Sanne Vogel in verwachting van jongetje én meisje

De zwangerschap van Sanne Vogel houdt heerlijk de gemoederen bezig. We weten al een tijdje dat ze een tweeling verwacht. Toch was het lange tijd onbekend welk geslacht haar kroost zal hebben. Dit is toch wel een heel interessant detail, ook al maakt het eigenlijk niet heel veel uit voor het geboorte geluk.

Meisje én jongetje

Op zondag was daar dan het verlossende woord van de moeder in spé. De actrice maakte het namelijk wereldkundig op Instagram dat ze in blijde verwachting is van zowel een jongetje als meisje. Het geluk kan niet op!

“Ze zijn volop in beweging, wat je sinds gisteren ook aan de buitenkant van mijn buik kan voelen” aldus Sanne Vogel.

Actueel baby-nieuws

Het moge wel duidelijk zijn dat de actrice het goede nieuws graag deelt met haar fans. Ze houdt ons goed op de hoogte van deze bijzondere momenten in haar leven. Zo schreef zij onlangs:
“Het zonnetje schijnt, de uitbouw staat, er groeien courgettes in de plantenbakken op straat, dus we vonden het wel een goed moment om de meest gestelde vraag van de afgelopen maanden te beantwoorden”, reageerde Sanne bij een foto samen met haar vriend “Jaaaaaa, een jongen en een meisje!!!! Whoop Whoop! Daar zijn we onwijs blij mee.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het zonnetje schijnt, de uitbouw staat, er groeien courgette’s in de plantenbakken op straat, dus we vonden het wel een goed moment om de meest gestelde vraag van de afgelopen maanden te beantwoorden: ‘Weten jullie al wat het worden?’ Jaaaaaa, een jongen en een meisje!!!! Whoop Whoop! Daar zijn we onwijs blij mee. Op de echo konden we al zien dat de jongen van die lange sport benen heeft zoals Melchior en het meisje veel petieteriger is en hoge wreven heeft zoals ikzelf. Ze zijn volop in beweging, wat je sinds gisteren ook aan de buitenkant van mijn buik kan voelen. Okee, dit was ons babynieuws van de dag. #zondag #gender #boygirltwins #groetjes #weekend #familie #familytime #happy

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Sanne deelt ook graag meerdere details met ons. Zo weet ze ons te vertellen dat op haar echo´s al duidelijk de twee baby´s opvallen in hun verschillen. Het jongetje schijnt naar vaders figuur lange sport benen te hebben terwijl het meisje mama´s slanke benen blijkt te erven.

Samen maken beide kindjes er wel een heerlijk feestje van aangezien Sanne duidelijk aangeeft dat ze hun bewegingen goed kan voelen, zelfs van de buitenkant. Dat belooft wat voor toekomst.

Foto: Instagram

Wat vond je van dit artikel?

6 bizarre dingen die duikers uit de Noordzee hebben opgedoken

Sylvie Meis deelt foto van haar broer en blijkt duidelijk familie