Dit is de reden waarom we niks meer van Britney Spears horen

Het ziet ernaar uit dat de fans van Britney Spears de komende jaren een stuk minder van haar gaan horen. De enorm beroemde popster heeft namelijk besloten om voorlopig uit de schijnwerpers te treden. Ze heeft rust en vrijheid nodig. Het leven van een popster is namelijk geen makkelijk. De vele optredens en het harde werken zijn de redenen voor de zangeres om haar carrière op het ogenblik op een laag pitje te zetten.

Familiebanden

Niet alleen het drukke schema van de zangeres houdt Britney enorm veel bezig. De relatie met haar vader is namelijk ook een lastige. Als wettelijke gezagvoerder over Britney, heeft vader Jamie Spears namelijk veel te zeggen over de keuzes die de zangeres maakt. Volgens haar nieuwe advocaat kan dit nog wel 10 jaar duren. Om toch meer vrijheid voor haarzelf te regelen, neemt Britney dus even pauze. Ze wilt graag laten zien dat zij op eigen benen kan staan en goed voor zichzelf kan zorgen. Gelukkig kan ze hierbij veel leunen op haar vriend Sam Asghari en moeder Lynne. Zij zijn haar steun en toeverlaat in deze moeilijke periode.

De liefde voor haar fans houdt Britney staande

De fans van Britney zijn daarnaast ook absoluut belangrijk voor haar welzijn. Zij noemt ze ook wel eens haar geheime leger. Voor de fans zit er helaas niets meer op dan de campagne #FreeBritney te ondersteunen. Met #FreeBritney wordt Britney gesteund om haar eigen vrijheid weer in de hand te nemen. Wij hopen natuurlijk dat we haar snel weer prachtige nummers horen zingen. Maar tot die tijd kunnen wij ons nog wel even zoet houden met haar prachtige hitjes.

 

Wat vond je van dit artikel?

Slapend meisje (14) overlijdt door ontploffende smartphone: ‘Kan het nog steeds niet geloven’

Koninklijke Horeca Nederland: ‘bestel niet meer via Thuisbezorgd.nl’