Top 10 Beste Beleggingsapps In Nederland

Sinds de komst van het digitale beleggen zijn er gigantisch veel beleggingsapps uitgebracht. Door alle keuze zie je vaak door de bomen het bos niet meer. De ene app is speciaal voor het handelen van CFD’s, bij een ander is kopen of verkopen weer geen optie, maar kun je de markten goed in de gaten houden. Een beleggingsapp moet daarnaast ook nog eens goed passen bij jouw stijl van beleggen, daarom is een overwogen keuze maken erg belangrijk.

De beste beleggingsapp in Nederland is DEGIRO. Met 65 internationale prijzen, ongekend lage tarieven en een scala aan mogelijkheden op het platform staat de app van DEGIRO terecht op de eerste plaats. In de Top 10 hieronder lees je wat de andere 9 beste beleggingsapps in Nederland zijn.

1. DEGIRO

Download DEGIRO voor Android

Download DEGIRO voor iOS

Dan zijn we aangekomen bij de nummer 1 van deze Top 10. DEGIRO is niet voor niets al jaren de grootste broker in Nederland en Europa. De app heeft bijna alles wat de website ook heeft en wordt continu aangevuld met nieuwe functies. Elke kaliber en soort belegger die kiest voor DEGIRO gaat niet meer weg. Het enige nadeel van DEGIRO is dat je er niet in valuta (forex) kunt handelen. Door de lage tarieven, zeer goede klantenservice en niets ontbrekende opties, leidt DEGIRO een eenzaam bestaan op de nummer 1 van de beste beleggingsapps in Nederland.

2. MetaTrader4

Download MetaTrader4 voor Android

Download MetaTrader4 voor iOS

MetaTrader4 is zelf geen broker, maar wel een zeer uitgebreid handelsplatform. Het wordt voornamelijk gebruikt door brokers die geen software of apps hebben. Klanten van deze brokers met een licentie bij MetaTrader4, of vaak MT4 genoemd, kunnen inloggen in MT4 en zo toch gebruik maken van een beleggingsapp.

3. Lynx

Download Lynx voor Android

Download Lynx voor iOS

Met een minimum storting van € 3.000 is Lynx besteed aan de serieuzere beleggers. Handelen in 31 verschillende landen op meer dan 100 markten is op niet veel andere plekken mogelijk op één platform. Als klant van Lynx heb je onbeperkt toegang tot het educatieplatform, hier is alles te vinden wat je nodig hebt om een nog succesvollere handelaar te worden. Masterclasses, e-books en beleggingstips, maar ook deskundigen die te persoonlijk te bereiken zijn voor vragen en advies.

4. Peaks

Download Peaks voor Android

Download Peaks voor iOS

Even naar de supermarkt wat lekkers halen. Al voordat je thuis tevreden aan je zak chips begint en deze Top 10 leest, is je wisselgeld al belegd door de experts van Peaks. Elk bedrag wat je hebt gepind wordt namelijk naar boven afgerond en het verschil is dezelfde dag nog toegevoegd aan je beleggingsportfolio. Een keuze maken tussen de duizenden verschillende beleggingsfondsen doe je met de beleggingsapp van Peaks heel eenvoudig. Je kiest tussen Mild (1 peper, laag risico/laag rendement), Pittig, Scherp of Heet (4 pepers, hoog risico/hoog rendement). Vervolgens bepalen de professionals achter de schermen wat het beste is voor het wisselgeld van je snack en mag jij jezelf een belegger noemen.

5. Blockfolio

Download Blockfolio voor Android

Download Blockfolio voor iOS

De volledig gratis app van Blockfolio is de beste Cryptocurrency tracker beschikbaar. Er is up-to-date informatie en nieuws te vinden over een hoger aantal verschillende cryptocurrencies, dan er letters in deze Top 10 staan. Wat uniek is aan Blockfolio, is dat de app volledig te integreren is met je persoonlijke en zakelijke Slack groepen. Ook hierdoor is Blockfolio niet alleen de meest uitgebreide portfolio tracker, het is een netwerk. Of hoe de makers het zelf graag noemen: een ‘Cryptocurrency Ecosystem’.

6. Libertex

Download Libertex voor Android

Download Libertex voor iOS

Als je fan bent van het Spaanse voetbal, dan heb je de naam Libertex vaak genoeg voorbij zien komen. Zowel de spelers van Valencia CF als de pro’s van Getafe CF hebben het logo gedragen. Of je nu een beginnende of professionele trader bent, de app met het platform van Libertex is krachtig genoeg voor elk type handelaar. Met meer dan 250 verschillende instrumenten ben je met de nummer 6 op deze lijst voorlopig wel even zoet.

7. Bux X

Download Bux X voor Android

Download Bux X voor iOS

Hoe ingewikkeld CFD’s zijn, zo eenvoudig is de app van Bux X. Je kunt zelfs beginnen met FunBux, een gratis demo-account met dezelfde functies en mogelijkheden als een account met echt geld. Ben je ready voor het echte werk? De minimale storting is maar € 50,00 en een positie openen kan vanwege de hoge multipliers al vanaf € 10,00. Bij Bux X volg je met gemak de experts en kun je doen wat ze met hun geld doen. Je hoeft je hiervoor alleen te laten abonneren op hun Bux Channel. Hier posten ze updates en tips voor het handelen in aandelen en indices, valuta’s maar ook diverse crypto’s.

8. Plus500

Download Plus500 voor Android

Download Plus500 voor iOS

Met Plus500 handel je in CFD’s. CFD’s zijn producten met een hoge hefboom waar je het product zelf niet bezit, maar een wedje legt met iemand die het product wel in handen heeft. Dit betekent dat je met een relatief lage inleg heel snel, heel veel winst of verlies kan maken. Plus500 vraagt geen commissie en is onder andere hierdoor de perfecte instap om het handelen in CFD’s uit te proberen. Het hoge risico die verbonden zijn aan CFD’s is duidelijk te zien aan de hoeveelheid accounts wat verlies draait op Plus500: 76.4% staat in de min. Informeer jezelf dus goed voor je start met handelen op Plus500.

9. Yahoo Finance

Download Yahoo Finance voor Android

Download Yahoo Finance voor iOS

Yahoo Finance is een van de beleggingsapps in deze Top 10 waar het handelen in aandelen of andere producten niet mogelijk is. Het is een app bedoeld om de markten te analyseren en de aandelen die je ergens anders bezit te volgen. Voeg een aandeel of ander product toe aan je portfolio om automatisch al het belangrijkste nieuws in een handig overzicht te zien. Ook kun je hier meldingen instellen voor valuta’s, grondstoffen, indices en obligaties. Yahoo Finance geeft bij veel markten gratis real-time koersinformatie. Je kunt aan de tijd onder de koers zien of een quote ook echt real-time is.

10. Bux Zero

Download Bux Zero voor Android

Download Bux Zero voor iOS

Bux Zero is een erg goede beleggingsapp als je nog geen ervaring hebt met beleggen. Met de super eenvoudige app zijn de stappen naar je eerste aankoop snel gemaakt. Bij Bux Zero kun je gratis beleggen als je kiest voor een Zero Order. Dit is een ordertype die lijkt op een Market Order, alleen wordt deze pas aan het einde van de handelsdag kosteloos uitgevoerd tegen de marktprijs. Handel je liever in CFD’s in plaats van aandelen? Dan kun je kiezen voor de broer van Bux Zero: Bux, de nummer 7 in deze lijst.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Facebook pagina’s met de meeste volgers in Nederland

Top 10 Leukste Stedentrips In Europa Met De Trein