Dit is hoe Linda de Mol er 30 jaar geleden uitzag

Linda de Mol, wie kent haar eigenlijk niet? De goedlachse, televisievrouw is niet weg te denken van de Nederlandse televisie. We kijken al tientallen jaren naar haar en genieten van haar vrolijke karakter. Een echte vakvrouw in hart en nieren.

Altijd leuk om terug te kijken naar de goede oude tijd zou je zeggen. Velen zijn er met haar op de buis opgegroeid. Maar als we de tijdmachine even instellen naar 30 jaar geleden, dan zouden we haar echt niet herkennen. Wat een veranderingen heeft zij ondergaan zeg!

Linda de Mol als carrièrevrouw

Linda’s carriere startte met het presenteren van ‘The DJ Kat Show’ voor de televisiezender Sky Channel. Ook toen was zij toen al erg ambitieus, ze deed er namelijk ook nog even radio bij. Zo hoorden en genoten wij van haar eind jaren 80 op het radiostation Cable One. Een nog herkenbaarder moment in haar professionele verleden, is haar assistentschap voor Ron Brandsteder tijdens de Showbizzquiz van de Tros. Hier zagen we de vrije jonge en onschuldige ogende Linda de Mol mooi paraderen voor het Nederlandse publiek.

Linda de Mol in 1990; nauwlijks herkenbaar

Maar kijk eens naar de foto hieronder. Op deze foto zou je bijna kunnen zeggen dat dit een totaal anders mens is. Toch is dit echt wel Linda de Mol, amper herkenbaar, dat wel. Het is haast ongelooflijk wat een veranderingen er zijn in slechts 30 jaar. Maar als het puntje bij paaltje komt, is het altijd onze Linda geweest. Of het nou 1990 was of nu in 2019; Linda de Mol is en blijft altijd de fantastisch, goedlachse en sympathieke presentatrice waar we met zijn allen graag naar kijken.

Linda in 1990, toen ze 26 jaar oud was:

Klik hier om de foto te bekijken

Wat vond je van dit artikel?

Dit Is De Reden Waarom Je Een Paardenbloem Laat Staan

Dit is wat BMW in de toekomst nog meer gaat verkopen