Dit is de reden waarom Caroline niet meer langs gaat bij de familie Meiland

Het wil nog altijd niet boteren tussen huisvriendin Caroline van Eeden en de Meilandjes. De ex-huisvriendin hoort zelfs bijna niets meer van het gezin waar ze eerst nog zo goed mee bevriend was. Dit vertelt ze in het TV-programma Shownieuws.

Verhuizen naar Frankrijk

In het begin was het nog allemaal zo mooi. Met de hysterische familie Meiland verhuisde ze naar Frankrijk om gasten te gaan ontvangen in kasteel Marillaux. Het bleek plotseling minder gezellig dan gedacht in het Franse Beynac. Eind 2019 pakte van Eeden daarom haar koffers weer in om terug te keren naar Nederland. Daarvoor gaf ze de reden dat ze veel en hard moest werken in het chateau. Toch dachten veel mensen dat iets anders de reden was voor het plotselinge vertrek.

Modewinkel

De focus ligt bij Caroline nu op haar eigen modewinkel en ze heeft nog weinig contact met de realityfamilie. Wat ze wel weet is dat het goed met hen gaat. Ze hoopt dat het gezin de coronatijd goed doorkomt, wat lastig is aangezien alles in Frankrijk gesloten is.

Terug naar Hengelo

Toen bekend werd dat het gezin naar Hengelo zou gaan verhuizen, was dat groot nieuws. Caroline kunnen de Meilandjes echter niet snel over de vloer verwachten in Hengelo. Ze zegt namelijk dat ze iets moois hebben meegemaakt samen, maar dat iedereen nu hun eigen weg inslaat. En dat doen ze volgens haar met wederzijds respect.

Wat vond je van dit artikel?

De 20 Beste Torrent Sites

Miljuschka Witzenhausen Deelt Naaktfoto Tijdens Coronacrisis