Dit is wat Sylvie Meis allemaal eet en drinkt op een dag

Sylvie Meis heeft een video op Instagram geplaatst waarin ze voor één dag een eetdagboek bijhoudt. In de video is ze met vakantie op het eiland Mallorca en heeft ze een privé chef die dagelijks haar eten bereid. Gezonde, lekkere gerechten die ook in de smaak vallen bij de kinderen.

Bleekselderij sap

Sylvie begint elke dag sinds 6 maanden met een groot glas bleekselderij sap. Bleekselderij sap is voor van alles gezond volgens het model. Het enige nadeel vindt ze dat je dit moet drinken op een lege maag. En omdat ze zo van koffie houdt vindt ze het jammer dat ze pas na deze selery juice een lekkere kop koffie kan drinken. De smaak van het sap vindt ze niet heel erg lekker maar ze geeft wel aan dat ze zich beter voelt sinds ze hier elke dag de dag mee start.

Koffie

Vervolgens drinkt Sylvie een kop koffie. Zwart. ‘S middags drinkt ze soms ijskoffie met amandelmelk maar ’s ochtends drinkt ze altijd zwarte koffie.

Ontbijt

Het ontbijt van Sylvie bestaat uit gekookte eieren, gerookte zalm, avocado en tomaat. Veel gezonde vetten om de dag goed te beginnen. Bij het ontbijt drinkt ze een glas wortelsap.

Lunch

Waar bestaat de gemiddelde lunch van deze influencer uit? Nou, dat kan bijvoorbeeld tonijn en zalm tartaar met een salade zijn. Daarbij worden Aziatische groenten geserveerd met een lekkere dressing. Voor de kinderen wordt er een lekkere lasagne gemaakt. De zalm en tonijn tartaar worden samen met de salade en groenten op één bord opgeschept en gegeten.

Middagsnack

In de middag wordt er een kleine snack gegeten met een glas champagne. Nootjes en fruit.

Avondeten

Het avondeten bestaat uit veel verse gegrilde groente. Daarnaast vis met limoen uit de oven en voor de kinderen is er pizza.

Dessert

Deze avond wordt er een toetje gegeten omdat het de laatste avond op Mallorca is. Het model zegt er wel bij dat ze niet elke avond van een lekker dessert geniet. Het is een banoffee pie in een glas met kokosnoot ijs ernaast.

Foto: Instagram

Wat vond je van dit artikel?

Met deze truc kijk je een jaar lang gratis Netflix

Man zet 3 euro in en wint kwart miljoen in Holland Casino