Sylvie Meis deelt foto van haar broer en blijkt duidelijk familie

De titel zegt het eigenlijk al. Sylvie Meis en haar broer Daniel lijken enorm veel op elkaar. En daar is Sylvie maar al te trots op. Ze heeft namelijk onlangs een recente foto gedeeld waarin ze hem in het zonnetje zet. Dit doet ze op de verjaardag van haar broer.

Lieve broer Daniel

Sylvie refereert daar liefkozend naar haar broer. Het moge duidelijk zijn dat zij veel bewondering en dankbaarheid heeft voor Daniel. Dat is natuurlijk fantastisch want familie kies je vaak niet uit, dan is het natuurlijk geweldig als er zoveel liefde en bewondering is voor elkaar. Dat is absoluut iets om te koesteren en dat doet Sylvie volledig.

Zo schrijft zij op Instagram ‘Gefeliciteerd met je verjaardag, lieve broer’, en voegt daaraan toe ‘Bedankt dat je er altijd voor mij bent. Woorden kunnen niet beschrijven hoeveel je voor me betekent. Ik ben heel trots dat ik jouw zus mag zijn. Geniet van je tijd in Parijs’.

Duidelijk familie


Alle fans zijn goed te spreken over dit plaatje en moedigen Sylvie aan. Daarnaast is het ook voor hen heel duidelijk dat Daniel en zij een hechte band hebben en ook enorm veel op elkaar lijken.

Foto: Instagram

Wat vond je van dit artikel?

Sanne Vogel in verwachting van jongetje én meisje

Alle Bekende & Onbekende Godennamen en Betekenissen