Dit is waarom ruim 65.000 mensen zich hebben aangemeld om een nachtje te slapen bij Gordon

Gordon Heukeroth is een spraakmakende BN’er die ook de laatste tijd veel in het nieuws is geweest. Het ging niet zo goed met dit toppertje maar het ziet er nu naar uit dat hij weer met een volle dosis humor en plezier van het leven geniet. Dus wat bedacht hij, hij wil graag een ouderwetse slaappartij, een slumber party. Gordon zou Gordon niet zijn als hij er niet wat speciaals van maakt. Een slaapfeest en van al zijn fans mag er eentje daarbij aanwezig zijn.

En toen deed Gordon er nog een lief schepje bovenop

Wat je ook denkt van Gordon, die kerel heeft toch een hart van goud. Hij liet met zijn oproep zien hoe dol hij is op al zijn fans, maar zijn keus is helemaal opvallend. De winnares van de loting was een paar weken terug geconfronteerd met een pijnlijk verlies. Haar zoon had besloten niet meer te willen leven en had op 17-jarige leeftijd dat besluit omgezet in daden. Ondanks dit intense verdriet is er gelukkig een lichtpuntje, vindt ook Gordon zelf:

‘‘Dus ter ere van zijn nagedachtenis en om aandacht te vragen voor een steeds groter aantal zelfdodingen onder jongeren. Mijn hemel, wat ben ik dan bevoorrecht dat ik met zoiets simpels iemands gebroken hart een beetje kan helen en een leuke dag en nacht kan bezorgen.’

Zou jij ook een nachtje bij Gordon willen logeren?

Stel jij hoort dat Gordon nogmaals zo een logeerpartijtje verloot, zou jij je opgeven? Kun jij hem aan? Het is natuurlijk best een aanwezig persoon. Zou hij thuis ook zo zijn of juist niet? En wat verstaat Gordon onder een nachtje logeren of blijven slapen? Wij stellen ons zo voor dat het niet blijft bij het beloofde meet-and-greet, ontbijt en diner voor jou en je plus 1. In onze fantasie wordt het een klein besloten feestje wat begint met een ouderwets kussengevecht, elkaar enge verhalen vertellen, een make-over, maar ook het rondje bubbelbad mag niet ontbreken. En dan kom je eigenlijk op de vraag, wil Gordon jou wel op visite?

Is zo een logeerpartijtje wel veilig?

Ken je de film Misery? Daar draait het om een gestoorde fan. Een die hard geflipte psycho waar je nooit meer vanaf komt. Is Gordon een beetje naïef, te lief of houdt hij er rekening mee en heeft hij gewoon gekozen voor een anonieme vriendin? Wij zouden in ieder geval het risico niet nemen, maar dat komt allemaal door die Stephen King film. Geen fans in onze villa! Stel je bent net zo bekend als Gordon, kan nauwelijks boodschappen doen zonder te worden gevraagd om een handtekening of foto? Je hebt met fans al één en ander meegemaakt en niet alles was even fijn. Zou jij dan toch het risico nemen? Daarom zijn ook wij fan van Gordon. Niet alleen lief, meelevend, maar hij is zeer betrokken bij zijn fans en dat siert hem als mens maar ook als artiest. Veel plezier Gordon, winnares en haar plus 1! Wij horen graag hoe het was.

Bron: AD

Wat vond je van dit artikel?

12 Dingen Die Je Met Oude Koffieprut Kunt Doen

Dit Is De Beste Truc Om Je Vaatwasser Schoon Te Krijgen