Dit is hoe Britt Dekker de laatste wens van een 11 jarig meisje laat uitkomen

Britt Dekker (2018)

Op Instagram staat Britt Dekker stil bij een droevige gebeurtenis. De 11-jarige Pien overleed namelijk enkele weken geleden. Net zoals de presentatrice was ook Pien gek op paarden en daarom had ze ook haar eigen pony. Dekker zal nu de zorg dragen voor de pony van het meisje.

Nieuw verblijf

Dat de pony een goed nieuw verblijf heeft is zeker bij Britt. Bij een foto van Britt waarop ze samen met het dier staat, welkomt ze in het bijschrift de pony Lizzie tot de PaardenpraatTV-familie. Niet alleen Britt is blij met de nieuwe pony, ook Britts paard kan het waarderen. De actrice denkt zelfs dat haar paard een beetje verliefd is.

Lizzie

De ouders van het overleden meisje laten via hun dochters Instagram-account weten hoe het gaat met Lizzie. Daar zeggen ze dat iedereen wel wist dat Lizzie Piens grote liefde was en dat Lizzie heel belangrijk was voor Pien. Het was dan ook belangrijk om een goede plek te vinden voor de pony aangezien Pien dat ook zo gewild zou hebben. Ze sloten het bericht af met de belofte dat het paard de liefde zal krijgen die Pien haar altijd gaf.

Inmiddels voelt Lizzie zich helemaal op haar gemak, sinds ze vorige week naar haar nieuwe stal gebracht werd in Bergen.

 

Wat vond je van dit artikel?

Top 6 Verschillende Soorten Thee Die Helpen Bij Buikpijn

Top 10 Leukste Netflix Series