Top 10 Beste Boxsprings

Kies je vandaag de dag voor een kwaliteitsbed in je slaapkamer, dan is een boxspring daarvoor perfect geschikt.

Het uiterlijk van dit slaapmeubilair doet vaak denken aan de luxe bedden, die je in hotels tegenkomt.

De meegeleverde matrassen bestaan daarnaast uit een reeks uitgekiende materialen, die er gezamenlijk voor zorgen dat je op optimaal slaapcomfort wordt getrakteerd.

Net als bij allerlei andere producten, is er ook op het vlak van boxsprings sprake van kwaliteitsverschillen, die voor leken op het eerste gezicht moeilijk te zien zijn.

Dat is dan ook de reden waarom we de onderstaande lijst met 10 beste boxsprings voor je samen hebben gesteld, zodat je tijdens het maken van je keuze voor een boxspring ook echt waar voor je geld krijgt.

1. Boxspring Bravo

Deze luxe boxspring wordt geleverd met een pocketvering matras van prima kwaliteit, dat over maar liefst 9 verschillende comfortzones beschikt.

Dit zorgt ervoor dat personen tot 100 kilo er heerlijk op zullen slapen. Ben je van plan om deze boxspring te gaan kopen, dan heb je keuze uit 4 verschillende kleuren.

De Bravo wordt zowel in een 1-persoons- als een 2-persoonsvariant geleverd, waarbij je ook nog eens een ruime keus hebt uit tal van verschillende lengte- en breedtematen.

Dit zorgt ervoor dat je met de boxspring Bravo een kwaliteitsproduct in huis haalt dat niet alleen voor wat betreft kleur en design, maar ook met het oog op de afmetingen goed op je persoonlijke smaak en omstandigheden aansluit.

2. Emma Boxspring Bed

Voor een ideale combinatie van comfort en ondersteuning zit je met een Emma Boxspring Bed gegarandeerd goed.

Het matras van dit bed is voorzien van een innovatief en slim boxsysteem met pocketveren, waardoor de combinatie van veerkracht en stabiliteit voor een optimaal geheel zorgen.

Omdat er bij de productie van de matras verschillende soorten koud- en traagschuim zijn gebruikt, kun je ervoor kiezen of je liever op de harde of zachte kant van het matras wilt slapen.

Het design van deze boxspring is tijdloos, wat als voordeel heeft dat het een duurzaam product is waar je lang plezier aan zult beleven.

Inclusief het matras is dit bed 60 centimeter hoog, zodat je er gemakkelijk in en uit kunt stappen.

3. Drôme Comforta Boxspringset

De Drôme Comforta Boxspringset is voorzien van een vlak hoofdbord met een hoogte van 100 centimeter, dat een fraai uiterlijk in je slaapkamer oplevert.

In de breedte is het bord gelijk aan de breedte van het bed. De boxspring zelf heeft een afmeting van 180×200 centimeter en is zwart van kleur.

Dankzij het strakke design van deze boxspring, is dit meubelstuk in de regel vrij gemakkelijk te combineren met allerlei andere stijlen in slaapkamers.

De meegeleverde pocketvering matras heeft een aangename dikte van 20 centimeter, waardoor je kunt rekenen op een perfecte en comfortabele nachtrust.

4. Boxspring Basic

Bij de aankoop van deze boxspring heb je keuze uit 5 verschillende kleuren, zodat er gegarandeerd een kleurvariant tussen zit, die prima op de rest van je slaapkamerdesign aansluit.

Het bed wordt geleverd met een pocketvering matras, dat voorzien is van 300 veren per m2.

Daarnaast omvat de matras 7 verschillende comfortzones.

Alles bij elkaar opgeteld zorgt dit matrasontwerp zowel voor een goede gewichtsondersteuning alsook voor een prima ventilatie.

Om de hygiëne van het matras nog eens extra te optimaliseren, zit elke veer in de matras ook nog eens apart in een schimmelwerend hoesje verpakt.

De boxspring basic is geschikt voor 2 personen met elk een maximumgewicht van 120 kilo.

5. Boxspring Basic Antraciet

Ondanks z’n aantrekkelijk lage prijs kun je erop rekenen dat je met boxspring Basic Antraciet een kwaliteitsproduct in huis haalt.

Het compacte formaat zorgt ervoor dat dit bed ook prima geschikt is voor slaapkamers met een ietwat kleiner oppervlakte.

De set wordt geleverd met een harde box en een pocketvering matras met een dikte van zo’n 20 centimeter.

Het materiaal waar dit matras van gemaakt is zorgt ervoor dat ook zwaardere personen er comfortabel op zullen slapen.

Daarnaast kun je rekenen op een goede ventilatie, wat een gezond slaapcomfort aanmerkelijk bevordert.

De box van dit bed is bekleed met een antraciet gekleurde meubelstof en het geheel rust op 6 uiterst stevige kunststof poten.

6. Boxspring XXL Romantic

Dankzij het strakke ontwerp van deze boxspring, komt dit slaapmeubel in allerlei verschillende settings goed tot z’n recht.

Het matras heeft een dikte van 21 centimeter en wordt geleverd met een geïntegreerd topdekmatras dat van koudschuim is gemaakt.

De interne luxe binnenvering zorgt ervoor dat je lichaam tijdens het slapen optimaal wordt ondersteund.

Slapen op de boxspring XXL Romantic is vergelijkbaar met slapen op een luxe hotelbed.

De kosten voor het basicmodel van dit slaapmeubel zijn zonder meer acceptabel.

Heb je meer te besteden, dan kun je het tegen meerprijs op tal van punten aan je eigen smaak en wensen aan laten passen.

7. Boxspring met SG25 Comfort Foam Matras

Deze boxspring is gemaakt van een goede kwaliteit massief plaatwerk en wordt geleverd in de kleur zwart.

Het geheel is afgewerkt met comfort foam, wat een perfecte ligging oplevert.

De hoogte van de boxspring bedraagt zo’n 30 centimeter, terwijl voor de afwerking van dit slaapmeubel luxe zwart PU-leer is gebruikt.

Dit materiaal zorgt er ook meteen voor dat deze boxspring hygiënisch en anti-allergisch is.

Het bed is voorzien van 6 pootjes.

8. Beddenleeuw Boxspring Bed Nora

Instapmodel Nora bezorgt je slaapkamer een luxe en frisse uitstraling tegen een ronduit schappelijke prijs.

De afmetingen van deze boxspring zijn 120×200 centimeter, waardoor hij in de categorie ‘twijfelaar’ thuishoort.

Dit hoogwaardige meubelstuk is voorzien van een vlak decoratief hoofdbord, 2 harde boxen en een HR40 koudschuim matras.

Dit kwaliteitsmatras zorgt tijdens de nachtrust voor een goede ondersteuning van je lichaam, omdat er over de hele lengte een evenredige tegendruk wordt afgegeven.

In tegenstelling tot veel andere verkochte boxsprings, wordt Bed Nora gewoon in een meubelfabriek in Nederland gemaakt.

9. Boxspring SENTO

Als je heerlijk slaapcomfort graag met een opgeruimde slaapkamer wilt combineren, dan is boxspring SENTO daar perfect geschikt voor.

Dit bed is namelijk voorzien van een ingebouwde opbergruimte, die gebruikmaakt van solide scharnieren en een unieke veertechniek.

Dankzij de comfortabele, meegeleverde pocketvering matras slaap je ‘s nachts gegarandeerd als een roos.

Het moderne, stijlvolle design van deze boxspring zorgt er tenslotte voor, dat dit bed gegarandeerd een aanwinst in elke slaapkamer is.

10. Boxspring Hotel

Deze boxspring maakt deel uit van de collectie van Eenuitdrie.

Het omvat een complete luxe boxspringcombinatie, die geschikt is voor 2 personen. De set wordt geleverd met 2 separate harde boxspringmatrassen.

Het hoofdbord van dit bed is gestoffeerd, terwijl het meegeleverde comfort POCKET matras voorzien is van een afritsbare tijk, zodat deze regelmatig gewassen kan worden.

Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze boxspring met een ander matras geleverd te krijgen.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Best Verdienende Branches In Nederland

Top 10 Beste Cardio Apparaten Voor Thuis