Bekijk nu seizoen 4 van La Casa de Papel op Netflix

De afgelopen maanden moesten we het doen met teasers, trailers en backstage-beelden. Nu kunnen we dan eindelijk genieten van het seizoen waar we zolang naar hebben uitgekeken. We hebben het natuurlijk over het vierde seizoen van La Casa de Papel, dat nu op Netflix staat. Vooral nu we toch binnen moeten zitten, kan de tijd goed opgevuld worden.

Wat gebeurt er in seizoen 4?

De beelden die eerder te zien waren zorgden voor de nodige vragen. Overleeft Nairobi namelijk de aanval bij het raam? En wat gebeurt er met Lissabon, nu ze gevangen is? De antwoorden op deze vragen kun je nu vinden in vierde seizoen.

Hoe ging seizoen 3 ook alweer?

In het derde seizoen van de hitserie kon je zien hoe de Professor het team weer optrommelt voor een nieuwe overval. Deze keer overvallen ze niets minder dan de Nationale Bank van Spanje. Hoe de overval eindigde was onduidelijk, want het seizoen eindigde met een grote cliffhanger.

Al uitgekeken?

Heb je het vierde seizoen al in één keer uitgekeken en wacht je nu op een nieuw seizoen? Dan heb je geluk. Het vijfde seizoen staat namelijk al op de planning, maakte de TV-gids FormulaTV al duidelijk. Naast het vijfde seizoen, staat zelfs al een zesde seizoen op de planning. Van die twee seizoenen wordt verwacht dat ze samen één verhaal vormen, net zoals het geval is bij het eerste en tweede seizoen en het derde en vierde seizoen. Bij de seizoenen is iets een beetje vreemd: het eerste seizoen werd door Netflix namelijk opgedeeld in een eerste en tweede seizoen. De opnames van het vijfde en zesde seizoen zouden in begin 2020 van start gaan.

Een hitserie

Dat de serie zoveel seizoenen zal hebben, is niet voor niets. Het is namelijk een wereldwijde hitserie. De Spaanse serie, die in veel andere landen Money Heist heet, haalde zelfs een record aantal streams. Zo’n 34 miljoen Netflix-accounts bekeken het derde seizoen in de eerste zeven dagen nadat het uitkwam. Waarschijnlijk zal ook het vierde seizoen weer door tientallen miljoenen accounts bekeken worden.

Wat vond je van dit artikel?

Schokkend: automobilisten stoppen niet voor geleidehond en blindenstok

Dit is het nieuwe liedje ‘I Love You’ van zangeres Anouk