Dit zijn de 10 meest pikante kiekjes van Sylvie Meis

Sylvie Meis, wie kent haar niet? De prachtige Nederlandse is vooral actief in Duitsland, waar ze verschillende grote TV programma’s presenteert. Daarnaast timmert ze ook aan de weg als influencers. Met meer dan een miljoen volgers is ze ook op Instagram geen onbekende.

Dat Sylvie een hardwerkende zakenvrouw is, dat weten we denk ik inmiddels allemaal wel. Inmiddels is ze verloofd met haar grote liefde Niclas Castello. Ondanks dat de bruiloft uitgesteld is vanwege de Corona uitbraak, zijn de twee dolgelukkig met elkaar.

Maar naast succesvol presentatrice, geliefde, moeder, zakenvrouw en influencer, vinden wij Sylvie ook een prachtige vrouw. We gaan vandaag de 10 meest pikante kiekjes delen en we zijn benieuwd wat jij hiervan vindt:

Foto 1

“Heel erg bedankt voor al jullie verjaardagsboodschappen en felicitaties. Ik vier mijn verjaardag heel nonchalant in een bikini met heel veel glitters. Ik ben zo dankbaar voor al jullie steun en liefde, laten we dat voortzetten dit jaar! Er komen hele bijzondere projecten aan… Dus laat die 41 jaar maar komen”

Zo schrijft Sylvie bij de foto. De foto is gemaakt op haar verjaardag vorig jaar.

Foto 2

View this post on Instagram

I only have eyes for you ❤️

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

In een prachtige rode jurk in een geweldige ruimte, dit is toch echt wel een plaatje om te zien. Bij de foto schrijft Sylvie: ‘I only have eyes for you’ Ze refereert hier op Valentijnsdag naar haar grote liefde Niclas.

Foto 3

View this post on Instagram

At home with a cold ?

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Sylvie is prachtig, zowel met make-up maar ook zonder make-up. De presentatrice deelt ook haar andere kant, waar ze thuis is en zich niet lekker voelt. Maar, nog altijd prachtig!

Foto 4

Nerdy, maar sexy!! De bril staat Sylvie fantastisch.

Foto 8

Foto 9

View this post on Instagram

Morning stretch ☀️

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Sylvie is inmiddels 42 jaar en om in shape te blijven traint ze hard en eet ze mega gezond. Maar, zoals we natuurlijk gewend zijn van Sylvie, doet ze ook dit in stijl.

P.s. Kijk die Six pack!!!

Foto 10

Sylvie, de hardwerkende zakenvrouw. De reacties onder de foto’s zijn ook enthousiast. Ze krijgt zoveel lieve berichtjes van haar volgers.

Wat vond je van dit artikel?

Dit zijn de 7 beste mobiele airco’s van dit moment

Met deze 6 tips kun je zelf je menstruatie opwekken