Top 10 beste boodschappen bezorgservices van Nederland

Beeld: Crisp

Bij de beste boodschappen bezorgservices van Nederland krijg je veel waarde en een goede service. Want waar we vroeger allemaal boodschappen gingen doen bij de supermarkt, en we zelf moesten bedenken wat we op tafel wilden zetten, wordt nu alles gewoon thuisbezorgd. Gelukkig krijg je niet zomaar een kist met boodschappen, maar kunnen klanten zelf kiezen welke gerechten ze die week op tafel willen zetten. Er is genoeg inspiratie te vinden bij de bezorgservices. 

De beste boodschappen bezorgservice van Nederland is Picnic. De kleine bestelauto’s zie je steeds vaker terug in het straatbeeld. Deze supermarkt bestaat exclusief online en boodschappen bestel je via de app. Bezorgen is altijd gratis, wel is er een minimaal bestelbedrag van 35 euro.

Boodschappen bezorgdiensten in Nederland worden ook nog eens steeds duurzamer. Er zijn talloze opties voor vegetarische gerechten, en steeds meer bezorgservices hebben ook duurzame alternatieven op de boodschappenlijst staan. Je hebt de keuze uit gewone bezorgdiensten, maar ook maaltijdboxen. Dit zijn de top 10 beste boodschappen bezorgservices van Nederland.

1. Picnic

Beeld: Wikimedia / Studentjelmer

Je hebt ze vast al wel eens zien rondrijden, de kleine wagentjes van Picnic. Deze online supermarkt is razendsnel gegroeid, en levert boodschappen direct aan de deur tegen een eerlijke prijs. Picnic is een uitsluitend online supermarkt die boodschappen thuisbezorgd.

Waar Picnic boven de rest uitkomt is het feit dat ze altijd gratis thuisbezorgen. Het enige waar je aan moet voldoen, is het minimale bestelbedrag van 35 euro. Het fijne aan Picnic is dat je in de app precies kunt zien wanneer ze langskomen met de boodschappen. Je hoeft hierdoor niet de hele dag thuis te zijn om te wachten op de bezorging.

2. HelloFresh

Beeld: HelloFresh

Op de tweede plaats staat HelloFresh, een uitstekende bezorgservice die maaltijdboxen voor hoofdgerechten bezorgd bij je thuis. Het fijne aan de HelloFresh boxen, is het feit dat je kunt kiezen uit meer dan 20 gerechten per week. Er zit dus altijd wel wat bij, en de ingrediënten en boodschappen zijn zeer vers.

HelloFresh werkt niet met een minimale bestelhoeveelheid of abonnement. Je kunt gewoon iedere week zelf bepalen hoeveel avonden jij een maaltijd wilt, en HelloFresh stemt de boodschappen hier op af. Alle ingrediënten en boodschappen zijn precies afgemeten, waardoor verspilling tegen wordt gegaan. Ideaal voor gezinnen en koppels die alles in huis willen hebben voor een gezonde, verse maaltijd.

3. Jumbo Thuisbezorgd

Beeld: Jumbo

Jumbo Thuisbezorgd is de eigen bezorgdienst van de Jumbo supermarkt. Online is precies hetzelfde aanbod als in de winkel te vinden, en de bezorgingen door de Jumbo worden door de lokale supermarkt uitgevoerd. Het voordeel hiervan is dat ze snel kunnen leveren bij jouw in de buurt, en je niet de hele dag thuis hoeft te zitten wachten.

Mocht je online je boodschappen willen bestellen, maar heb je even geen tijd om ze thuis in ontvangst te nemen. Dan heeft Jumbo ook een ophaalservice. Bestelde boodschappen worden klaargezet bij de winkel. Je loopt binnen, rekent af en je kunt direct weer naar huis met jouw boodschappen. Ideaal als je overdag geen tijd hebt om thuis te wachten op de bezorging.

4. Crisp

Beeld: Crisp

Crisp is een online supermarkt die boodschappen bezorgd. Op het eerste gezicht is dat niet speciaal, mocht het niet zo zijn dat Crisp zich richt op verse producten. Ze zorgen ervoor dat je de lekkerste boodschappen thuisbezorgd krijgt door direct bij de makers en kwekers in te kopen.

Crisp is misschien iets duurder dan de gewone supermarkt, maar dat valt in het niets in vergelijking met de kwaliteit die ze leveren. Bovendien steun je kleinere boeren en lokale voedingsproducenten. Je weet zeker dat er gezonde, en pure producten op tafel komen van Crisp.

5. Versh

Beeld: Facebook / Versh

Kan je niet kiezen wat je ‘s avonds wilt eten, en wil je wel een gezonde hap? Versh heeft geen keuzes, maar levert gewoon 3 maaltijden. Waar Versh vooral boven andere maaltijdboxen en bezorgservices uitsteekt is het feit dat ze goedkoper zijn. Ze kosten maar een paar euro per persoon, per maaltijd. Daar krijg je een verrassend goede boodschappenbox voor terug. Alle boodschappen om de gerechten voor te bereiden zijn krakend ‘Versh’, en een goede afwisseling.

6. Albert Heijn

Beeld: Albert Heijn

De Albert Heijn heeft als grote supermarkt natuurlijk ook een boodschappen bezorgservice. Deze bestaat uit twee onderdelen. Je hebt de online supermarkt, waar je gewoon jouw boodschappen kunt bestellen en kunt laten leveren. 

Maar je kunt dit ook aanvullen met de Allerhande box van de Albert Heijn. Dit is net zoals bij andere bezorgdiensten, een maaltijdbox met daarin alle ingrediënten en boodschappen die je nodig hebt om snel een lekkere maaltijd op tafel te toveren. De Albert Heijn heeft hiermee een prima combinatie om aan alle behoeften te voldoen.

7. Ekomenu

Beeld: Ekomenu

Ekomenu is een vernieuwende bezorgservice van maaltijdboxen. Ze springen eruit omdat ze alleen 100% biologische boodschappen bezorgen waar je gezonde gerechten mee kunt maken. Het fijne aan Ekomenu is dat je kunt kiezen voor glutenvrij, lactosevrij, ketogeen, en nog veel meer soorten voedsel. Hierdoor wordt een bezorgservice voor boodschappen en maaltijdboxen een stuk toegankelijker. 

Ekomenu levert niet alleen de boodschappen voor het avondeten, maar je kunt ook wekelijkse fruitpakketten, biologische groenten, en verse kruiden bestellen die tot aan de deur worden geleverd.

8. Plus

Beeld: PLUS

De Plus is ook als supermarkt zelf begonnen met een boodschappen bezorgservice. Je kunt gemakkelijk online op de website van de Plus jouw boodschappen bestellen, die vervolgens worden thuisbezorgd door de lokale Plus supermarkt.

 Het voordeel van de boodschappen bestellen en laten bezorgen door de Plus, is dat je 25 euro aan boodschappen moet bestellen voordat je het kan laten thuisbezorgen. Ideaal voor kleinere gezinnen of singles die even geen zin of tijd hebben om zelf boodschappen te gaan halen.

9. Butlon

Beeld: Butlon

Butlon is een online platform om eten te bestellen, maar is recentelijk ook begonnen met het bezorgen van boodschappen. Ze hebben een eigen online supermarkt, waar je veel producten kunt vinden die ook nog eens een stuk goedkoper zijn dan in de reguliere supermarkt. 

Butlon bezorgd de boodschappen door heel Nederland, en voor 12:00 besteld, is de volgende dag in huis. Het enige minpuntje is het redelijk hoge bestelbedrag van minimaal 70 euro.

10. Familiebox

Beeld: De Familiebox

Is de hele familie iedere dag op pad, aan het werk of op school? Dan kunnen we ons voorstellen dat je geen zin hebt om nog eens uitgebreid boodschappen te gaan halen en te koken voor het avondeten. Bij Familiebox kun je kiezen uit 12 verschillende recepten iedere week, die speciaal zijn afgestemd op gezinnen. 

Er zit genoeg groente in de box, en veel van de gerechten vallen in de smaak bij kinderen. Ideaal om snel een gezonde maaltijd op tafel te toveren na een lange dag.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Meest Bekende Nederlandse Homo’s

Top 10 Leukste Challenges Van Dit Moment