Top 10 Beste Beautyblogs Van Nederland

De beste beautyblogs van Nederland staan boordevol tips en tricks, reviews en artikelen omtrent make-up en beauty. Dankzij het internet en YouTube, zijn er diverse beautyblogs ontstaan die worden gezien als dé plek voor goede tips en producten rondom styling en make-up. De enthousiaste dames testen dagelijks diverse producten uit, en schrijven hun ervaringen op.

Veel beautyblogs maken ook tutorials, waardoor je zelf thuis een mooie look kunt creëren met allerlei make-up soorten. De websites en YouTube kanalen zien er prachtig uit, en gaan vaak ook over voeding, psychologie en natuurlijk innerlijke schoonheid. De beste en meest populaire beautybloggers zul je al wel kennen, maar we hebben ze op een rijtje gezet.Dit zijn de top 10 beste beautyblogs van Nederland.

1. Beautygloss

Beautygloss is ooit begonnen als een eigen dagboek voor Mascha Feoktistova. Maar nadat ze erachter kwam dat veel mensen haar artikelen hartstikke leuk vonden om te lezen is ze haar website en blog gaan uitbreiden met beauty en make-up video’s. Sindsdien is Mascha uitgegroeid tot een waar fenomeen in Nederland, en heeft ze honderdduizenden fans die haar avonturen zien, tutorials bekijken en leven volgen.

Waar veel beautybloggers zich richten op het schrijven van content, houd Mascha het bij YouTube en Instagram. Met haar leuke persoonlijkheid zijn haar filmpjes een plezier om te kijken, waarin ze alles deelt over producten, make-up en lifehacks.

2. VeraCamilla

Als iemand veel content schrijft, blogs maakt en YouTube filmpjes opneemt is het wel Vera Camilla. Iedere komt ze weer met nieuwe make-up reviews, beauty tutorials en overviews van de leukste producten.

Haar website staat boordevol met artikelen, die ze wekelijks aanvult met nieuwe artikelen. Je kunt op haar blog gemakkelijk zoeken naar bepaalde onderwerpen, en er is niets waar Vera niet over geschreven heeft. En als je liever een filmpje kijkt, dan kun je op haar eigen YouTube kanaal terecht.

3. Cynthia.nl

Cynthia kan worden gezien als één van de allereerste blogs op het gebied van beauty en make-up in Nederland. Cynthia Schultz begon al op 16-jarige leeftijd met het schrijven op haar blog, en heeft tegenwoordig een zeer bekende website met bijbehorende social media kanalen.

Cynthia plaatst wekelijks nieuwe artikelen op haar site, maar werkt ook voor CosmoGIRL. Bovendien schuift ze regelmatig aan bij Koffietijd op televisie om de nieuwste trends te bespreken, die je ook op haar beautyblog kunt terugvinden. Op MissLipgloss kun je alles vinden over beauty, mode, verzorging, reizen en interieur.

4. Sophie Carleen

Sophie is Sophie Carleen begonnen omdat ze vond dat het tijd werd dat er een beautyblog bestond die zich richtte op diervriendelijkere producten. Haar blog staat dan ook in het teken van duurzaamheid, diervriendelijkheid en natuurlijk eerlijke beauty producten.

Ze test de nieuwste producten uit, en weet met haar kennis alles over de diervriendelijke en duurzame artikelen op de markt. De beautyblog bestaat uit diverse soorten artikelen, van tutorials tot reviews, en van een leuke fotoreportage tot mindfulness.

5. Tjuly

Juliette is de drijvende kracht achter de beauty- en interieur blog genaamd Tjuly. Juliette is namelijk een echte beauty fanaat, en deelt maar al te graag haar bevindingen met de hele wereld. Dit doet ze door interessante content te schrijven, en eerlijke reviews te schrijven voor haar fans.

De website gaat niet alleen over cosmetica en beauty. Ook fashion komt regelmatig aan bod, evenals tips over interieurstyling en voeding. Dagelijks kunt je de nieuwste blogs lezen op haar website, die er ook nog eens heel leuk uitziet.

6. Beautylab

Beautylab is de beautyblog van Serena Verbon. Het unieke aan deze beautyblog is de diepgang van sommige blogs die Serena plaatst. Ze is namelijk vroeger werkzaam geweest in de farmaceutische industrie, en weet daardoor alles van make-up.

Ze neemt lezers mee in haar reviews en tutorials, waarin ze duidelijk uitlegt hoe je bepaalde producten het beste kunt gebruiken. Door haar achtergrond weet ze precies welke make-up en beautyproducten het beste zijn voor je huid. Beautylab is een zeer interessante blog om te volgen, die vaak wat dieper op de samenstelling van producten ingaat.

7. BeautyScene

Debbie Zwiers schrijft al een hele tijd hartstikke leuke blogs en maakt soms filmpjes over alles in de wereld van beauty. Haar reviews worden door veel mensen gelezen, waarin ze zeer goed uitlegt en schrijft over bepaalde producten.

Maar Debbie schrijft ook over looks, de laatste trends op het gebied van fashion en ze zet regelmatig de beste kadotips op een rijtje zodat je altijd met een passend kadootje aankomt op een verjaardag of tijdens de feestdagen. 

8. Beautyopinie

Beautyopinie is ondertussen een gevestigde naam onder de beautyblogs. De blog wordt gerund door Natascha, die met veel plezier de lezers meeneemt in het laatste nieuws en tips & tricks. Natascha is altijd op de hoogte van de nieuwste trends, en dit deelt dan ook graag met haar volgers. 

Ze test de nieuwste trends uit, maar deelt ook tutorials waarin ze precies laat zien hoe je zelf een bepaalde look kunt creëren. Combineer dit met haar outfit inspiratie, en je zult stralen waar je ook heen gaat.

9. Lotte Loves Beauty

Lotte schrijft heel veel op haar blog over beauty, mode en de laatste trends op het gebied van make-up. Je kunt op haar beautyblog altijd terecht om een hele hoop inspiratie op te doen, want Lotte deelt veel van haar favoriete producten op haar website.

Op haar website staan een combinatie van geschreven artikelen, videoblogs en product reviews. Haar video’s zijn perfect om te kijken ‘s avonds op de bank of tijdens de lunch, en zitten vol met leuke ideetjes.

10. Manon Tilstra

We openen deze top 10 met een hele leuk beautyblog voor alle fans van make-up. Manon van Todaysbeauty heeft een voorliefde voor cosmetica, en deelt deze met al haar volgers en fans. Zelf is ze in het dagelijks leven werkzaam bij Douglas, en weet dus alles op het gebied van make-up.

Ze schrijft blogs over haar dagelijks leven, en natuurlijk heel veel reviews over de nieuwste producten die op de markt zijn gekomen. Maar Manon neemt lezers ook mee in haar tips om je huis mooi in te richten en op te ruimen, en weet ook diverse mooie plekjes om heen te reizen. Een goede beautyblog voor liefhebbers van make-up en reisfanaten.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Beste Beleggingsfondsen Van Dit Moment

Top 10 Beste Amerikaanse Bands Uit De Jaren ’70