Deze auditie van Britain’s Got Talent is nog nooit eerder vertoond

De Britse versie van Holland’s Got Talent, Britain’s Got Talent, heeft nooit eerder vertoonde beelden vrijgegeven van een ontzettend spannende auditie. De auditanten Li Lau en zijn kompaan Brendon waagden zich aan een levensgevaarlijke ontsnappingsact. Het is onduidelijk waarom de bloedstollende auditie nooit eerder uitgezonden is.

Kruisboog

Tijdens de act wordt de 38-jarige Li Lau met kettingen vastgemaakt aan een stoel. Voor hem bevindt zich een constructie met een gespannen kruisboog en een balans. Mocht deze balans niet rechtstaan binnen een bepaalde tijd, wordt een mogelijk fatale pijl afgeschoten op Li Lau. De balans staat scheef doordat er uit een contragewicht water loopt. Alleen door drie als tegengewicht fungerende Rubik’s kubussen op te lossen kan Li Lau bespaard worden. Kompaan Brendon moet dus razendsnel wezen.

Rubik’s kubussen

De juryleden Simon Cowell, Alesha Dixon, David Walliams en Amanda Holden maakten tijdens de act alleszeggende blikken van afgrijzen. Wanneer Brendon prutst met de puzzelkubussen, houdt ook het publiek de adem in. In de tussentijd probeert Li Lau zich met alle moeite te bevrijden. En dat lukt, nog voordat Brendon de Rubik’s kubussen opgelost heeft. Omdat hij hiermee te laat is, schiet de kruisboog toch nog af. Het projectiel mist Li Lau, maar komt daarentegen terecht in de stoel.

YouTube

Op het YouTube-kanaal van Britain’s Got Talent valt te lezen hoe de komende tijd meer nooit eerder vertoonde beelden te zien zullen zijn. Dat doen ze om mensen toch nog te kunnen entertainen tijdens de coronacrisis en het gedwongen thuis moeten zijn.

Bekijk hier de beelden waarvan je spontaan op het puntje van je stoel zult gaan zitten:

Wat vond je van dit artikel?

Dit is hoe topmodel Gigi Hadid haar verjaardag viert

Huizenprijzen Op Hoogste Niveau Ooit: Dit Zijn De Cijfers