15 Meest Voorkomende Soorten Borsten

Elke vrouw heeft een andere vorm borsten en elke vorm van borsten is uniek. De kans is vrij klein dat je als vrouw zijnde ooit in je leven iemand tegenkomt met precies dezelfde borsten zoals jij. Er zijn grote borsten, kleine borsten.

Hangende borsten, borsten die recht voorruit staan. Borsten met piercings en tatoeages. Vrouwen met 2 verschillende borsten. Wat voor borsten je ook hebt, wees er trots op. Ze zijn namelijk van jou en naar alle waarschijnlijkheid one-of-a-kind. Sommige borsten kosten wat meer moeite, voornamelijk de grotere maten.

Kleine borsten zijn weer erg gemakkelijk en zitten eigenlijk nooit in de weg. Ook vindt iedereen iets anders mooi, er bestaat dus geen beste of meest gewilde vorm van borsten. De meeste borsten die we zien in het dagelijks leven staan op advertenties of in modebladen en deze lijken helemaal niet op de gemiddelde borsten van vrouwen die geen geld verdienen met het dragen van dure lingerie.

1. De Symmetrische

Even vol van boven als van onder. Een zeldzaam verschijnsel en erg makkelijk als je weer een nieuwe bh nodig hebt. Het mooiste is dat je geen verschil ziet met boven of onder als je een handstand doet. Altijd handig. Wordt vooral niet onzeker als je geen perfect symmetrische borsten hebt. Net zoals de nummer 8 op deze lijst vind je deze borsten bijna alleen bij lingerie modellen en op zwaar bewerkte Instagram foto’s.

2. De Watermeloenen

In sommige cirkels beter bekend als De Kokosnoten. Rond en hard. Vaak te zien op het strand met bikini’s die waarschijnlijk nog wel paste, voor de afspraak bij Schoemacher. Ergens in de verte altijd de theme-song van Baywatch te horen. Soms ook te vinden in natuurlijke vorm, hoewel dit niet heel vaak voorkomt.

3. Voelsprieten

Te vinden op vrouwen van elke leeftijd. Vergis je niet, een vrouw met deze borsten hoeft niet per se jaren lang paardrijdster te zijn geweest. De kans daarop is wel groot. Lijkt veel op De Splitsing, alleen met wat grotere tepels.

4. De Splitsing

Heb je borsten die lijken op De Splitsing en heb je eigenlijk ook geen idee welke kant je op wilt in het leven? Dan zijn jullie voor elkaar gemaakt. Zorg er wel voor dat je alles een beetje bij elkaar houdt, dat maakt het later in je leven een stuk gemakkelijker.

5. De Koplampen

Zwaartekracht lijkt geen effect te hebben op deze borsten. Met je borst recht vooruitlopen wordt in een keer erg letterlijk met deze vorm borsten. Let wel goed op dat je de goede bh’s koopt. Als je thuiskomt na het shoppen met bh’s met veel te veel push-up is er vaak met een verkeerde beweging meer zichtbaar dan de meeste vrouwen zich comfortabel bij voelen.

6. De Abrikozen

De Abrikozen hangen een beetje en kijken recht naar beneden, alsof ze altijd opletten waar je loopt. Vandaar is de Engelse bijnaam voor deze borsten ‘The Watchers’. Vaak kan je met deze vorm juist niet meer zien waar je loopt, alleen dat laten we even terzijde.

7. De Kerkklokken

De meeste vrouwen met dit soort borsten hebben een grotere cupmaat dan gemiddeld. Ze lijken erg op de melkflessen alleen hoeft hiervoor geen kind op de wereld gebracht te zijn. Rugpijn is niet ongebruikelijk bij deze vorm borsten en een goede ondersteuning is dan ook erg belangrijk.

8. De Volle

Veel mannen zullen dit uit volle borst beschrijven als de perfecte voorgevel. Dit zijn de borsten die je het vaakst tegenkomt op advertenties van lingerie merken. Het stereotype mooie borsten. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken als je ander soort borsten hebt, deze zijn net zoals De Symmetrische erg zeldzaam.

9. Oost-west

Deze borsten staan beide naar de buitenkant. Voor dit soort heb je ook een grotere cupmaat dan de meeste vrouwen nodig. Niet te verwarren met de Buikslapers. De Oost-west is de natuurlijke vorm, hoe je ook slaapt. Je kan hiermee het beste bikini’s dragen die goed afsluiten aan de zijkant.

10. De Torpedo’s

In Australië beter bekend als The Ian Thorpes. Voor de mensen die hem niet kennen, deze set borsten is vernoemd naar de beroemde Australische zwemheld Ian Thorpe. Net zoals de bijnaam van deze borsten is de bijnaam van Ian Thorpes De Torpedo.

11. De Atletische

Zoals de naam al zegt zie je dit stel vaak in de sportschool. Net zoals bij afgetrainde mannen heeft deze borst meer spier dan vet. De een vindt het prachtig, de ander vindt het niets. Gelukkig kan je kiezen hiervoor te gaan, of niet. Weinig vrouwen hebben deze vorm van borsten zonder veel te trainen.

12. Melkflessen

Deze borsten hebben de bijnaam Melkflessen gekregen omdat ze het vaakst te vinden zijn bij moeders met een pasgeboren kind. De melkproductie is dan in volle gang en dat is te zien. De groei kan zo snel gaan dat je lichaam er niet rustig aan kan wennen en er hierdoor ook vaak nekklachten bij komen kijken.

13. De Asymmetrische

Elk paar borsten is uniek. Deze borsten zijn echter op zichzelf al uniek. Met deze borsten is het vrijwel onmogelijk een standaard bh of bikini te vinden die perfect past. De ene is te vrij, of de ander zit te strak. Gelukkig zijn er genoeg plekken waar je op maat kan bestellen, in dit geval op twee maten.

14. De Buikslapers

Vaak zijn dit erg grote borsten waarbij slapen op je buik het makkelijkste is. Op je rug zakken ze naar de zijkanten en op je zij kan het soms erg pijn doen. Vooral lastig als je geen bustehouders draagt in bed. Blijf bij kantoorwerk goed rechtop zitten om je rug te sparen. Je kan ze ook altijd op tafel leggen.

15. De Relaxte

Gewoon ff lekker niets. Deze borsten zien eruit alsof er geen vuiltje aan de lucht is op een rustige zondagmiddag. Relaxt op de bank een beetje hangen met een film en een glas wijn, misschien later nog wel wat doen. Maar waarschijnlijk niet.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Formule 1 Coureurs Met De Meeste Overwinningen

Top 10 Grootste Steden van Frankrijk