Dit zijn 4 Dingen die je nu kunt doen om er jonger uit te zien

Het is nou eenmaal zo, we worden allemaal ouder. Of je het nou leuk vindt of niet. De meeste van ons willen wel graag mooi oud worden. Met genoeg nachtrust en een anti-rimpel crème ben je er nog niet om een verouderende huid tegen kan gaan. Maar er zijn wel kleine trucjes die net het verschil maken. Wij hebben voor jou 4 handige tips op een rij gezet die je direct kunt toepassen.

1. Niet op je gezicht slapen

Zwaartekracht wint het hier. Als je op je gezicht slaapt zullen vloeistoffen in het gezicht naar beneden zakken. Met als gevolg wallen en een opgezwollen gezicht. Slaap dus niet op je gezicht als je niet snel ouder wilt worden. Probeer op je rug te slapen. Dit is ook beter voor je rug.

2. Was je gezicht

Sommige vrouwen vergeten nog wel eens make-up van hun gezicht te halen voordat ze gaan slapen. Met als gevolg dat je poriën dicht slibben. Was je gezicht voordat je naar bed gaat. Verwijder vuil, zweet en make-up. Zeker als je hebt gesport is dit een must. Gebruik een goede gezichtsreiniger voor optimaal resultaat.

3. Gebruik niet teveel huidverzorgingsproducten

Door meerdere producten door elkaar te gebruiken kun je problemen erger maken. Als je niet precies weet waarvoor je een product gebruikt kun je het beter laten staan. Gebruik alleen producten waarmee je bekend bent en die werken voor jouw huidtype.

4. Drink genoeg water

Dit is misschien wel de belangrijkste tip. Drink over de hele dag verspreid genoeg water. De huid bestaat voor ongeveer 80% uit water. Zorg er dus voor dat je gehydrateerd blijft voor een mooie elastische huid. Drink minimaal 6 glazen water per dag.

Bron: womenshealthmag

Wat vond je van dit artikel?

13 verborgen telefoonfuncties waarvan je geen idee had dat ze bestonden

Dit is waarom Evi Hanssen een foto zonder kleding op Instagram heeft geplaatst