Je Kunt Disney Plus Nu 1 Maand GRATIS Proberen

Update: het lijkt erop dat de Disney+ proefperiode niet meer beschikbaar is. We laten het je weten als er weer een soortgelijke actie beschikbaar is.

Wie zou niet graag willen genieten van leuke Disneyfilms? Dat kan nu met Disney Plus! Uiteindelijk zijn vele van ons opgegroeid met de vele fantastische films van Disney. De Disney films hebben generaties lang iedereen weten te boeien en dat doen ze nog steeds.

Nu kun je zelf ook genieten van Disney. Je kan nu Disney Plus 1 maand gratis proberen. Dat is toch geweldig!

In november 2019 is in de Verenigde Staten, Canada en Nederland de streamingdienst van Disney Plus gelanceerd. Het platform wordt nu ook toegankelijk gemaakt voor mensen in andere landen. Wanneer je in een land woont waar Disney Plus beschikbaar is dan is het heel makkelijk om op elk moment je favoriete Disneyfilm te bekijken.

De Disney Plus proefperiode van 1 maand

In Nederland heeft Disney al een begin gemaakt met het aanbieden van een probeerversie van de streamingdienst die voor een maand gratis is. Voor Disney plus zijn er applicaties beschikbaar gesteld die je via je browser kan gebruiken. Na de gratis proeftijd zal je wel moeten betalen als je door gebruik wil maken van de diensten.

Deze gratis probeerversie is voorlopig alleen beschikbaar in Nederland. De mogelijkheid tot aanmelden kan gebeuren via de website maar ook via de app van Disney plus bestemd voor Android of voor iOS en tvOS. Ook zijn er applicaties beschikbaar voor de Xbox One, de PlayStation 4 en de LG-tv’s met webOS.

Wanneer je gaat aanmelden zal je wel een betaalmethode moeten opgeven maar voor de gratis proeftijd zal er geen geld worden afgetrokken.

In de proefperiode zal je wel een bepekt aantal films en series aangeboden krijgen die al zijn uitgebracht. Je kan de series en de films bekijken vanuit je browser maar je zal ze niet kunnen downloaden. Vanuit de applicaties voor Android en iOS wel. Je kan een account aanmaken en daarop zeven profielen aanmaken en kan je simultaan 4 streams bekijken.

Waarom Disney Plus?

Van Disney plus is bekend dat ze een grote collectie hebben van films die ze zelf hebben geproduceerd. Deze collectie wordt elk jaar aangevuld met nog meer titels en genres. Je hebt de keus ook om naar alle klassiekers van Disney plus te kijken zoals Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en de zeven dwergen tot aan de nieuwe films toe zoals Frozen 1 en 2, The Lion King en Minions. Behalve de klassiekers heb je ook de films tot je beschikking die net uit de bioscoop zijn zoals, Toy Story 4, Dumbo en Captain Marvel.

Behalve Disneyfilms kan je ook kijken naar Star Wars, Marvel, National Geographic en Pixar. Dus er is genoeg keus voor iedereen. En weet je dat kunt kijken naar originele content die door Disney is geproduceerd en die je alleen op Disney Plus kunt zien.

Na de proeftijd kun je opzeggen of een abonnement nemen

Disney plus heeft namelijk een abonnementsplan dat je maandelijks kan opzeggen. Ben je niet in de gelegenheid om vaak naar films te kijken dan komt het je goedkoper te staan om bij de prepaid diensten per film te betalen.

Wanneer de proefperiode achter de rug is kan je een account aanmaken. Als je een jaarlijks abonnement neemt kan je ook nog een korting krijgen. Vind je het nog steeds een beetje prijzig dan kan je gebruik maken van de verschillende profielen. Zo maakt Disney plus het voor jou mogelijk om je account te delen. Samen met de anderen kan je dan de kosten verdelen.

Wat vond je van dit artikel?

Top 25 Beste Filosofische Vragen

Top 15 Beste Manieren Om Sudocrem Te Gebruiken