Dit is de reden waarom we niks meer horen van Ben Saunders

Toen Ben Saunders in 2010 met een cover van Use Somebody de The Voice of Holland-coaches omver blies, wisten veel mensen het al zeker: hij zou gaan winnen. Nadat Saunders vervolgens daadwerkelijk de eerste The Voice-winnaar ooit werd, hoorde je er lange tijd niets meer over. Nu hoopt hij op een comeback. Daarvoor heeft hij een aantal dingen op de planning staan.

In een gesprek met het Algemeen Dagblad zegt hij dat hij de aandacht lang niet meer op heeft gezocht. Daardoor dachten veel mensen dat hij gestopt was. Dat is de 36-jarige zanger echter niet: hij is bezig met het maken van nieuwe muziek, waaronder een cover van een 90’s-liedje. De ambitie zit er volgens hem nog volop in, want zingen kan hij nog steeds.

Door allerlei negatieve verhalen over hem werd hij bijna elke dag gebeld door de media. Dit had hij op den duur gehad. Hij deed zijn telefoon weg, waardoor hij lange tijd onbereikbaar was. Ook liet hij met opzet niks van zich zien de afgelopen jaren. De rust keerde weder nadat hij een liefde in zijn leven had gevonden. Een goede thuisbasis is essentieel, zo leerde hij van de hele ervaring.

Wat vond je van dit artikel?

Dit is waarom er stippen op je autoruit staan

Met deze truc heb je nooit meer last van een stinkende wasmachine