Elise Schaap in de TV Kantine: bekijk hier de beelden

Al jaren speelt Elise Schaap in het TV-programma De TV Kantine overtuigend goed BN’ers na. Haar fans vinden dan ook dat het tijd is voor haar verdiende eerbetoon. Voor de laatste aflevering van het elfde seizoen deed Elise Schaap haar uiterste best met haar imitaties in de Eurovisie Songfestival-special.

Eurovisie Songfestival

Zonder problemen imiteerde de actrice al o.a. Chantal Janzen, Duncan Laurence, Olcay Gulzen en Ryanne van Dorst. Nadat het Eurovisie Songfestival geannuleerd werd vanwege de corona crisis, kon het niet uitblijven dat ook dit gepersifleerd zou worden.

Deze persiflage werd voor het laatst bewaard. In de seizoensfinale kwam de Eurovisie Songfestival-special dan eindelijk aan bod. In de special werd een sprong door de tijd gemaakt. Zo was te zien hoe eerdere deelnemers zich uitlieten over het jaarlijkse festival.

Televizier Ring

Kijkers van het programma waren erg te spreken over Schaap. Ze vinden dan ook dat de publieksfavoriet geëerd mag worden voor haar werk. Eerder werd de actrice al geëerd met een Televizier Ring. Deze ontving ze toen voor haar typetje Ruxandra in het TV-programma Familie Kruys. Kijkers vinden dat het nu tijd is dat ze voor haar werk in De TV Kantine ook een eerbetoon krijgt.

Wat vond je van dit artikel?

Dit is de komeet die nét langs de aarde zal scheren

Top 4 Beste Redenen Waarom Je Tiny Living Echt Moet Proberen