Top 10 Best Verkochte Producten Op AliExpress

Met miljoenen aanbiedingen is het moeilijk kiezen uit de best verkochte producten op AliExpress. De gigantische Chinese website heeft letterlijk bijna alles wat je maar kan bedenken, en dat meestal voor zeer goedkope prijzen waar andere websites niet tegenop kunnen. De meeste producten op AliExpress worden direct door de fabrikant verzonden, waardoor je dus iets kunt kopen met een fikse korting.

De top producten worden vervolgens verzonden vanuit China, en meestal heb je ze binnen een week of twee in huis. Mocht je niet kunnen wachten, dan kan je altijd voor een snellere verzending kiezen. De beste producten worden dan ook veel verkocht op AliExpress, en doen niet onder voor andere merken. Uit de miljoenen producten, hebben wij de beste uitgezocht. Dit zijn de top 10 beste verkochte producten op AliExpress.

Bekijk ook: 20 tips om te voorkomen dat je wordt opgelicht op AliExpress

1. TWS i7 Wireless Earphones

De draadloze oordopjes van iPhone zelf kosten veel geld, en het is dan ook geen verrassing dat het best verkochte product op AliExpress draadloze budget oordopjes zijn. De TWS i7 oordopjes lijken qua design redelijk veel op die van Apple, maar zijn te verkrijgen in verschillende kleuren.

Je kunt de oordopjes via bluetooth verbinden met jouw telefoon, en de batterijen gaan tot wel 100 uur mee zonder de oordopjes te moeten opladen. Ook zitten er bij de oordopjes een handige case om ze in op te bergen of op te laden. Met tienduizenden bestellingen per maand is dit het best verkochte product op AliExpress.

2. Anker Soundcore 2

Anker is een van de beste producenten in China op het gebied van draagbare speakers. Recentelijk is de Anker Soundcore 2 uitgebracht, een draadloze, portable speaker met bluetooth functionaliteiten en een zeer lange batterijduur. De speaker is niet al te groot, en produceert een uitstekend geluid. 

De bass is niet heel erg zwaar, en er zit een fijne balans in de speakers. Naast bluetooth is het ook mogelijk om te verbinden met een telefoon via een aux kabel. Voor minder dan 40 euro, is dit de beste speaker die je kunt kopen op dit moment via AliExpress.

3. GOOLOOK Led Strip

De LED strips van GOOLOOK zorgen ervoor dat je huis verlicht is in allerlei kleuren. Het voordeel van een LED strip, is het feit dat je ze achter een televisiemeubel kunt plakken, onder aan de traptreden kunt hangen of je plafond kunt verlichten met een mooie kleur.

De strip van GOOLOOK is zeer populair, en dat komt mede doordat je keuze hebt uit verschillende lengtes, tegen een aardig prijsje zoals we gewend zijn van AliExpress. Er is zelfs een waterdichte variant zodat je een terrasje of balkon ook kunt voorzien van creatieve verlichting.

4. Rosalind Gel Polish

Dames die hun nagels lakken kennen het probleem wel. Je bent op zoek naar een bepaalde kleur van een bepaald merk, maar je kunt die gewoonweg niet vinden. De Rosalind Gel Polish is een regelrechte hit op AliExpress geworden. Het merk heeft tientallen verschillende kleuren aan nagellak, en dat allemaal tegen een zeer lage prijs. 

Rosalind wordt geroemd om de prijs- kwaliteitsverhouding, en de mogelijkheid om elke denkbare kleur nagellak te bestellen. Het product wordt dan ook zeer veel verkocht op AliExpress, en ze hebben tienduizenden trouwe klanten.

5. iVIM Weerstandsband

Thuis trainen begint steeds populairder te worden, maar de meeste mensen zien het niet zitten om gewichten aan te schaffen. Gelukkig heeft iVIM een set met weerstandsbanden op AliExpress staan die veel verkocht worden.

Met de weerstandsbanden kun je krachtoefeningen thuis uitvoeren zonder over fitnessapparatuur te beschikken. je gaat op de band staan, of klemt hem vast, en de weerstand zorgt ervoor dat je kracht moet zetten. Ideaal om thuis te trainen, of te gebruiken bij yoga oefeningen.

6. Uslion Magnetic USB Cable

Soms kom je verrassende producten tegen op AliExpress die een hit zijn onder klanten. De magnetische usb kabel van Uslion is een veel verkocht product en voorbeeld hiervan. Het stekkertje van de USB kabel blijft in je telefoon zitten, waardoor die beschermd is tegen stof en water.

Wanneer je de telefoon wilt opladen, sluit je met de magneet in de kabel direct de telefoon aan op de oplader. Een innovatie en vooral nuttige gadget om je telefoon op te laden.

7. 3C Telefoon Adapter

Het is vaak lastig om genoeg stekkers te vinden voor alle USB apparaten die je moet opladen. 3C heeft de oplossing op AliExpress daarvoor, namelijk een telefoon adapter met meerdere USB poorten.

De 3C Telefoon Adapter heeft er 4, waardoor je tegelijkertijd 4 kabels kunt aansluiten op een enkele stekker. Hierdoor nemen de opladers niet meer alle stekkers in beslag. En zoals we gewend zijn van producten op AliExpress, kost ook deze maar een paar euro.

8. Xiaomi Mi Band 5

De Xiaomi Mi Band 5 is de nieuwste smartwatch van het Chinese merk. Deze smartwatch volgt de route die je hardloopt of wandelt, meet je hartslag iedere paar seconden en weet hoeveel calorieën je hebt verbrand. Daarnaast heeft de smartwatch ook diverse integraties met andere apps om je voortgang te meten.

De Mi Band 5 is populair op AliExpress vanwege het ontwerp en de prijs. De smartwatch ziet er futuristisch en modern uit, en kan worden gebruikt samen met zowel Android telefoons als iPhones.

9. NoahArk Selfie Ring

Je make up doen maar je hebt geen spiegel in huis of bij de hand? NoahArk heeft een zeer populaire en veel verkochte selfie ring op AliExpress. Het handige apparaat heeft een houder voor je smartphone, die je als spiegel kunt gebruiken op de selfie stand.

Maar het product heeft ook een LED ring waardoor je de juiste belichting krijgt tijdens het doen van make up of het maken van een foto. Het licht is ook nog eens dimbaar, zodat je het beste resultaat krijgt.

10. Bolux Hondenhek

Een hondenhek is vaak een hele investering, en ook moet er geboord worden in de muur meestal. Het is dan ook niet gek dat een van de best verkochte producten op AliExpress een hondenhek is die je kunt bevestigen zonder in de muur te moeten boren.

Het hek is gemaakt van stof, en dieren kunnen er doorheen kijken. Het is te bevestigen zonder te boren, en ook weer snel op te bergen zonder dat het veel ruimte inneemt. We snappen wel waarom veel baasjes dit kopen.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Goedkoopste Sigarettenmerken Van Nederland

Top 10 Grootste Nederlandse Bedrijven