Nooit meer zelf poetsen dankzij deze nieuwe revolutionaire sonische tandenborstel

Ken jij de Sonic Chiiz al? De revolutionaire tandenborstel die binnen 30 seconden je tanden schoon en fris poetst met behulp van sonische bewegingen? Je hoeft zelf niet te poetsen en toch schoon en fris! Wat een uitvinding! Heb jij er al eentje aangeschaft?

Tandenborstels gaan al eeuwen mee

De Chiiz is natuurlijk het laatste snufje op de markt maar het begon al eeuwen geleden.

De eerste tandenborstels werden vanaf 1498 in China gemaakt en bestonden uit varkenshaar op een steel van bot of bamboe. Vanaf 1938 werd voor de borstel kunststof zoals nylon gebruikt.”

Al ver daarvoor werd er bijvoorbeeld met stokjes en bladeren “gepoetst”. Kun jij je voorstellen dat je in de ochtend eerst even buiten wat moet plukken voor je aan de slag kunt? Gelukkig is dat allemaal veranderd.

De Sonic Chiizz; een nieuw soort tandenborstel

Tegenwoordig maken wij gebruik van 2 typen tandenborstels, de handtandenborstel en de elektrische. De meesten geven de voorkeur aan de laatste maar bijna iedereen doet zijn toch nog standaard met de handtandenborstel.

Er zijn twee typen elektrische tandenborstels. Het ene type maakt gebruikt van oscillerende-roterende (ronddraaiend heen-en-weergaand) bewegingen.

Het andere type tandenborstel maakt gebruik van sonische (zijwaarts heen-en-weergaand) bewegingen. 

De Chiiz maakt gebruikt van sonische bewegingen maar het mooie is, jij hoeft niets te doen! Ideaal toch?! Zo werkt het:

Chiiz brengt poetsen naar een niveau

Wist je dat er na het poetsen altijd tandplak en etensresten achterblijven? Hoe goed jij ook poetst met de hand of elektrisch, hoe vaak je ook flost of aan de slag gaat met tandenstokers, 100% schoon worden je mond en gebit niet. Dit komt omdat je er niet overal bij kunt. De Sonic Chiiz poetst je tanden schoon en fris door ze 360º sonisch te poetsen. Je legt het apparaat in je mond, gaat verder met waar je mee bezig was en een paar minuten later haal je het uit je mond, afspoelen, mond spoelen en hup, naar je werk.

“CHIIZ is invented to help your brush your teeth correctly. With 360º coverage of every one of your teeth, the automatic toothbrush applies sonic technology to help brush your teeth in a smart and hands-free way.”

Wat een tijd bespaar je als je handsfree poetst!

Nooit meer gaatjes!

Het is wat, zo een tandenborstel. Het werd ook tijd dat er wat nieuws op de markt kwam. Gek genoeg stapt niet iedereen massaal over, maar ja, hoe versla als kleine ondernemer bedrijven als Oral B? Maar, als het echt goed werkt, kan het net zo goed zo zijn dat wij over 20 jaar niet beter weten. Wat denk jij? Ga jij de Chiiz uitproberen? Laat ons dan weten wat je ervan vond.

Bron: Wikipedia

Wat vond je van dit artikel?

Alle Bekende & Onbekende Godennamen en Betekenissen

Dit is waarom nijlpaard Hasana na autopsie wel heel bijzonder blijkt