Top 10 Beste Draadloze Bluetooth Oortjes Van Dit Moment

Alles moet tegenwoordig draadloos. Het was eerst ondenkbaar, maar we lopen steeds meer met bluetooth oortjes zonder draad. Er is heel erg veel te kiezen en er is niet een paar dat voor alles geschikt is.

Wil je ze vooral gebruiken om te sporten, dan moet je voor andere oortjes kiezen dan wanneer je ze alleen thuis wil gebruiken.

We hebben de beste 10 paar draadloze bluetooth oortjes op een rijtje gezet, zodat jij gemakkelijk kunt kiezen welke voor jou het beste zijn!

1. Sony WF-1000XM3

Deze oortjes van Sony blinken uit in noise-cancellation en geluidskwaliteit. Je kunt helemaal opgaan in deze oortjes, die al vanaf 150 euro beschikbaar zijn. De batterijduur van de oortjes is 6 uur plus 18 uur die beschikbaar is in de oplaadcase.

Uiteraard is de geluidsuitsluiting minder dan bij een koptelefoon, maar deze komen erg in de buurt. Niet zo geschikt om mee te sporten, vallen relatief makkelijk uit.

2. Sennheiser Momentum True Wireless 2

Hetgeen waar de Sennheiser Momentum True Wireless 2 in uitblinkt is ongetwijfeld de noise cancellation. Deze is zeer goed op orde, waardoor je ze goed kunt gebruiken in bijvoorbeeld een vliegtuig of andere rumoerige omstandigheden.

Ook het geluid is om over naar huis te schrijven, wat je kunt verwachten van een vlaggenschip. Hoge kwaliteit audio afspelen is mogelijk. Je bent wel rond de 250 euro kwijt voor deze draadloze bluetooth oortjes.

3. Cambridge Audio Melomania 1

Cambridge is niet een van de bekendste audio merken, wat komt omdat het bedrijf is gespecialiseerd in het hogere segment audio. Met de Audio Melomania 1 doet Cambridge mee in de markt van draadloze oortjes. Het zijn hele goed oortjes, die bovendien niet zo duur zijn, met een prijs van rond de 100 euro.

Eigenlijk is het enige nadeel van deze oortjes de manier waarop de oortjes bediend worden. Naar het volgende nummer gaan kan lastig zijn. De geluidskwaliteit is echter fantastisch, en de oortjes blijven lang comfortabel. Zeker een aanrader dus.

4. Lypertek Tevi

De Tevi Lypertek onderscheidt zich in ieder geval niet op het gebied van design. Een beetje saai, geen kleurkeuze, niet iets wat je verwacht van oortjes die richting de 200 euro gaan.

Gelukkig is het geluid van een zeer hoog niveau, echt voor de audiofielen onder ons. Geen extreme bastonen, gewoon heel gebalanceerd. Daarnaast kun je met een opgeladen case 80 uur vooruit met deze bluetooth oortjes.

5. Klipsch T5 True Wireless

Klipsch heeft gekozen voor een zeer opvallend uiterlijk. De charging case heeft wel wat weg van een Zippo aansteker, en de oortjes zelf zijn ook opvallend. Voor nog geen 100 euro krijg je bovendien goed geluid, en een totale batterij duur van 32 uur.

6. Apple AirPods Pro

Om te beginnen is het goed om te weten dat je deze oortjes eigenlijk alleen moet kopen als je een iPhone gebruikt. Op een Android telefoon werkt een groot deel van de functionaliteiten van deze headset namelijk niet. Deze draadloze bluetooth oortjes van Apple zijn voor het juiste persoon wel zeer goed.

De noise cancellation is zeer goed, en de oortjes zitten heel comfortabel. Het geluid is prima, maar niet heel erg bijzonder. Door de aanwezigheid van de bas zijn de oortjes meer geschikt voor moderne muziek dan klassiek.

7. Jabra Elite 75T

Voor de echte liefhebbers van heftige bas zijn de Elite 75T’s van Jabra een aanrader. Voor de compacte grootte is het imposant hoeveel bas ze in de oortjes hebben weten te krijgen.

Daarnaast is de 7 uur batterij op een enkele lading indrukwekkend. Te krijgen voor minder dan 150 euro, dus een koopje is het niet!

8. Beats PowerBeats Pro

Het was nog niet zo lang geleden dan Dr Dre met zijn Beats by Dre de koptelefoonwereld overnam. Met de PowerBeats Pro doet het bedrijf weer echt mee met betrekking tot draadloze bluetooth oortjes.

Ze zijn vooral geschikt voor sporters, door de extra clip die je rondom je oor past. Hierdoor zitten de oortjes stevig. Het geluid is goed, en zoals je gewend bent van Dr Dre zit er aardig wat bas in.

9. SoundMAGIC TWS50

Voor oortjes van rond de 60 euro zijn de TSW50 van SoundMagic zeer goed. Het geluid is echt goed in elkaar gezet, en de batterijduur van in totaal meer dan 30 uur (met oplaadcase) is ook lang genoeg. Een goede koop.

10. Microsoft Surface Earbuds

De oortjes van Microsoft hebben een prachtig design en kosten rond de 200 euro. Hiervoor krijg je zeer gedetailleerd geluid. Bovendien zitten de oortjes erg lekker.

Toch valt de batterijduur wat tegen. Een lading van de oortjes zelf is rond de 8 uur, en de oplaadcase heeft slechts 16 extra uren aan boord.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Beste Tablets Van Dit Moment

Top 6 Beste Kleine Smartphones Van Dit Moment