Dit is hoe de snijplank van de toekomst eruit ziet

De Chopbox klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Op dit ogenblik wordt er hard gewerkt aan het verzamelen van de financiering van een prototype. De Chopbox is een snijplank die de toekomst gaat veroveren vanwege zijn veelzijdige functionaliteiten. Je kunt het haast niet bedenken en deze snijplank kan het! Wacht niet langer en lees hieronder meer over dit product.

Multifunctionele snijplank

Wat maakt deze snijplank zo bijzonder zul je denken? Behalve een stilliggen om gebruikt te worden, is deze snijplank heerlijk multifunctioneel. Zo is er een heuse messenslijper en kookwekker ingebouwd. Je messen zijn dus binnen een mum van tijd weer scherp en je kunt direct aan de slag met het snijden van jouw producten. Heel handig is ook de bacteriewerende werking van de plank. Handig voor bijvoorbeeld het snijden van kip en andere producten met een hoog risico.

Ingebouwde weegschaal

Ook een weegschaal is aanwezig zodat jouw maaltijden nooit meer hoeven aan te branden. Het speciaal ontworpen aflekbakje zorgt ervoor dat de sappen van jou heerlijke producten verzameld worden zodat je deze in je gerechten kunt verwerken. Daarnaast is deze snijplank ook nog eens waterafstotend. Heerlijk lekker makkelijk in onderhoud dus. Dit wondertje wordt heel snel uw favoriete item bij het bereiden van jouw maaltijden.

Al ruim een miljoen dollar opgehaald

Deze multifunctionele snijplank heeft zo’n ontzettend goed doordacht plan dat binnen een kort tijdsbestek al ruim een miljoen dollar is verzameld om het product op de markt te brengen. De praktische beren zijn dus al van de weg af. De meningen over de snijplank zijn echter verdeeld. Sommigen zijn helemaal verkocht en kunnen niet wachten om er een in huis te halen of cadeau te doen terwijl anderen het een beetje een overbodig product vinden. De prijs is daarnaast ook wat aan de hoge kant, namelijk 90 euro per plank. Als het doet wat het allemaal zegt te kunnen, is dat absoluut waar voor je geld.

Bron: Kickstarter

Wat vond je van dit artikel?

Wetenschappers vinden verdacht DNA in het meer van het monster van Loch Ness

De 5 bewezen manieren om een avocado snel te laten rijpen