Maar Yolanthe, wat doe je nou?

Giro d'Italia second stage in Amsterdam, rider presentation

Actrice Yolanthe is weer terug op de buis, yes! Onze eigen bloedmooie brunette speelt namelijk in een nieuwe politieserie, DNA, wat wordt uitgezonden op SBS6. Zij speelt de stoere rechercheur Lara en spettert het scherm af. Zij lijkt weer helemaal terug van weg geweest. Maar helaas, er is weer wat mis. Kun je het als BN’er dan ook nooit goed doen?

Kritiek van alle kanten

Op iedere BN’er valt wel wat op of aan te merken en met social media is het snel gebeurd. Voor Yolanthe gaat hetzelfde op. Ze heeft enorm veel trouwe fans maar net als de rest in showbiz wereld zijn er ook flink wat haters. Hoe zou dat zijn om een moeilijke scheiding mee te maken, terug te verhuizen na de scheiding, weer de draad op te pakken maar dan alleen met 2 kinderen, je hebt een gat op je c.v. en wilt weer aan de bak maar hoe? Hey, zijn dat niet de dingen waar wij allemaal mee te maken krijgen? Waarom is er dan zo veel kritiek op Yolanthe en wat zij nu probeert te doen?

Het uiterlijk van Yolanthe

De grootste heisa is ontstaan nadat men Yolanthe weer even op de buis had gezien. Haar uiterlijk zou enorm veranderd zijn en de vraag was waarom zij zo veel aan zich had laten sleutelen, zoals men dat oneerbiedig noemt. Social media ontplofte en in plaats van lovend te zijn over haar come back, hoe goed ze eruit zag, was het een vloedgolf aan kritiek. Ze zou niet meer de schoonheid zijn. Maar zeg nou zelf, dat is toch helemaal niet waar? Wij zien nog steeds een prachtvrouw die aan de top staat en met volle kracht vooruit gaat en gelukkig trekt zij zich ook niets aan van alle kritiek. Tegen BuzzE zei zij het volgende over alle kritiek:

Negatieve reacties zullen er altijd zijn, vooral wanneer je een publiek figuur bent, maar dat is niet erg. Mensen mogen hun mening hebben en die delen’’.

En wat vind jij? Is het geen plaatje?

Yolanthe wownieuws blog

Een hart onder de riem

In verschillende media werd er juist positief gereageerd op de social media heisa. Yolanthe kreeg de kans zich te verweren en liet zich niet kennen. Dan is die showbiz wereld toch niet altijd zo slecht voor elkaar. Het is toch ook veel belangrijker om te weten hoe de nieuwe politieserie is? Wij zitten in ieder geval vanavond klaar met een bak popcorn.

Bekijk de eerste aflevering van DNA

Lees ook het opmerkelijke nieuws over het logeerpartijtje bij Gordon

Wat vond je van dit artikel?

Dit Is De Beste Truc Om Je Vaatwasser Schoon Te Krijgen

Top 12 Verschijnselen Van Een Cafeïne Overdosis