verbinding.

4. SurfShark

Op de vierde plaats staat SurfShark, een gratis VPN met snelle verbindingen en talloze privacyinstellingen. In een wereld waar privacy steeds belangrijker is, zorgt SurfShark er voor dat gebruikers van deze gratis VPN veilig kunnen browsen en streamen. 

Met de SurfShark VPN kunnen gebruikers zonder problemen Netflix kijken uit verschillende landen, of anoniem torrents downloaden. Dit is dan ook een goede gratis VPN voor gebruikers die graag alle films op Netflix willen kijken.

5. Hide.me

Hide.me doet precies wat het zegt, het maakt een internetverbinding anoniem en verbergt de gebruiker. Bij deze gratis VPN krijgen gebruikers veel functies die gratis te gebruiken zijn. 

Hide.me is overall een zeer goede gratis VPN die alles op orde heeft. De snelheden zijn prima om te browsen of een film te kijken, en de verbindingen zijn zeer stabiel. Er zijn voldoende servers beschikbaar waardoor gebruikers genoeg snelheid krijgen om anoniem en beveiligd te kunnen browsen.

6. ProtonVPN

Voor een zeer goed beveiligde gratis VPN moet je bij ProtonVPN zijn. Ze staan op de zesde plek in de top 10, omdat ProtonVPN met een Secure Core beveiliging levert tegen aanvallen. Je kunt met de gratis dienst van deze VPN aanbieder gemakkelijk Netflix kijken, maar let erop dat in HD het beeld wel eens een keer kan haperen.

Ook is het mogelijk om torrents te downloaden via deze VPN, dit gaat via specifieke P2P servers waardoor andere gebruikers geen overlast ervaren van het downloaden van torrents. Bovendien hoeft ProtonVPN geen logs bij te houden, omdat ze zijn gevestigd in Zwitserland.

7. WindScribe

WindScribe is niet de allersnelste gratis VPN op dit moment, maar werkt wel zeer eenvoudig. Bij deze gratis VPN kun je zonder enige technische kennis gemakkelijk verbinding maken met een degelijke VPN. 

Bij WindScribe heb je bovendien een hoge gratis datalimiet. Je kunt maandelijks tot 10 GB gratis gebruiken, waardoor WindScribe een uitstekende keuze is voor gebruikers die graag films via Netflix willen kijken.

8. Hotspot Shield

Hotspot Shield is een gratis VPN die zich vooral richt op het downloaden van torrents. Deze VPN provider heeft toegang tot alle torrent servers op alle devices. Waar Hotspot Shield niet perfect in is, is het verbergen van alle activiteiten. De beveiliging laat wat te wensen over.

Hotspot Shield staat op dit moment op de 8ste plaats van beste gratis VPN’s. De interface ziet er netjes uit en de VPN is gemakkelijk te gebruiken. Het is aan te raden om Hotspot Shield te gebruiken om je verbinding simpel te beveiligen in publieke omgevingen zoals restaurants of vliegvelden.

9. Speedify

Wanneer je een VPN aanzet, gaat er vaak veel van de internetsnelheid verloren. Speedify zorgt ervoor dat dit niet het geval is. De VPN van Speedify maakt namelijk gebruik van diverse internetbronnen zodat je een optimale snelheid kan behalen. Dit is perfect om bijvoorbeeld films te streamen. 

Speedify maakt daarnaast geen gebruik van vervelende reclames, en je kunt overal ter wereld snel verbinden, ze hebben meer dan 70 verbindingen wereldwijd. Als snelheid belangrijk voor je is, dan is Speedify een goede gratis VPN op dit moment.

10. VyprVPN

We openen onze top 10 met VyprVPN. Deze VPN aanbieder levert een gratis VPN die goede snelheden levert. Zo kun je met deze VPN gemakkelijk Netflix kijken vanuit een ander land of veilig browsen. 

VyprVPN heeft VPN verbindingen naar maar liefst 60 landen, waardoor je altijd genoeg keuze hebt om een veilige verbinding te leggen. Bovendien zijn jouw gegevens veilig, want VyprVPN logt geen verkeersdata. Je kunt dus geheel anoniem verbinding maken met deze VPN.

Veel gestelde vragen

? Waarvoor heb ik een VPN nodig?

Om je privacy en indentiteit online te beschermen kun je een VPN gebruiken. Je blijft dan anoniem en laat ook geen sporen na. In sommige landen wordt een VPN ook gebruikt om censuur tegen te gaan. Ook voor het downloaden van illegale content raden wij aan om een VPN te gebruiken. Zo kun je veilig en ongestoord je favoriete films en series downloaden.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Meest Verhandelde Grondstoffen Op De Beurs

Top 10 Beste Animatiefilms Op Netflix