Hoeveel laadruimte heeft de Tesla Model 3?

De populariteit van de Tesla zal je vast niet ontgaan zijn. Ook als leaseauto is dit model razend populair. Dat is dan ook niet voor niks.

Voornamelijk de Tesla Model 3 valt bij veel mensen in de smaak.

De laadruimte van de auto is niet geheel onbelangrijk – denk hierbij bijvoorbeeld aan je boodschappen of vakanties. De laadruimte van de Tesla bedraagt 643 liter.

Aan de voorzijde komt hier nog eens 95 liter bij.

Wil je meer weten over de laadruimte van de Tesla Model 3? Dat ga je allemaal in dit artikel kunnen lezen.

Waar bevindt de laadruimte van de Tesla Model 3 zich?

laadruimte Tesla

Op de vraag “Hoeveel laadruimte heeft de Tesla Model 3’’ is het antwoord simpel en bijzonder te noemen. Het gaat hierbij namelijk om meerdere laadruimtes.

Niet alleen om een dergelijke kofferbak zoals je die normaliter ziet.

Een Tesla Model 3 beschikt namelijk over meerdere laadruimtes. Zo gaat het om een kofferbak, die zich aan de achterkant van de Tesla bevindt, en om een laadruimte aan de voorkant van de auto.

Hiermee beschikt de Tesla Model 3 over twee verschillende laadruimtes. In totaal gaat het hier om 643 liter in totaal.

De grootste laadruimte van de Tesla Model 3, dat is de kofferbak aan de achterzijde van de auto.

Hoe worden de laadruimtes geopend?

Uiteindelijk gaat het erom dat de laadruimtes gebruikt worden. Dit is voor de nodige boodschappen, het vervoeren van goederen of voor eventuele vakanties.

Hoe worden de laadruimtes geopend van een Tesla Model 3?

De kofferbak aan de achterzijde van de auto gaat vrij traditioneel open, namelijk aan de achterkant zelf.

Bovendien zijn er ook andere opties hiervoor – bijvoorbeeld via een bijhorende app op een smartphone.

De laadruimte voorin daarentegen gaat anders open. Deze móét namelijk via de app of via het scherm aan de binnenzijde van de auto worden geopend.

Weliswaar met een simpele druk op de knop, maar wel anders dan dat je gewend bent.

Rijd de Tesla Model 3 op benzine?

Tesla elektriciteit

Tesla staat niet alleen bekend om zijn imposante en sportieve uiterlijk. Er valt nog meer te ontdekken aan deze auto – bijvoorbeeld de brandstof.

Vraag je je af of de Tesla Model 3 op benzine rijdt?

Deze vraag is snel en makkelijk te beantwoorden. Nee, de Tesla Model 3 rijdt niet op benzine. Deze rijdt op elektriciteit.

Voornamelijk staat Tesla hier ook om bekend; om het feit dat deze auto’s niet op benzine rijden.

De auto kan worden opgeladen door en speciale elektriciteitspaal. Deze palen vind je tegenwoordig niet alleen meer langs de weg. Deze kunnen ook thuis worden geïnstalleerd.

Wat zijn de kosten van de Tesla Model 3?

De laadruimte van de Tesla Model 3 is uitvoerig besproken. Niet alleen bepaalt de algemene indruk van de auto jouw uiteindelijke keus, de kosten hiervan zijn ook niet geheel onbelangrijk.

Het is algemeen bekend dat de Tesla niet weinig kost. Daardoor beschikt deze ook over een wat ruimer prijskaartje dan een ander type auto. Welk prijskaartje kan je verwachten bij de Tesla Model 3?

De prijs van auto’s wil nog wel eens veranderen. Bij een Tesla Model 3 kan je rekening houden met drie verschillende prijzen.

Dit heeft te maken met de types. Tesla Model 3 komt namelijk in drie verschillende types.

Het ene type valt duurder uit dan het andere. Tesla Model 3 komt in de volgende types: Long Range, Performance All-Wheel Drive en Standard Range Plus.

De kosten bevinden zich in het onderstaande overzicht:

  • Longe Range: € 56.980 euro
  • Performance All-Wheel Drive: € 63.980 euro
  • Standard Range Plus: € 48.980 euro

Over welke functies beschikt de Tesla Model 3?

games spelen Tesla

Voor dit prijskaartje mag er heel wat verwacht worden van de auto – grote kans dat je dit denkt. Daarin zal je geen ongelijk krijgen.

De Tesla Model 3 is zodoende daarom van veel verschillende en verbluffende functies.

Het is hoe dan ook verbazingwekkend dat de auto helemaal op elektriciteit rijdt. Hoewel Tesla niet de eerste elektrische auto is geweest, staat de auto hier wel alom bekend.

Daarnaast beschikt de auto over meerdere functies. Denk hierbij aan de bijhorende smartphone app. Hiermee kunnen beide laadruimtes worden bediend. Worden geopend en worden afgesloten.

Daarnaast kan hier ook de vergrendeling van de auto mee worden bediend. Ook het imposante scherm in de cockpit van de auto zit er niet voor niks.

Niet alleen kan hiermee de navigatie of de radio worden bediend.

Ook het spelen van games of het kijken van series, is voor Tesla Model 3 niet helemaal ongewoon. In welke auto vind je dit?

Is de Tesla Model 3 iets voor mij?

milieu bos

Het kiezen van een auto – het is een vrij persoonlijke keus, die gebaseerd is op persoonlijke smaak. Hierdoor kan niemand anders de keus voor je maken.

Toch zul je je waarschijnlijk afvragen of de Tesla Model 3 iets voor jou is.

Mocht je veel waarde hechten aan het milieu en je wilt hier jouw steentje aan bijdragen, dan is het rijden van een elektrische auto iets wat bij jou zou kunnen passen.

Bovendien scheelt het ook enorm in de benzinekosten natuurlijk.

Daarentegen hangt het ook van jouw beschikbare budget af. Het is tenslotte geen verassing dat aan de Tesla Model 3 een prijskaartje hangt.

De vraag is of je dit ervoor over hebt en of het mogelijk is om dit te betalen.

Bovendien is het ook een mogelijkheid om te kiezen voor private lease. Mocht je houden van veel snufjes, elektrische en sportieve auto’s, dan zou de Tesla Model 3 zomaar iets voor jou kunnen zijn.

Wat vond je van dit artikel?

Wat weegt een zwaan?

Wat is het grootste bot in het menselijk lichaam?