Deze foto’s van Prins Constantijn en zijn familie moet je zien

Op vrijdag 11 oktober 2019 vierde prins Constantijn, de jongste broer van Willem-Alexander der Nederlanden, zijn vijftigste verjaardag. Vandaag heeft de Prins der Nederlanden ons op een leuk cadeautje getrakteerd. Prins Constantijn, zijn vrouw prinses Laurentien, hun drie kinderen en de hond hebben namelijk prachtige portretfoto’s laten maken. De foto’s zijn gepubliceerd door  de officiële website van het koningshuis en hieronder te vinden.

Prins Constantijn deelt mooie foto’s

De foto’s van hem, prinses Laurentien en hun drie kinderen Claus-Casimir, Leonore en Eloise (én de hond Django) zijn gemaakt in hun eigen tuin in het Haagse Benoordenhout door fotograaf Jeroen van der Meyde. Jeroen is onder andere huisfotograaf voor de Tweede Kamer der Staten-Generaal en sinds 2001 huisfotograaf voor Zijne Majesteit de Koning.

Groot feest

Prinses Mabel, schoonzuster van prins Constantijn, verklapte dinsdag al een klein detail over zijn verjaardag. De weduwe van prins Friso liet tegenover het programma Shownieuws weten dat er vrijdag een groot feest wordt gevierd bij de Oranjes ter ere van het vijftigste levensjaar van de Prins. Volgens Mabel houdt Prins Constantijn er niet van om zijn verjaardag uitgebreid te vieren, maar hebben ze desondanks besloten om hem vrijdag in het zonnetje te zetten.

Hoewel er hoogstwaarschijnlijk geen foto’s of andere media zullen verschijnen op het verjaardagsfeest van de Prins, kunnen we in ieder geval wel van deze prachtige foto’s genieten.

Bron: Het Koninklijk Huis

Wat vond je van dit artikel?

15 dingen die je nooit in de koelkast mag bewaren

Top 12 Meest Populaire Soorten Jeans